Tornaľa 2009

Ľubomír Hovančík (21.11.2009, 21:15)
Už som doma, z 2. medzinarodnej vystavy v Tornali. Chcem sa touto cestou poďakovať usporiadateľom za zvládnutie, tak naročnej vystavy s takým medzinárodným obsadením. Ďakujem aj p.Blahovskému za to, ako vystupil za SZCHPH. V očiach holúbiarov z iných krajín sme nezostali ako "chudáci", ktorým zaleží iba na výsledkoch a tak......... A zároveň chcem sa opýtať kde??? čo ??? robili ostatný členovia prezídia že sa nezúčastnili na tejto výstave? Nepodporujú takéto spoločenské podujatia? CHPH prišli zo 400 km vzdialenosti. A našinci za rohom ...... Zamyslite sa nad tým ako pristupujete ku aktivitám naších CHPH.
Milan Klačan (22.11.2009, 11:16)
Z čoho nemajú zisk to ich nezaujíma. Teraz je prioritné ostať pri korytách.
Daniel Krajcik (22.11.2009, 13:31)
Vazeny pan Klačan. Mohli by ste popisat z coho asi clenovia prezidia maju zisk? Vy si myslite, ze sa niekto trasie za stolickou v prezidiu? Tiez som sa sprostredkovane dozvedel, ze niektori chovatelia si myslia, ze prezidium SZCHPH je platena funkcia. Takze ak si to myslite aj Vy, tak Vam hovorim, ze NIE JE ! Pri takychto prispevkoch si kladiem otazku ci ma vobec vyznam nieco pre spolocny prospech robit. Cudujeme sa, ze nemame funkcionarov v ZO, OZ, ... SZ. V dobe, ked si demokraciu a slobodu slova mnohi vysvetluju po svojom sa ani niet co divit.
Milan Klačan (22.11.2009, 15:13)
P. Krajčík Vy sa možno netrasiete o svoju funkciu, ale to neznamená , že druhý nie. Aj Tí čo sedia v parlamente a v iných inštitúciach sa "netrasú" len kvôli platu , ale ...! Korupcia , tunelovanie a iné praktiky . Asi ste veľký "snílek", keď ste to ešte nezbadali.
Daniel Krajcik (23.11.2009, 01:32)
Pan Klačan, ak mate dokazy vasich tvrdeni, nevahajte a dajte ich von. Ak nie, tak brzdite vo svojich vyjadreniach.
Peter Matalík (24.11.2009, 21:20)
Chlapci z Tornale ešte ráz dík za príjemne chvíle zo spoločenského večera.V neposlednej rade by som chcel poďakovať p.Kacianovy ,za perfektný preklad pri debate s Maďarskými chovateľmi do skorých ranných hodín ohľadom totálneho vdovstva.Hlavne čo sa týka skúsenosti p.Horvatha.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené