Algarve Golden Race 2019- domáca súťaž "šampus"

Daniel Krajčík (23.09.2019, 10:45)


Vážení účastníci Algarve Golden Race 2019,

do finále tohto ročník sa prebojovalo 136 + 48 "našich“ (slovenských a českých chovateľov) mláďat, ktoré sa (ako každý z nás dúfa) budú snažiť urobiť svojmu majiteľovi čo najviac radosti.

Konkurencia v Algarve Golden Race je čoraz tvrdšia, poveternostné podmienky citeľne ťažšie a chceme opäť predpokladať, že sa našincovi po tretíkrát podarí to, čo sa už dvakrát podarilo (Struhačka, Vidhold).
Nevzdávame sa!

Táto súťaž je o prvého holuba z „našich holubov“, ktorá má nasledovné pravidlá:

1. Súťaž je dobrovoľná .

2. Majiteľ si môže zo svojich holubov aktivovať do súťaže ľubovoľný počet svojich vlastných holubov. Je na jeho rozhodnutí koľko ich aktivuje. 1 aktivovaný holub = 1 fľaša šampanského.

3. Aktiváciu prevedie uvedením mena tohto holuba do diskusného fóra, príp. alternatívou je nahlásiť meno aktivovaného holuba na e-mail: d.krajcik@gmail.com alebo formou SMS/telefonátom na číslo telefónu 00421907280336, cez Whatsapp.

4. Týmto sa súťažiaci chovateľ automaticky zaväzuje, že majiteľovi víťazného holuba z finálového preteku (t.j. prvý konštatovaný holub zo zoznamu takto aktivovaných holubov) vo vopred určenom čase (v sobotu) na Celoštátne výstave v Trenčíne (január 2020) odovzdá 1 fľašu (0,75 l) sektu/šampanského (značka podľa svojho uváženia) za každého svojho takto aktivovaného holuba.

5. Cena nie je vymáhateľná od iniciátora súťaže, predpokladá sa, že účastníci Algarve Golden Race sú seriózni chovatelia a každý, kto sa do súťaže prihlási svoj záväzok splní. Z minulého roka máme skúsenosť, že účastníci plnia svoje slovo.

6. Majiteľ víťazného holuba z tejto množiny aktivovaných holubov teda dostane toľko fliaš koľko holubov bolo do súťaže aktivovaných (samozrejme, ak dá víťaz aj sebe samému).
V ideálnom prípade aktivácie všetkých holubov to bude 184 fliaš šampanského! :-)

7. Termín na prihlásenie a určenie aktivovaného holuba: sobota 28.9.2019, 8:30. Zoznam aktivovaných holubov bude zverejnený priebežne, poslený variant medzi 8:30-10:00 v deň finálového preteku.

8. V prípade, že sa majiteľ víťazného holuba v súťaži šampus nedostaví osobne v spomínaný deň a v stanovenú hodinu a minútu na prevzatie si šampusov, tak sa oceneným automaticky stáva majiteľ ďalšieho aktivovaného holuba v poradí (samozrejme za splnenia podmienky prítomnosti) na CV.

Príklad: Mám v súťaži 3 holuby, ktoré budú nakošované na finálový pretek. Mám záujem z nich pre súťaž aktivovať 2 holuby. Zadám ich mená v stanovenom termíne do DF, príp. alternatívnym spôsobom (bod 3).

Letu zdar!

Foto z minulého a predminulého ročníka:



Daniel Krajčík (27.09.2019, 20:29)
Daniel Krajčík (27.09.2019, 20:31)


Aktuálne v hre 64 fliaš šampusu .... kto sa pridá?
Daniel Krajčík (28.09.2019, 10:04)
Daniel Krajčík (07.01.2020, 20:40)
Vazeni priatelia,

blizi sa nam CV a s nou aj vyhodnotenie sutaze o sampanske, ktoru sme zorganizovali pri prilezitosti finaloveho preteku Algarve Golden Race.
Vitazom sa stal PJ Pigeons Team. Pod tymto menom sutazi v TS pan Peter Jendrichovský.

Rozhodol sa a cez DF uz informoval, ze namiesto sampanskeho by privital za kazde sampanske sumu 3 EUR - co je v podstate cena jedneho sampanskeho a tieto peniaze aj so svojim prispevkom by rad odovzdal choremu chovatelovi p. Jaroslavovi Longauerovi - vid. viac info v prispevku https://www.postoveholuby.sk/diskusia/tema/23709/prosba-o-pomoc

Kedze nasa sutaz ma uz 3. rocnik, radi by sme sa opat vsetci spolu stretli, popriali si vsetko dobre a porozpravali sa ... Pri tejto prilezitosti by sme kazdy odovzdali aj spomenutu sumu (vid. tabulka dole) panovi Jendrichovskemu a ten ju osobne odovzda p. Longauerovi.

Preto Vas vsetkych prosime - stretnutie bude v sobotu pocas CV v Trencine o 12:00.
Miesto: podium vo vystavnej hale v ktorej budu holuby.




Daniel Krajčík (12.01.2020, 13:47)


Foto z nasej malej akcie "Sampus Algarve Golden Race 2019" premenovanej na podnet vitaza p. Petra Jendrichovkeho na "Sampus pre p. Jaroslava Longauera".
Bolo prijemne sa stretnut, porozpravat sa, pripit si na vyhru ...
Dovidenia o rok!

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené