Aktivoval som všetky doteraz uhradené licencie pre vyhodnotenie z domu, skontrolujte si prosím svoju
sekciu Smart Loft, či som na Vás nezabudol. Ak áno, prosím,
kontaktujte ma.
Dnes vyšla nová verzia 4.3.6 pre Live Clubsystem. Klubovú jednotku stačí zapnúť a počkať, sama si aktualiáciu stiahne a nainštaluje, následne sa reštartuje.
Táto verzia prináša podporu tlače na ihličkových tlačiarňach Epson. Pre staršie modely bez USB portu máme v ponuke funkčnú
redukciu z USB na paralelný port. Verzia tiež rieši problémy s LTE pripojením a externý NTP čas by mala načítavať oveľa rýchlejšie.
Dnes tiež vyšli nové verzie FW pre SmartHub 3,4 (verzia 5.6), a 5 (verzia 5.7). SmartHub 5 si ju inštaluje automaticky pri nasledujúcom reštarte. SmartHub 3 a 4 tiež, pokiaľ už sú vo verzii 5 a vyššie, ak sú ešte na verzii 4, treba im pomôcť s USB káblom a potom už budú pokračovať sami. Tu je
návod pre aktualizáciu SmartHub 3 a 4 na verziu 5.6.
Ak máte SmartHub 3 a 4 na staršej verzii ako 5, určite odporúčam aktualizovať. Bez aktualizácie sa zariadenie nebude vedieť pripojiť na server. Aktuálnu verziu na Vašom zariadení si viete pozrieť vo svojej
sekcii Smart Loft.
Nové verzie prinášajú podporu pre internetový NTP čas, takže už nebudete závislí od funkčnosti Vašej GPS antény, ktoré boli doteraz častým dôvodom, prečo nešlo vyhodnotiť z domu. Čas na Vašom systéme bude konštatne porovnávaný s NTP časom a po celý čas, čo bude Váš SmartHub pripojený na internet ste chránení externým časom bez ohľadu na to, či GPS anténa má alebo nemá signál.
Čo by Vás mohlo zaujímať:
Možnosti tlače zo systémov BENZING - aktuálny prehľad podporovaných tlačiarní, redukcií, káblov, tlač cez počítač...
Alternatívne spôsoby napájania prúdom - aké sú možnosti pre EKS, keď na holubníku nie je elektrina vôbec, alebo ako sa zabezpečiť pred výpadkami. Užitočné informácie pre všetkých chovateľov, nielen majiteľov EKS BENZING.