Brusel 2 MDKS, 2. preteky Stredoeurópskeho pohára V. Máchu 2025

Ján Bučo (17.07.2025, 10:48)
Pozdravujem priatelia,

Preteky Knokke máme viac-menej za sebou. Opäť raz išlo o preteky s ťažkým priebehom, ale bohužiaľ aj také preteky patria k maratónom. Pred nami sú posledné preteky sezóny, Brusel 2. Zároveň ide o druhý diel seriálu Stredoeurópskeho pohára Vítězslava Máchu.

Tu je niekoľko organizačných pokynov k pretekom samotným:

- nasadzovanie na preteky prebehne vo štvrtok 24.7.2025
- ide o spoločné preteky s moravskou časťou ČMSCHPH
- predpokladaný štart je v sobotu 26.7.2025 ráno, alebo dopoludnia v závislosti od poveternostných podmienok

Nasadzovanie na preteky prebehne v materských nasadzovacích strediskách pri splnení všetkých podmienok pretekového poriadku SZCHPH, teda 5 účastníkov pretekov atď. Pokiaľ v jednom nasadzovacom stredisku nebude prítomný dostatočný počet chovateľov, nasadzujúci chovatelia sa presunú do Veľkých Bieroviec, kde budú môcť svoje holuby nakošovať.

Všetky nasadené holuby budú sústredené najneskôr o 14,30 hod. vo Veľkých Bierovciach, kde budú preložené do prepravných boxov. Následne o 16,00 hod. auto s holubmi odíde. Prosím o dochvíľnosť pri zvoze holubov a takisto o dostatočnú časovú rezervu pri nasadzovaní.

Letu Zdar!
Ján Bučo (17.07.2025, 10:50)
NS Rosina začína nasadzovanie vo štvrtok o 11,30 hod. Prosím o dochviľnosť, prípadne ak sa nedá prísť v určenom čase, informujte ma telefonicky o tom kedy sa dostavíte.
Letu Zdar!
Jano Bučo
Ján Bučo (17.07.2025, 10:52)
Doletový servis kontrolných gumičiek budem robiť ja. Na nahlásenie akceptujem aj SMS, prípadne WhatsApp, či Messenger. Ak budete potrebovať, aby som Vám holuba nahlásil aj na mypigeons, prosím upozornite ma na to.
Letu Zdar!
Jano Bučo

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené