Vyjadrenie sa k stanovisku prezídia !!!!!!!

Rastislav Vincenty (23.09.2010, 13:59)
Vážený páni, čítam tu zápisnicu z prezídia SR a čítam ju s úžasom, čo si výcvikár SR pán Ing. Seliga vymýšla resp. asi zabúdajú aj ostatní členovia! Pri priebehu rokovania v bode 3., čítam, nenahlásené štarty na internete pre OZ-Košice 4.7.2010 Veľlá Bíteš! Nakoľko ešte vtedy som pôsobil ako výcvikár OZ-Košice, a nebol som prítomný na SR, poslal som sms Milanovi Blahovskému, že ho prosím, aby zverejnil na internete vypušťanie holubov pre OZ-Košice! Čítam Milan, že aj ty si bol prítomný na tej kontrole, prečo si to nepovedal Jarovi???? Ďalej čítam, pretek Horovice, už v tej dobe som nebol výcvikárom ja, ale OZ Prešov ak dobre viem, lebo tento pretek bol deklarovaný pre malý region Prešov, Michalovce, Bardejov a Košice, hlásil štart holubov z preteku Horovice!!!! Ďalej v uznesení čítam, že sme ako OZ-Košice boli vyradení z MS, no nepoznám dôvod, keďže som znovu komunikoval s Milanom a oznámil som mu, že meníme závod Veselí na Morave za Bojnú a povedal si, že bude zaradený do MS! To že z osobných dôvodov nekomunikujem s pánom Seligom, a komunikujem s iným členom prezídia je zakázané????? Či ako to vôbec funguje, nakoľko s Milanom sme kamaráti!!!!! A to, že sme ako výbor OZ-Košice, niekoľko krát posielali na sekretariát zväzu písomnosti o hrubom porušovaní stanov a pretekového poriadku výcvikárom SZ pánom Seligom, a nečítam o tom na prezídiu ani jednu zmienku, to si ako robíte výsmech?????? Či výcvikár SZ je ako člen prezídia nedotknuteľný?????? Môže si v priebehu roku akože odskočiť do OZ-Prešov, potom keď ho nepríjmu sa vráti, nasadzuje v inom nasadzovacom stredisku, nakoľko vo svojom už ho majú plné zuby, porušuje hrubým spôsobom pretekový poriadok??? A vy ho neriešite, lebo je váš kamarát???? A disciplinárny senát je kde????? Keď sme dali nie jeden podnet???? Prosím o vyjadrenie sa kompetentných!!!!! S pozdravom
Milan Blahovský (23.09.2010, 14:33)
SMS som prijal od Kozlaia 25.7. ohľadom púšťania holubov, tvoju som možno omylom zmazal, nie je oznam na webe ? Každopádne si pamätám, že sme preberali váš štart vo Veľkej Bíteši 4.7. o 5:00 - púšťal vám to p.Švec. Ja tam problém nevidím. Predsa na protokole je to uvedené či nie ?
A zmena trate v rámci kategórie v termíne preteku je povolená, tu tiež problém nie je. Na poslednom zasadnutí prezídia som nebol, takže sa nebudem vyjadrovať k tomu čo som nepočul, ale čo čítam, tak vidím, že vám nik nevyradil celé MS, iba pretek Bojná, konaný dňa 12.6.2010 - nebol deklarovaný v pláne pre sezónu 2010, čo je v súlade s propozíciami MS.Určite som ti súhlas na zaradenie preteku v inom termíne ako je deklarovaný nedal. Súhlas so zmenou preteku je v poriadku, takto sa ma pýtali viacerí pri sťahovaní holubov pri zlom počasí, resp. výmene preteku, ale vy ste na deň 12.6. nemali deklarovaný žiaden pretek na trati do 500 km, tak tu bude asi problém.
Ľuboš Vidiščák (23.09.2010, 19:21)
Tiež musím reagovať za OZ Bratislava. 29.5.2010 nenahl. zmena štartu Humpolec ten sme predsa leteli podľa plánu 30.5.2010a je to aj na web-stránke 28.5.2010 a osobne som to telef.Jarovi hlásil.Neviem o čo ide.Prosím kompetentných o vysvetlenie. Výcvikár OZ Bratislava Ľ.Vidiščák
Milan Blahovský (23.09.2010, 20:29)
Bratislava ako jedna z mála OZ využívala hlásenie holubov na novom serveri http://www.szchph.sk/sections/1/reports%7C38/oznamy.html Sú tam informácie o všetkých štartoch, aj s dátumom vloženia. Rovnako tu problém nevidím.
Ľuboš Vidiščák (24.09.2010, 07:09)
Milan a prečo ho nezaškolíš ,veď kde to máme ešte dať aby si to niekto aspoń prečítal.Predseda OZ na nový server a ja do disk.fóra plus telefonát.A Humpolec sme leteli podľa plánu.S pozdravom Lubo
Rastislav Vincenty (24.09.2010, 09:59)
Ok, sorry Milan, nevšimol som si tvoju neprítomnosť! A prečo sa znovu vyjadruje iba Milan, veď sú tam aj iní členovia prezídia.... a kde je vyjadrenie sa k našemu stanovisku OZ-Košice na adresu pána Seligu????????????? Ktorý sústavne porušoval pretekový poriadok????? Pán Javorček, či tieto dokumenty nie je potrebné na prezídiu preberať???? Len tak zhodiť pod stôl a ututleme to??? Má ich aj pán Krajčík, tieto písomnosti, aj s ním som o nich debatoval a žiadne riešenie????
Pavol Javorček (25.09.2010, 07:52)
Pán Vincenty, z Vašej strany padajú tvrdé slová. Neviem, a zatiaľ nerozumiem, čo Vás viedlo k napádaniu členov Prezídia a sekretariátu SZ CHPH v predchádzajúcich diskusných príspevkoch ohľadom kauzy "SELIGA". Dúfam, že ide len o Vašu nevedomosť. Nikto a nič nezatajil, a ani nič nezhodil pod stôl, ako tvrdíte. Na prvý oficiálny list sme OZ CHPH KOŠICE odpovedali, čo určite vôbec nezapierate. Ďalej máte pravdu, že ďalšia pošta bola skutočne na sekretariát SZ CHPH zaslaná. V tejto pošte bol aj návrh na disciplinárne konanie proti Jaroslavovi Seligovi. Avšak ešte pred fyzickým doručením tejto pošty a jej možným zaevidovaním, bola tajomníkom OZ KOŠICE vyžiadaná obratom naspäť, s vysvetlením, že prípadom "SELIGA" a jeho disciplinárnym riešením už nieje potrebné sa Prezídiom a ani Disciplinárnym senátom zaoberať. O tejto skutočnosti som Prezídium SZ CHPH informoval na rokovaní 14.-15.09.2010. Keďže daná situácia bola už vyriešená dávnejšie našou odpoveďou adresovanou na OZ Košice, nebol už dôvod dávať tento bod do zápisu Prezídia. Tým som považoval túto tému za vyriešenú. S pozdravom Javorček P. [%sig%]
Peter Plavý (25.09.2010, 08:43)
Váž.pán Seliga a nechcem už nič po tel .rozhovore iba aby sa na internet vrátili všetky hlásenia aj tie čo sú zalohované aby sa dalo skontrolovať hlásenie .Od 26.6.2010 som si to skontroloval a sú nahlasené včas všetky vypustenia holubov bud mnou alebo p.Hovančikom alebo p.Blahovským,s OZ SNV sme odleteli celu pretekovú sezónu okrem 2 pretekov .Verím ,že sa to stane a skontrolujeme si to hlásenie. Radislav Harhovský
Milan Blahovský (25.09.2010, 09:23)
Rado, hlásenia OZ Poprad sú v poriadku, to si písal vzorne, kritika tu padá zrejme na neskoré odoslanie protokolov o štarte a navyše neuplne vypísané. Zmazané dáta sú vytlačené u mňa a nie je problém ich nascanovať a spätne vložiť kdesi na web. Jednoducho sú k dispozície pre prípad reklamácii.
Peter Plavý (25.09.2010, 11:55)
Milan ďakujem,ale v zápisnici je to napísané ,že neskoré hlásenia a to mi potvrdil aj vycvikár SZ CHPH v telefóne ,čo sa týka protokolov tak problém bol na začiatku sezóny a to som odstránil a keď sa za to vyradzuje tak by som prosil napísať konkretné chyby a nie všeobecne ale za to Ty nemôžeš.Je to úloha niekoho kto mi presne napíše kde boli chyby a ja to potom zdokladujem. Ale je asi toho tak veľa ,že to sekretár ani nedokáže,ja si to zdokladujem sám a potom to dám na pravú mieru.Nech za chyby jednotlivca nepýkajú nevinný,Celú sezónu sme lietali spolu a keď som dostal podklady tak do dvoch dni som ich odoslal.
Ing.Jaroslav Seliga (25.09.2010, 16:21)
Rado, ja som ti povedal že problém máte v neskorom zasielaní protokolov, niektoré aj po troch týždňoch, a hlavne neúplne. Chýbajú súradnice štartov, nehlásenie zmien,čas štartu. V pondelok spoločne so sekretárom to dáme na internet - konkretné chyby.
Peter Plavý (25.09.2010, 18:26)
Jaro,zmeny boli nahlásené včas Tebe to hadám nepoprieš .Za zapisanie štartu je zodpovedný štarter a konkretný sprievodca alebo si to mám písať sám ako mi to vyhovuje.Ale nemienim sa už o tom baviť .Jediná chyba je ,že som ich niekedy poslal neskoro ale je to preto lebo od dopravcu som ho tak dostal ,je to moja chyba ,že som nedokázal dostať protokol do 3 dni aby som to stihol.Pre mna je doležite ,že mate všetky a nikto nepodvadzal a ked budem vypisovat ja doma čas a súradnice tak Ti garantujem ,že všetk preteky budú mať super ...to chcete ako to bolo minulého roku?

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené