Poďakovanie.

Rudolf Čmarada (11.11.2023, 19:27)
Chcem sa poďakovať celému výstavnemu výboru, ktorý dokázal na vysokej úrovni zvládnuť 13 tú výstavu MDKS, čo dokazuje aj veľký záujem chovateľov z celého Slovenska.Som presvedčený, že návštevníci si skutočne prišli na svoje, pretože vystavované holuby boli ozajstné svetové unikáty.Pani patrí Vám veľká vďaka.Zostavam s pozdravom Čmarada Rudolf.
Ján Bačík (12.11.2023, 09:56)
Dobrý deň, ja sa pripájam k poďakovaniu za výstavu, ale do budúcna by to chcelo väčší priestor.
Milan Valach (12.11.2023, 12:19)
Zdravim vás. Tak isto chcem poďakovať vystavnemu výboru za odvedenú prácu. Priestory však boli ako každý rok nedostatočne. Nedalo sa dostať ani k holubom, ani do bufetu. Táto kráľovská disciplína si zaslúži dôstojnejšie prostredie. MV
Tomáš Fiala (12.11.2023, 17:42)
Tiež sa pripájam k poďakovaniu za príjemné strávené chvíle na výstave.
Miroslav Ďurana (12.11.2023, 18:37)
Super akcia a až by boli priestory väčšie bolo by to super.
Milan Blahovský (12.11.2023, 19:02)
Z tejto "kritiky" na kapacitné priestory je to paradoxne pozitívne hodnotenie, že to "maratónci" robia dobre a na rozdiel od iných chovateľských výstav je o ich zverencov záujem. Až to potvrdia aj budúcu sezónu, určite sa poučia a bude to dôstojné aj pre náročnejších.
František Dohňanský (12.11.2023, 21:42)
Pozdravujem všetkých priaznivcov maratóncov. Sme radi, že sa naša výstava väčšine chovateľov páčila a ďakujeme sa slová uznanie. Kultúrny dom vo Veľkých Bierovciach sa nedá nafúknuť a je možno jeden z mála, kde nám starostka obce poskytne tieto priestory bezplatne. Obce kde je kultúrny dom s väčšou kapacitou sú beznádejne objednané rok a viac vopred a za ich prenájom požadujú sumy, ktoré MDKS nedokáže zaplatiť. Budeme radi, ak sa taký priestor nájde. Máme na to skoro rok času a budeme čakať kto nám bude v tom nápomocný.
Ďakujem starostke Veľkých Bieroviec p.Masárovej, členom výstavného výboru, sponzorom a všetkým, ktorí sa pričinili o úspešný priebeh výstavy.
S pozdravom Dohňanský.
Pavol Bachár (14.11.2023, 17:35)
Je pre mňa potešením, že chovatelia nášho OZ Trenčín zorganizovali výstavu MDKS na celoslovenskej úrovni. Vďaka za odvedenú prácu pre chovateľstvo.
Čo sa týka priestorov, dobrých ľudí a dobrých chovateľov sa tam ozaj zmestí strašne veľa, to je fakt, dokázali sme to v sobotu vo Veľkých Bierovciach.
Najlepšie to napísal Milan Blahovský: Z tejto "kritiky" na kapacitné priestory je to paradoxne pozitívne hodnotenie.

Pavol Bachár, Majster Slovenského Maratón Klubu 2001

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené