Výstava majstrov východného Slovenska 2025

Peter VAVREK (08.10.2025, 14:28)
V priestoroch firmy Aqua-exotic v Kapušaný pri Prešove.dňa 25.10.2025 v čase od 8:00 hod. Pozývame Vás na Výstavu majstrov poštových holubov OZ východneho Slovenska ( PO,BJ,KE,MI,SB,SNV,PP,KK,Spiš )
Výstavna kolekcia Majstra OZ starých a mladých holubov OZ bude tvoriť 5 ks družstvá.
Okrem výstavy týchto holubov bude umožnená burza holubov ľubovoľných chovateľov.
Predaj chovateľských potrieb a občerstvenie zabezpečené. Predajcovia chovateľských potrieb ,ktorí maju záujem o predajný priestor v miestnosti výstavy kontaktujte majiteľa firmy AquaExotic tel.0917 708 826 vonkajší priestor pred budovou je na predaj produktov k dispozicii.
Ing. Rastislav Vincenty (08.10.2025, 17:45)
Dobrý deň pán Vavrek, už pár rokov sa zamýšľam či OZ Gemer nepatrí do východného Slovenska? Určite geograficky je to bližšie ako OZ KK, OZ Poprad, OZ Spiš, OZ spNV…. A nikdy nás nikto nepozval…. Škoda no….

S pozdravom

Vincenty - predseda OZ Gemer
Martin Macej (09.10.2025, 10:22)
Srdečne ťa na tuto vystavu pozývam kamarat :)

Aj ked si polomaďar a južan jak repa, aj tak si naš východňar, tak len dojdi.

Daj navrh že chcete s nami vystavovať a bude to si myslím realizovatelné.

S pozdravom

Macej - predseda na svojom holubniku :)
Peter VAVREK (09.10.2025, 11:07)
Pozvánka bola preposlana aj OZ Gemer organizátor sa ospravedlňuje ,že sa na Vás pozabudlo....Tešime sa na Vašú účasť
Ing. Rastislav Vincenty (09.10.2025, 11:19)
Ahoj Maťko, tak myslím si, že máme resp. so starými holubkami sme mali najvýchodnejšiu ZO Sobrance ak sa nemýlim. Tak asi ešte patríme na východ resp. juhovýchod SR.

Ale možno Orbán s Ficom raz prepíšu hranice a budeme už severovýchod Maďarska chichi....

A nie som polomaďar ale európan...chichi

A vidíš aj tvoje holúbky dokážu lietať u mňa viď. - 25,03602, 875....2 x 1 cena v OZ....tak asi patrí na východ....aj ten holúbok...chichi..., či ho mám poslať do HU na výstavu???chichi

PS: pre pána Vavreka ďakujeme, keď dorazí pozvánka, tak oslovíme nášho majstra pána Sztahona a určite vystaví holubky.

ďakujeme

Miroslav Vidhold (10.10.2025, 18:41)
Vážení páni,
je zaujímavé, že majiteľ firmy Aqua-exotic p.Štefan Nižnik o žiadnej výstave nič nevie a nikto s ním o tom nehovoril.Doteraz je to len "obyčajný kačica"...
Miroslav Vidhold (10.10.2025, 18:42)
Preklep "obyčajná".. prepáčte
Peter VAVREK (10.10.2025, 19:36)
p.Vidhold nešírte kačicu Vy ......p.Nižník je už odcestovaný v zahraničí
manželka a vnučka p.Nižnika odporučila jednania z majiteľom firmy AquaExotik ktorou je dcéra p.Nižnika a v jej mene akcia bola schválená ,že to usporiada poskytne priestor a občerstvenie bude zabezpečené vstup za symbolické 1 € predajcovia ktorí budú mať záujem môžu kľudne predávať produkty pre budovou ako v minulosti, takže dátum 25.10.2025 je platný a akcia potvrdená majiteľom firmy AquaExotik

Peter VAVREK (10.10.2025, 19:53)
POTVRDENE Akcia je zrušená !!! a nie je to kačica .....
Peter VAVREK (10.10.2025, 20:12)
Momentálne sa hľadá priestor, kde sa uskutoční výstava majstrov OZ informácie podáme včas
S pozdravom
Miroslav Vidhold (11.10.2025, 09:26)
Viete, človeka mrzí, že aj medzi nami sú ľudia, ktorí ani nevedia čo píšu.P.Niznik cestuje až v utorok,o ničom nevedel a firmu predal.Napisal som to sem "že sa jedná o kačicu" ,s jeho vedomím a súhlasom. Nielen médiá manipulujú... Myslím, že stačilo k tejto téme :-)
Peter VAVREK (11.10.2025, 18:25)
p.Vidhold ,ak ste mierili Vašim príspevkom na moju osobu alebo všeobecne na ľudí......ale.ak na moju tak ja viem dobre čo píšem a som si úplne vedomí čo som napísal a nebolo napísaná žiadna lož ....
Nedorozumenie vzniklo niekde inde ,ale to je jedno........a není dôvod na nejakú manipuláciu

Ak sa nájde priestor Výstava majstrov sa uskutoční chovateľská verejnosť sa to dozvie v čas....
S pozdravom
Jaroslav Benka (11.10.2025, 18:48)
Len sa j..te mezi sebou.
Peter Turek (12.10.2025, 09:32)
Zrejme došlo k nedorozumeniu.Pán Vavrek,snáď sa nájdu vhodné priestory a výstava sa uskutoční.Nachádzame sa v dobe,kde je potrebné,aby sa inteligentní ľudia,na základe svojej záujmovej činnosti stretávali.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené