BENZING & MyPigeons 2024

Dušan Konečný (02.04.2024, 17:19)
Zdravím všetkých chovateľov, v tomto príspevku najmä tých, ktorí v sezóne plánujú konštatovať dolety so systémami BENZING. Máme necelý mesiac do prvých pretekov. Niekoľko odporúčaní na apríl:

1/ Zapnite čo najskôr Váš systém a otestujte, či všetko funguje. Na všetkých systémoch je možné spustiť test antén - skontrolujte každé jedno pole.

2/ Skontrolujte stav konektorov na kábloch a anténach. Ak sú zoxidované, prestreknite ich kontaktným sprejom (napr. WD40). Nestriekajte kontaktný sprej do systémov - vyskratujete elektroniku.

3/ Nechajte bežať systém 24 hodín a skontrolujte, či aj po tomto čase všetky antény fungujú.

4/ Pustite na systéme tréning a overte, či systém konštatuje v poriadku a či sú čipy funkčné.

5/ Ak používate Live, skontrolujte, či máte aktuálnu verziu SW vo Vašom systéme.

Aktuálne verzie SW:
M2 a M3 - verzia 1.14, táto verzia vyšla len koncom marca 2024, takže aj keď ste kupovali nový systém BENZING začiatkom roka alebo aktualizovali Váš existujúci M2/M3 začiatkom roka, prosím aktualizujte si Softvér na túto verziu. Táto aktualizácia je veľmi dôležitá, prosím neignorovať.Tu je návod, ako na to.

BENZING M1 - ak používate systém Live, je dôležité aktualizovať si M1 na verziu 04.32. Je to dôležitá verzia pre správne fungovanie kontinuálneho konštatovania na SmrtHube a opravuje aj chybu, keď sa online prenos doletov mohol zaseknúť počas tréningu. Tu je návod, ako aktualizovať M1.

BENZING Express G2 - ak používate systém Live, je dôležité aktualizovať si G2 minimálne na verziu 04.33. Pre aktualizáciu G2 potrebujete špeciálny kábel, prípadne osloviť niekoho, kto tento kábel vlastní., alebo mi systém poslať.

SmartHub 3 a 4: Ak máte verziu nižšiu ako 5, je potrebná aktualizácia pomocou PC. Tu je návod, ako na to. Ak máte verziu 5.2 a vyššie, Váš SmartHub sa aktualizuje sám a nemusíte robiť nič, len pre istotu pozrite, či sa tak naozaj stane - vo Vašej sekcii SmarLoft.

Licencie pre vyhodnotenie z domu 2024
Všetky informácie - kde si overiť platnosť, ako zaplatiť atď nájdete v novom článku na benzing.sk. Prosím nepoužívať číslo účtu z minulého roka, účet v ČSOB som uzatvoril a platba sa Vám vráti. Aktuálne číslo účtu v článku.

Zmena adresy
Minulý rok sme sa presťahovali do Novej Bane, adresu aj výdajné miesto Packety nájdete na benzing.sk v časti Kontakt. Aktuálne sme uprostred rekonštrukcie, podmienky pre osobné odbery mám veľmi obmedzené. Verím, že do leta budú omietky a dokážem sa vrátiť do normálneho režimu.
Dušan Konečný (26.04.2024, 11:56)
Licencie pre vyhodnotenie z domu na rok 2024 sú aktivované. Prosím o kontrolu vo Vašej sekcii SmartLoft. Na účte mi pristála jedna platba bez mena chovateľa od Miriam Kenderová. Prosím ohláste sa, ak je od Vás.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené