Pre chov.OZ Trnava.

Rudolf Čmarada (09.04.2024, 08:14)
Nakoľko sa zrušila stránka OZ pridávam tento oznam sem a týka sa internej súťaže 1 a 2 ligy v rámci OZ.Som jeden z organizátorov a zároveň aj jeden zo sponzorov tohto projektu chcem pripomenúť podmienky, ktoré musí chovateľ dodržať,aby sa mohol zúčastniť tejto súťaže. Chovatelia sú do súťaže zaradení automaticky a to tak že prvých 30 z minulej sezóny v rámci OZ sú zaradení do 1 ligy a ostatní do 2 ligy.Holuby chovateľa z 1 ligy nesmia lietať v nasledujúcej sezóne na chovateľa ktorý je zaradený do2 ligy a to isté platí aj o novom chovateľov.Chcem ešte pripomenúť že táto súťaž je dobrovoľná a ten kto nechce rešpektovať tieto jednoduché pravidlá nebude do súťaže zaradený.Vsetky náklady spojené s touto súťažou hradia sponzori.Čo sme pre Vás na tento rok pripravili: vecné ceny pre prvých troch v 1 lige a vecné ceny pre prvých troch v 2 lige.Vykon H 2 lige Výkon Ha 2 liga. Pre prvých troch v 2 lige ešte bonus ktorý bude odovzdaný na výstave OZ. Všetkým vám prajem do novej sezóny veľa pekných doletov a radosť z dosiahnutých výsledkov hlavne medzi výkonnostné seberovnymi, pretože táto súťaž bola založená hlavne kvôli tomu aby si zmerali sily medzi sebou seberovni, či už v 1 lige alebo v2 lige. P.S. Pri akejkoľvek zistenej špekulácie si usporiadatelia vyhradzujú právo takéhoto chovateľa vyradiť zo súťaže no chcem veriť že k takémuto kroku nebudeme musieť pristúpiť.Zostavam s pozdravom Čmarada Rudolf.
Milan Blahovský (09.04.2024, 10:27)
Zaujímavý projekt, ako neodrádzať "špičkou" v OZ chovateľov, čo to až tak vážne neberú, prípadne im to ešte tak nejde. Kedysi dávno sme to tiež mali zavedené v OZ SNV, samozrejme ako to býva u nás všetko, čo je nové a zaujímavé, sa to vyparilo a ostala iba jedná súťaž o MOZ. Sú ešte OZ, kde dávajú rôzne možnosti zviditeľnenia sa v pomyselnom poradí a je to dobré. Program mypigeons to umožňuje a je to iba o informovanosti členskej základne. Nemusí po mesiaci napr. máj polovica OZ stratiť motiváciu k nasadzovaniu resp. po mesiaci jún to má už časť OZ v dovolenkovom móde...
Stanislav Matuška (09.04.2024, 12:46)
Mohu jen doporučit. My jsme tento systém praktikovali pouze v místní organizaci, tedy v malém, ale svůj význam to mělo. Na vyhodnocovací schůzi pak bylo veselo. Poháry jsme měli připravené stejné jak pro I.Ligu, tak i pro II.Ligu. Ale po štamprličce museli poručit špičky z obou soutěží :-)) V každém případě však byl tento systém motivujícím prvkem a v konečném důsledku vedl k velmi dobrému umístění naší organizace v % úspěšnosti v konkurenci celého OZ.
Vše jsme tehdy dělali ručně, stačilo nadšení. Nyní pomohou "stroje" a jak píše Milan, program mypigeons je opravdová bomba a může výsledky sestavit, jak já říkám, někdy i podle barvy očí. Rozdělení do ligových soutěží je pro něho hračkou.
Letu Zdar
Standa Matuška

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené