Odozva

Marek Kliment (03.12.2009, 19:35)
Pán Ing. Michálik Chcel by som sa aj ja zapojiť do tejto Vašej diskusie alebo probémov, ktoré máte na Ing. Miroslava Vidholda. V prvom rade by ste sa mu mali poďakovať za to, že bol iniciátorom o prijatie do tejto oblasti a chodil sám po kluboch, aby ste boli prijatý do OZ. Banská Bystrica a oboznámil chovateľov, čo by to mohlo priniesť tomuto OZ. Nikto neprišiel s tým, že sa môže zlepšiť konkurencia a dolety holubov a snaha chovateľov zlepšiť sa v silnej konukurencii dobrých chovateľov, ktorí prídu do tohto OZ. A mal aj pravdu, že po určitom čase sa vyrovnali dolety a silná konkurencia chovateľov a dobrých holubov. Ale jedno sa nezmení nikdy, a to je ZÁVISŤ, že niekto je lepší ako ten druhý. Všetci sa máme veľa čo učiť od Mira, aby niekto z nás dokázal a vedel dosiahnúť také výsledky ako Miro, a byť takým dobrým chovateľom a zároveň rozumieť holubom a starostlivosti o ne a nie vidieť len to zlé, čo bolo. Uvedomme si, že za to, že niekto spravil niečo dobré pre chovateľov, to pochváliť nevieme, ale to zlé budeme vykrikovať a vytýkať každému a každý celý život. Tento šport by mal chovateľov zbližovať a robiť kamarátov a nie nepriateľov na život a na smrť. Ešte by ste sa mali obhliadnúť okolo seba, s kým pár krát vypijete kávu alebo čaj, ktorí boli prví, ktorí nesúhlasili a nepodporili Vaše prijatie do tohto OZ. Prví začali stavať holubníky, aby rozšírili svoj chov a závodných holubov, lebo sa báli silnej konkurencie, ktorá príde po prijatí do OZ. Banská Bystrica. Ale menovať ich nebudem.. Oni vedia o kom je reč. Dúfam, že nebudete mať ťažké srdce na moju osobu. Pravdu by sme sa mali naučiť prijímať a hovoriť si ju z očí do očí. [%sig%]
Pavel Ostrolucký (04.12.2009, 09:42)
Marek u nás v ZO - B.Bystrica Miro kortešovať nebol - bol len po ZO - Zvolenská Slatina a to mu stačilo. Jeho zámer vyšiel, lebo tým že sme prijali dve ZO - Žiar n.Hronom a Lovčicu Trubín dosiahol to, že sa zvýšil počet nasadzovaných holubov, ktorý mu dovtedy chýbal pri tak významných súťažiach ako je " MS a OLYMPIÁDY " a druhá vec je tá, že prijatím oboch ZO si urobil pri pretekoch , ktoré sa lietali zo západného smeru - PRIAMKU na DOBRÚ NIVU a ešte k tomu holuby doletujú od KRUPINY - získal tým hneď tri výhody - to že si to Ty ešte nepochopil mu dokonale vyhovovalo a aj ďalej vyhovovať bude. Ešte sa musíš veľa učiť - kým to pochopíš. S tým, že prijatím uvedených ZÉOČIEK získa aj konkurenciu nepočítal - ale nám v ZO - B.Bystrica to vôbec nevadí teraz to začína vadiť jemu samému, lebo PRVÉ CENY sa okosi nehrnú a nemyslím si že mu niekto závidí to len on sám tak vidí a je len otázkou času kedy ich bude chcieť odkráglovať, aby mu neroboli ďalej konkurenciu - alebo konečne sa presunie on niekde inde? Ak by prešiel trebárz do OZ - Levice - viacej by o ňom nebolo ani počuť, lebo by dosiahol presne tú nevýhodu v akej sú severne položení chovatelia z OZ - B.Bystrica. Ak si to ešte nepochopil vysvetlím Ti to zajtra na oblastnej výstave v Badíne.
Ing.Miroslav Vidhold (04.12.2009, 18:12)
Ostrolucký,Ty si tak slabý chovateľ a chceš poučovať už celé Slovensko....
Pavel Ostrolucký (07.12.2009, 10:04)
Nepoučujem nikoho a to že som slabý chovateľ vôbec nevyvraciam, je to následok toho, že si dal v roku 2001 vypustiť celému Slonensku holuby v daždivom Chomutove a Ty si si vtedy holuby zasušil doma. Ja som nasadil všetky a do dnešnej doby prišli len 4 kusy a tie boli tak vykráglované, že sa potom tiež stratili. Ty si až potom začal profitovať a klamstvami a inými podvodmi si sa dostal až na Olympiády - dobre si prečítaj článok Miša Michalíka ten Ti to tam vytmavil-viacej nieto o čom debatovať. Mal by si sa pekne hambiť a nie stále vyskakovať, akoby si mal patent na rozum len Ty!
Ondrej Brzula (08.12.2009, 20:39)
Suhlasim s tebou Marek,my sme nezabudli ako títo páni robili hon na Vidholda,a my sme si to odniesli.Mam na mysli,nekorektné vypuštanie holubov,na úkor velkych strát.Vidhold nam aj tak ukazal,ako holubom rozumie!Takým priemerným chovatelom ako ja,je Miro Vidhold vzor!A určite nie som sám,kto robí chyby na tomto svete!Velmi sa mi páčil tvoj príspevok,naozaj by sme sa mali v budúcnosti zamyslieť,aroganciu a závist vypustit z tých našich ...hláv! [%sig%]
Pavel Ostrolucký (09.12.2009, 07:07)
Len ste zabudli napísať, že ste obaja zo ZO - Zvolen a už ste ho v niečom aj predbehli tak si dajte pozor, aby sa Vás za chvíľu nechcel zbaviť!

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené