Sťažnosť pre falšovanie a zneužívanie osobných údajov v OZ CHPH Ružomberok

Pavol Babic (22.06.2025, 08:51)
Prezídium SZ CHPH
Akademická 4
Nitra 949 01

Vec: Sťažnosť pre falšovanie a zneužívanie osobných údajov v OZ CHPH Ružomberok

Na základe telefonátu s sekretárom SZ CHPH p. Javorčekom zo dňa 25.3.2024 som zistil že v OZ Ružomberok úmyselne pozmenili moje údaje v evidenčnom liste . V evidenčnom liste ZO Dolný Kubín bola napísaná iba adresa môjho trvalého pobytu. Ako nelietajúci člen nemám žiadnu adresu
holubníka. V OZ Ružomberok mi zmenili údaje bez môjho vedomia a dopísali adresu holubníka ktorý nevlastním . Preto vás žiadam o vyšetrenie tohto podvodu a nápravu mojich údajov.

V dolnom Kubíne 21.4.2024 Pavol Babic

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
8. INFORMOVANIE A UPLATŇOVANIE PRÁV DOTKNUTEJ OSOBY
Za účelom uplatňovania svojich práv, môžete kedykoľvek kontaktovať prevádzkovateľa
nasledovne:
• Adresa: Slovenský zväz chovateľov poštových holubov, Akademická 4, 949 01 Nitra,
• E-mail: szchph@postoveholuby.sk
Na vašu žiadosť odpovieme bezplatne v lehote do 30 dní. V prípade zložitosti, alebo veľkého počtu
žiadostí sme oprávnení túto lehotu predĺžiť o ďalších 60 dní. Pokiaľ k tomu dôjde budeme Vás
o tom, aj o dôvodoch informovať.

30 dní - podané 21.4.2024 doteraz neriešené

Pavol Babic (22.06.2025, 09:37)
427 dní
Pavol Babic (23.06.2025, 11:54)
428 dní - neriešené. Stanovy a pretekový poriadok platia len pre určitých členov.
Javorček Pavol (23.06.2025, 15:03)
Nemáte pravdu p. Babic.
Prezídium sa zaoberalo Vašim podnetom na svojom zasadnutí 20.5.2024, čo je zdokumentované aj v zápisnici z tohto zasadnutia a bolo riadne zverejnené na webovej stránke SZ CHPH.
Zároveň došlo k náprave a taktiež je to zdokumentované v danom zápise z prezídia, t.j. tajomník OZ Ružomberok nám zaslal vysvetlenie aj s novou opravenou evidenciou a s upravenými Vašimi údajmi a stará (chybná) evidencia bola skartovaná.
Naviac niekedy po zasadnutí prezídia ste sa u mňa informovali, ako bolo s Vašou sťažnosťou naložené.
Tým sme považovali danú vec za vyriešenú a prezídium už Vás ďalej neprizvalo na svoje októbrové zasadnutie.
Pavol Babic (23.06.2025, 19:20)
Ďakujem za odpoveď len som sa z neho nedozvedel výsledok. Sťažnosť bola opodstatnená alebo nie. Podľa opravy asi bola opodstatnená. Údaje ktore zapisali bez môjho vedomia patria inej osobe . Je to bez postihu ? Bol tam úmysel niečo zmanipulovať? Neviem nik sa k tomu nevyjadril. Takisto ako k mojim dvom sťažnostiam 1 Na prestup člena ZO DK bez žiadosti,súhlasu ZO, a dlhom voči ZO.2 Porušenie pretekoveho poriadku pri prevoze z NS do iného NS.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené