Prosím o vysvetlenie.

Rudolf Čmarada (12.07.2025, 12:42)
Poprosil by som o vysvetlenie toho najkompetentnejšieho do akej súťaže môže byť pretek Oostende zaradený.Ja to viem veľmi dobre,ale obracajú sa s touto otázkou na mňa chovatelia, ktorí sú v týchto veciach menej zdatní a majú právo na relevantnú odpoveď.Dakujem za tých, ktorí sa s touto otázkou na mňa obrátili.Zostavam s pozdravom a nech vyhrá ten najlepší.
Luhový Miroslav (12.07.2025, 13:12)
A mna by zaujimalo,preco nebol dodrzany limit 1 hodiny na nahlasenie startu?
Milan Blahovský (12.07.2025, 13:39)
Mám sa vžiť do úlohy najkompetentnejšieho ? Tak to skúsim : vzhľadom na počty nasadených holubov je jasné, že to bude spracované ako interný pretek, teda, že z neho nebudú v konkurencii iba SK členov použité koeficienty či km pre súťaže FCI či MS. V prípade, že bude spracovaný pretek v rámci SK+CZ napr. a prekročí sa hranica 150 nasadených holubov čo je reálne, tak je možné tieto spoločné výsledky použiť pre výstavy. Predpokladám teda, že takto bol pretek Oostende deklarovaný aj pred sezónou. Ostatné súťaže ( interné ) sú už na starosti MDKS.
Nech teda vyhrá ten najlepší a najšťastnejší.
Ján Bučo (12.07.2025, 15:14)
Preteky Oostende, teda Knokke máme v PP deklarované aj ako medzinárodné. Tak budú aj vyhodnotené. Pre účely GM MDKS a interných súťaží budú použité ako vždy.
Limit 1 hodina pre odštartovanie na mypigeons bol prekročený nakoľko uds o regionálne preteky, ja na to nemám oprávnenie a kým som sa dopracoval k niekomu kompetentnému, hodina prešla. Navudúci rok si dám pozor na to, aby mi táto právomoc fungovala.
Stačia takéto odpovede?
Hlavne nech holuby dobre doletia.
Jano Bučo
Dalibor Duľa (12.07.2025, 21:05)
Veľký holubiarsky sviatok,koľko bolo nasadených holubov.
Rudolf Čmarada (13.07.2025, 21:58)
Milan ďakujem Ti za presný výklad a dúfam, že to pochopia nie len tí menej zdatní,ale aj funkcionári či už OZ, ale aj ZO a musia si uvedomiť, že nestačí sa búchať do pŕs a chváliť sa, že ja zastávam takú, alebo takú funkciu a myslieť si, že oni sú tí jednooki králi medzi slepými. Zostávam s pozdravom.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené