TOP Chovné a zariadenie na predaj

Vladimír Kostroš (14.07.2025, 17:10)
Priatelia nakoľko som sa definitívne rozhodol ukončiť chovateľskú činnosť preto že popri včelnici a zahraničí je to už na mňa priveľa a rozhodnuťie
včielky alebo holuby padlo rozhodnuťie.
je v ponuke -- Dcéra r. 2021 Klaudia Ché 1 Nat ACE Pigeons Allround 2014 orig.Eijerkamp.
Syn r 2023 Crok X Jutta matka 7.npo5,612h,5npo 6209h 5,nat8850h orig Eijerkamp
vnučka Powera orig Eijerkamp
syn r 2021 zn.Flortie otec 5 olymp .pigeon J 2018 Poznaň. orig J.vd Pasch
syn r 2021 Son Jupiter x 104 -1,c 12884h 1,c 3525h 1,c 5000h,1,c4562h orig,J vd Pasch
originale Luis Thijs,Van Den Brande jos lin Kilo.
Exkluziv Syn 2020 TIESTO S LADY X OLYMPIC SAFIRA OD TOURNELLE DAVY S DNA cert.
Otec a Matka Momentálneho esa 409 a mnoho iného od PLATTEEU PIGEONS.
taktiež z lin. olymp Sniper547.
Vdovské Budníky Hermes 28 budnikov s elektro pasom na trus .
Chovné Budniky kips Hagen 2 poschodové 18 ks s elerkro pásom na trus
Motivačné Budniky kips hagen s miny budnikom 8ks +8 miny s elektro pásom na trus.
Sedačky na mladé alebo vdovy 64 ks s elekt pasom na trus.
Teoreticky by bola aj možnosť žeriavom naloziť Holubník 8x 2,2 m.
Info a dohoda na 0950500740.
sp .Kostroš Vladimír
Vladimír Kostroš (14.07.2025, 18:54)
Takťiež v ponuke nový M2 +Online+12a 8 polová anténa
Vladimír Kostroš (14.07.2025, 19:37)
+matka

Vladimír Kostroš (15.07.2025, 12:59)
Dobrý deň všetkým, chcem poprosiť ponuky na splátky mi ani nevolajťe. Nie som na tom tak aby som predával pod cenu.Zariadenia radšej spálím a z holubou uvarím s polievku.
Anton Púchovský (15.07.2025, 15:18)
p.Kostros teraz ste vyjadrili svoju neschopnosť pri vašom odpredaji vašich holuboch a ukázali ste všetkým holubarom ako sa to nemá robiť.Ak ste solventny tak to darujte a holuby ponúknite dravcom Kune alebo lietajúcim dravcom.Ak to čítajú začiatočníci tak sa veru nečudujem že s takými ľuďmi nechcú mať nič a preto naša základná iba upadá smerom nadol.
Daniel Tomáš (15.07.2025, 15:41)
Pán Púchovský ľudia , ktorý chcú kupovať holubov a všetko na splátky,tak majú problém aj v osobnom živote. Nič v zlom,ale sú dôležitejšie veci, ako holubi, keď v domácnosti treba kopec iných vecí. A vy tu nerobte sudcu čo urobil, alebo neurobil pán Kostroš dobre. Je to také slniečkárske z vašej strany. A naša základná neupadá na základe tohto na dol. Treba ísť bachať na iné dvere,aby sa pomohlo začiatočníkom.
František Fabian (15.07.2025, 18:44)
Pan Kostroš dobry napad spaliť a uvariť polievku.
František Kreml (15.07.2025, 20:48)
Zdravím pán Kostroš, Včera sme telefonovali, ze Benzíng M2 beriem, dohoda bola všetko za polovicu.
Dnes som ti volal ze sa zastavím, odpoveď som mimo Noroviec, a keď som volal večer, povedal si ze to berie jedem pan, aj s holuba i, je to nefer. Aj ja som ti mohol dat ponuku.
František Kreml (15.07.2025, 21:53)
No darmo, podvodník je len podvodníkom.
Vladimír Kostroš (16.07.2025, 08:51)
Zdravým. Made in komédia, asi takto to hodnoťim po všetkých telefonátoch a dohodách.Bohužial musím konštatovať že pán Púchovský
má v tom nezvládnuťí pravdu.Bola chyba riešiť to takouto formou .Sme na Slovensku a kedže už desať rokov som prevažne v zahraničí nedošlo mi jak to je tu po finančnej stránke problematické .Mal som to riešiť formou dražby a bol by klud.Ohladom Františka Kremla
1 tellef-Berem všetko 2,telef - Hodiny a live 3 telef- pladba na splatky, No škoda komentovať ale drzosť nemá hraníc a ten podvodník by ho vyšiel na draho, ale ubožiak čo v holubom športe za 40r nič nedosiahol ma neurazý.
S polievkov to bola nadsázka nakoľko ja holuba nezabyjem ,aj cudzíe keď neodýdu vyveziem.
No aby som to uzavrel,je vela aj serioznych a jednajú na rovinu .Na koniec sa chovné zaplaťia mladimi ktoré sú cenovo dostupné pre každého.Nech sa na mňa nikto nehnevá ale keď vás zostava vdovských budníkou vinde na3600€ chcete zane 900.e e ešte to mate dostať po 100 mesačne tak je to fakt od veci.
sp.Vladimír

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené