Vyjadrenie k DF o zaletených holuboch

Pavel Ostrolucký (11.12.2009, 11:10)
Vyjadrujem sa k anonimovi , ktorý píše na DF o zaletených holuboch. Neviem odkiaľ dotičný pán čerpá informácie, ale ja nie som členom žiadneho prezídia a pokiaľ niečo na internet píšem, tak je to vždy s podpisom, alebo pod mojou rubrikou, kde som zaeviedovaný na SZ-CHPH u Milana Blahovského. Ja by som sa na úroveň nejakého primitívneho anonima neznížil - ak niekto niečo chce a má niečo proti mne môže sa ozvať, alebo mi priamo vynadať na č. 0908 - 935200. Čo sa týka MZ - SZCHPH v Nitre, ktorý sa konal dňa 28.11.2009 tam nepadlo ani slovo o Ing. Vidholdovi a ani žiadny konkrétny chovateľ nebol prejednávaný - preto nemám rád, keď niekto trepe nezmysly !!! S pozdravom Ostrolucký Pavel
Milan Blahovský (11.12.2009, 17:01)
Mám pocit, že si niekto zamenil link Zaletené holuby za DF, ak v tom bude pokračovať neostane mi nič iné ako túto rubriku zrušiť a hlásiť sa budú holuby asi na lampárni alebo na českom webe.
Zdeňek Adamík (11.12.2009, 18:34)
Lampárna nebo Sběrna vajec jsou lepší...
Ondrej Brzula (11.12.2009, 18:51)
Tým pánom,by som odporučil navštívit urýchlene lekara,je to choré!Naučit sa aspoň minimálne slušnému spravaniu,a vyliezt z kukly. [%sig%]
Milan Lenárth (12.12.2009, 08:45)
Škoda že sa nedá zabezpečiť to , že ak neuvedú povinné údaje tak ich to nepustí, to by platilo na týchto nespratníkov čo píšu tie hlúposti asi najhoršie a pre nás čo tam uvádzame zaletené holuby najlepšie.
Pavel Ostrolucký (14.12.2009, 13:36)
Ďakujem chovateľom, ktorí sa zapojili do diskusie za podporu, ktorú prejavili. Na moje prekvapenie sa mi pán anonim do dnešného dňa vôbec neozval asi si uvedomil, že by bol odhalený. Pán anonim odkaz pre Teba - rubrika zaletené holuby je len na to - a je nemorálne aby sa tam vypisovali blbosti a rôzne nadávky a urážky, lebo na Slovensku je 99,99 % chovateľov super a to 0,01 % si myslí že môže všetko - prečo sa teda anonim nezaeviduješ a potom si píš svoje nozory. Na SZ - CHPH neexistuje žiadna cenzúra, len chovateľ musí byť v systéme riadne zaevidovaný - inak sa písať do DF nedá! Čo sa týka vypustenia holubov v Chomutove r. 2001 to sa riešiť nemôže, lebo je dávno premlčaná doba a pretekový poriadok - starý a ani nový na takéto prípady nepamätá a je vecou chovateľa samého či na kritické preteky svoje holuby vôbec nasadí. Druhou vecou je vypustenie, ale ani to sa nedá na 100 % predvídať o tom by sa mohlo písať mnoho listov a názorov a asi by sme sa nikdy nedohodli. Kritické preteky bývajú za intenzívneho dažďa na celom území odkiaľ holuby letia, ale stalo sa to aj za mimoriadne krásneho a slnečného dňa a ani nie z veľkých dialok. Tak sa stáva aj pri začiatočných nácvikoch, keď holuby nie sú ešte roztrénované a po zimnom uzavretí pri holuboch bez kondície!!!
Pavel Ostrolucký (15.12.2009, 12:58)
Neobhajujem nič, len som napísal, že po ôsmich rokoch sa nedá za blbé vypustenie holubov do zlého počasia nikto potrestať, lebo to pretekový poriadok nedovoľuje! Nedovoľoval to doteraz a ani tento nový, každý normálny chovateľ to pochopí a to značí, že sa trochu vyzná do našich Slovenských - / STANOV, PRETEKOVÉHO PORIADKU/ a iných náväzných vecí s tým súvisiacimi. Z rubriky zaletených holubov je zrejmé, že písať anonimne vieš, ale inteligenciu a mozog používať, vôbec nevieš, lebo inak by si tieto Tvoje výpady písal cestou DF a to nevieš, ako vidno nevieš ani telefonovať ???, alebo by si sa predtým ako by si sa zviditelnil POSRAL ???
Jozef Cuboň (16.12.2009, 13:00)
Mám Vážnu obavu, že rubrika Zaletené holuby smeruje k zablokovaniu. Vôbec by som sa nedivil, keby k tomu došlo. Neverím tomu, že by niekto mal problémy so zaregistrovaním, skôr má asi problémy s tým, aby sa pod svoj komentár podpísal. Osobne som toho názoru, že sa dá diskutovať aj kritickejšie, ak však chcem kritiku rozdávať, musím sa ju naučiť aj prijímať, ak je pravdivá.
Pavel Ostrolucký (16.12.2009, 14:16)
Keď sa skríži kôň so somárom vznikne z toho debilne sprostý ANONIM !!!SSS

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené