Ponuka mláďat

Jozef Korec (16.10.2025, 14:23)
Dobrý deň, ponúkam na predaj neskoršie mláďatá, niektoré už na 7. letke. Základ tvorí stále linka Rudorfer/Ekelhardt a za posledné 3 roky prinesené 2 holubice od špičky Slovenska J.+R. Poništiak a dvaja samci od pána Bednára (Van Toor), ktoré sú veľkým prínosom. Závodníci sú vedení prirodzenou metódou a mláďatá bez zatemňovania. Keďže v OZ NITRA majú chovatelia nakúpené holuby tiež z celého sveta, moja linka dokazuje za posledných 15 rokov, že patrí k špičke... 7 krát Majster OZ NITRA, 5 krát staré (2025 - 2. miesto), mladé 2024 + 2025. 3 krát Olympiáda, 1 krát SEV Budapešť, 2 krát Majster Slovenska ( ročné a DT), v TS Žilina 2024 z 5 závodov 2 krát 1. cena. Odber možný osobne od tohto víkendu, keďže mám dovolenku, termín si vieme dohodnúť určite. Na väčšine mláďat je cena 50e, v prípade Olympionikov a toho naj je cena vyššia. V prípade záujmu t. č. 0903 118 929, s pozdravom Korec Jozef ml.
Jozef Korec (18.10.2025, 19:44)
Príjemný a potešujúci telefonát dnes poobede: volám sa Ladislav Horváth, som Majster OZ Levice mláďat a mám prvé eso mláďa Slovenska, ktoré je priamo z Vašich holubov - linka Ekelhardt. Včera som volal s pánom Javorčekom a povedal mi: vylietal som 3 krát Majstra OZ TO mláďat vďaka,,tvojim rukám "...je to môj ,,žiak " , veľmi dobrý priateľ, má tiež veľa holubov linky Rudorfer/Ekelhardt. Smutné je, že pán Horváth chce ukončiť chov a skončiť so zavedením. Trochu som pomachroval, ale chcem Vám skutočne ponúknuť kvalitné holuby, ktoré dosahujú výborné výsledky. Šťastnú ruku pri výbere.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené