OZ - Košice a OZ Michalovce

Jaroslav Benka (01.09.2025, 12:49)
Mate dobrý rozum na hazard z holubámi - klobúk pre Vami dvoma OZ - vynikajúci dolet a OZ BJ krach poznačenie celého ročníka 2025 - plač pre oči.
Peter VAVREK (01.09.2025, 17:18)
Jaro ahoj ten krach nebol len v BJ alé aj v iných oblastiach a TS ..... hľadá sa vinník? Treba ho zlincivať......Hm predpovedať počasie ktoré bolo nie zle v deň štartu a predpovedať ako pretek dopadne ešte sa takýto človek nenarodil a ani nenarodí ...
spravil by si niečo iné... neviem čo ? A ako ? nikto zo zúčastnených chovateľov nepredpokladal že to takto dopadne..... bohužiaľ vidíš vidíme stáva sa to ....
A neverím žeby niekto zo zodpovedných za chod OZ TS chcel urobiť to naschvál vždy sa hľadajú vhodné podmienky na realizáciu štartu.....ahoj s pozdravom
Jozef Gallovic (01.09.2025, 20:02)
Dobrý večer, dnes som mal naplnený program sledovaním doletov holubov v OZ Sabinov,Prešov,Michalovce,Košice,SNV,neskoré štarty pri mladých holuboch v teplom počasí 28 cel. Je vždy risk. Aj tak dolety niektorých holubov bol problematicky. Ale to je vec chovateľov majiteľov holubov, ktorí vedia ak to holuby nezvládli.
Pán Vavrek neodporúčam Vám rozoberať neúspešný pretek Krakow OZ Bardejov.
S pozdravom JG
Jaroslav Benka (01.09.2025, 21:47)
Ja som na to reagoval aby sa neletelo už pri nahlaške až v Pondelok a to iste reagovali chovatelia zo Stropkova - nepáčilo sa nám prúdenie vetrov ako z východu tak z juhu rýchlosťou 30 km / hod. Bohužiaľ to tak dopadlo - že sme si zničili roč. 2025 hoc počasie bolo pekné ale zo silným prudenim vetra . Škoda holubov aj peniazi čo sme investovali - ani peniaze ani holuby - očí pre plač na holubníkoch prazdných.
Jozef Gallovic (02.09.2025, 19:00)
Pán Benka,ZO Sabinov lieta v OZ Bardejov prvý rok.Z OZ Sabinov sme odišli z dôvodu,že zo smeru poľskej strany OZ Sb prešlo na Česku republiku. Za roky 2023 a 2024 sa v OZ Sb stratilo minimálne 10 000 holubov na usporiadaných pretekov starých a mladých holubov. Vtedajší predseda pán František Genčur razil s svojimi kamarátmi za každú cenu Česku republiku. Toho času je pán Gencur František je nebohý a OZ Sabinov začalo toho roku teraz úspešne letieť z Poľskej strany z mladými holubami.
Pokiaľ sa týka preteku Krakow,OZ BJ, ktorý bol fakt krachovy , lebo ani v nasledujúce dni sa holuby nevrátili. Tento pretek si podľa môjho názoru presadili jednotlivci z OZ BJ lietajúci na koificienty do kategórie MS SR mladých holubov ročník 2025. Verím , že vedenie výboru OZ Bardejov vráti peniaze chovateľom za zaplatené koše, ktoré nie zo svojej viny nemohli odlietať sezónu mladých holubov 2025.
Prajem ostatným OZ-kam dobre dolety holubov. JG

Peter VAVREK (02.09.2025, 20:49)
p.Galovič buďte bez obáv peniažky Vám OZ 4/5 za koše vráti ....ďalej sa pokračuje podľa nahlášok na konkrétny pretek ..... min.treba absolvovať aspoň 3 preteky do MS a na výstavnu činnosť....ak bude s čím.....jednotlivci nerozhodujú rozhoduje výbor OZ ktorí zodpovedá aj za športovú časť a ktorí dostal dôveru od členov OZ .... nikto nepredpokladal že to tak dopadne....treba sa stým bohužiaľ zmieriť...s pozdravom Letu zdar
Martin Smalik (03.09.2025, 18:58)
Martin Smalik (03.09.2025, 19:15)
Ďakujem hovorcovi výboru OZ Bardejov p. Vavrekovi ako ďalej s pretekmi mladých holubov, len nenapísal termín mimoriadnej konferencie kedy sa výbor OZ Bardejov vzdá funkcie, nakoľko to čo výbor spravil s mladými holubmi je neakceptovateľné ako p. Vavrek napísal výbor zodpovedá aj za športovú časť, ktorú nezvládol.
Peter VAVREK (03.09.2025, 21:02)
p.Smalik už som napísal to viackrát tu na DF že ja nikomu hovorcu a neviem čo ešte nemienim robiť a ani nikdy robiť nebudem ja si za svojimi príspevkami stojím ...a nik mi ich nevnucuje...... je sloboda slova a môžem si napísať čo chcem a kedy chcem či sa to niekomu páči alebo nepáči ,veď bude konferencia kde sa bude voliť nový výbor OZ dvere sú otvorené aj pre Vás ...na kritiku je 99 % a na prácu a zodpovednosť za chod OZ len 1 % chovateľov čo majú chuť to robiť na úkor svojho času.....
V minulosti Vám výbor OZ zachránil xxx holubov na to sa zabudlo jasné ....a teraz ho idete ..... odvolávať?
Medziľudské vzťahy sú potom na úrovni....škoda slov
S pozdravom

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené