Cesta 3000

Ján Melichárek (30.01.2010, 22:10)
Dobrý večer Páni Dosť bolo pripomienok a urážok ktoré nič neriešia .!!!!!!!!!!!!!!!! Na témy v DF: s názvami Výzva , Vtedy na západe ,Mám názor , PREČO... ,Prispevok , Budúcnosť chovateľov o 5 rokov ,Návrh na vyh.MS-2010 ..OČISTA DAJME teda návrhy na konštruktívne riešenia Do 5.2.2010 dájme návrhy a podnety na riešenie patovej situácie poprosím v 5.-8.bodoch ropísané do dvoch riadkov..aby TO nebolo nudné NAPR. Autor: Jan Melichárek Dátum: 29.01.10 1. Privítanie a prezentácia 2. Majstrovstvo Slovenska KT 5/4 , ST 5/4 SDT 4/3 DT 3/2.Spolu 17 pretekov. Pomohlo by to ekonomike OZ. (Peter Matalík) 3.Zodpovední delegáti zjazdu pretlmočia požiadavky aby z každej ZO bol jeden člen- členom výboru OZ, potom by OZlepšie fungovali 4.Veľká časť Slovenska si kladie vážne otázky ako to bude fungovať prezídium i keď neprešlo hlasovanie o nedôvere.... 5.Vykonať v OZ Mimoriadnu oblastnú konferenciu s účasťou 2/3 členov ZO CHPH aby nedochádzalo ku kolíziam ktoré sa vďaka neriešeným problémom v OZ znovu vracajú 6.Zodpovední delegáti zjazdu pretlmočia požiadavky aby z každej OZ bola vykonaná osvetová akcia(veterina,vzdelávací program ap. 7. Návrhy na prácu a projekty pre prácu s mládežou na rok 2010 PS: Život je tak krátky,že treba sa pozrieť na To čo robíme s nadhľadom návrhy môžete zverejniť TU alebo e-mail: szchph@agroinstitut.sk www.zahorak.sk
Jozef Daníšek (30.01.2010, 23:04)
Pán Melicharek. Nebudme ako blcha,ktorá rozmýšľa či ma najprv zahryznúť do periny,alebo do nohy.Nastolený problém treba vyriešiť do úplného konca s konkrétnym záverom.Ináč sa nám to bude nabaľovať,ako snehová guľa.A vedenie SZ CHPH si povie,že mlčať je nad zlato. Alebo pomenujem druhé prirovnanie.Psy štekajú,ale karavána ide ďalej.A to určite chovateľská verejnosť nechce.Treba pomenovať veci pravým menom.A ak niekto pochybil nuž, tak musí niesť i následky.či je to radový člen,alebo vysoký funkcionár.Ináč sa to zametie pod koberec a na druhý rok niekto povie "však sa im za to nič nestalo",tak je to hádam legálne.A je tu už hneď na úvod spomenutý" efekt snehovej gule".A to nechcete určite ani Vy ani ostatná chovateľská verejnosť. Súhlasím s Vami v tom, že je načase dať hlavy dohromady, aby sa veci pohli ďalej,ale až po vyriešení tohto závažného prípadu.Nezabúdajte na to,že dnes sú chovatelia jazykovo zdatný a čo budú vysvetľovať kolegom z iných štátov,keď sa ich na to opýtajú.Že sme síce pichli do osieho hniezda,ale to je všetko.!!!!!!
Ivan Vida (31.01.2010, 01:19)
Priateľia. Dňa 30.1.2010 došlo na SEV v Sosnoci v popoludňajších hodinách ku krádeži holuba z našej kolekcie, ktorý patril p. Attilovi Horváthovi z Tešedíkova. Zlodej si počínal veľmi premyslene a drzo. Pred očami návštevníkov vysunul nezaistenú klietku, holuba z nej vybral a stratil sa v priestore. Pýtam sa usporiadateľov, komu sme to z dôverou zverili naše holuby!?? Klietky na začiatku a nakonci radu neboli zaistené ani proti vysunutiu, ani proti otvoreniu. Čo nás v Polsku ešte čaká ??? Verte mi na toto nemám slov. Julo Vida.
Ivan Vida (31.01.2010, 01:41)
Prijmite ospravedlnenie. Predchádzajúci príspevok sem nepatrí. Stlačil som nesprávny klik. Som s toho, čo sa stalo rozrušený. Ďakujem , nechcel som narušiť vašu rozpravu. Julo Vida.
Ján Melichárek (31.01.2010, 21:04)
Sme na prahu 3. tisícročia ale jednanie máme ako v koloní na Juhu Ameriky TAK POĎME DO TOHO- ROZDAJME HLASOVACIE LÍSTKY do každej OZ do ZO vto a každý člen odhlasuje- NO problemos (aj s návrhmi na kandidátov ) s návrhom:Július Krško (---.78-99-136.t-com.sk) Dátum: 18.01.10 Vážení, je veľa chovateľov ktorý nevedia ani to, na ktorú stranu patria, ale veľa chovateľov ani nedisponuje internetom.Preto je to takto,lebo väčšina ľudí len vyčkáva, však to niekto vybavý alebo urobý.Bude to ťažká šichta. a s návrhom: Štefan Nochta (---.orange.sk) Dátum: 18.01.10 15:54 Myslím, že rozposlaním na jednotlivé ZO by bolo asi rozumnejšie, nakoľko ako vidíš, na internete je málo diskutujúcich. Myslím, že keď sa táto téma rozdiskutuje na pôde ZO, bude to mať väčší dosah. A bude to aj objektívnejšie. Ale to by sa už malo začať. Čas beží. Veľká časť Slovenska si kladie vážne otázky ako to bude fungovať keď prezídium neprejde hlasovaním o .... PREČO... ing.Jakubec 130 príspevkov 25.01.10 12:55 Vtedy na západe Ján Melichárek 66 príspevkov 29.01.10 22:24 www.zahorak.sk

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené