Dobrý deň,
priatelia poštových holubov, pozývam Vás na aukciu holubov na mojej
stránke. V ponuke nájdete potomkov po holuboch Jos Thone, Arie Dijkstra,
Markus Sollner, G. Koopman, Janssen(Cobut), K. Meulemans,
SG Steffl,Karl-Heinz Koch,Hans-Paul Esser,Reijnen-Bolton,Mike Ganus,
Helios. Môj chov je založený hlavne na dlhotraťových holuboch.
Je potrebné vyplniť jednoduchú registráciu na stránke. V prípade otázok
ma neváhajte kontaktovať. 00421 915 463 516,
https://www.holubysvetkrajci.sk
Aukcia holubov Miroslav Krajči
Autor: Miroslav Krajči
Miroslav Krajči
06.10.2023, 18:48
Miloslav Repaský
08.10.2023, 19:44
Pozdravujem, pán Krajči. Klobúk dolu pred Vašou zanietenosťou pre tento holubársky šport. Sledujem Vaše úspechy počas sezóny a blahoželám aj k výsledkom na medzinárodnej úrovni v testovacích staniciach. Opäť ste pripravili zaujímavú dražbu mláďat a oceňujem skutočnú, reálnu videoprezentáciu Vášho chovu. Prajem úspešnú dražbu a chovateľom šťastný výber budúcich šampiónov!
Letu zdar!
Letu zdar!
Miroslav Krajči
09.10.2023, 19:07
Ďakujem pán Repaský, ešte stále je predo mnou dlhá cesta, a tak skúšam a hľadám...tento rok som len na Nemecko košoval 302 kusov holubov , z toho len 4kusy bola strata, aj to považujem za veľký úspech. Tiež som prvý krát skúsil pretek Brusel 1100km, kam som poslal 11 holubov ( niekolko ročných kusov) a všetkých 11 mám doma bez jedinej straty. Za úspech považujem aj výsledky v Golden Algarve Race, kde som sa druhý rok zúčastnil a moje holuby sa nestratili vo veľkej konkurencii. V mojej dražbe je v ponuke aj víťazka kat.E rok 2021 a tiež rodičia ročných holubíc, ktoré zvládli pretek Brusel. Ešte raz ďakujem a Letu zdar!
Miroslav Krajči
13.10.2023, 18:22
Miroslav Krajči
15.10.2023, 10:35
Dobrý deň,
priatelia poštových holubov, dávam do pozornosti ukončenie aukcie poštových holubov, dnes večer. Prajem šťastnú ruku pri výber. Prajem peknú nedeľu.
priatelia poštových holubov, dávam do pozornosti ukončenie aukcie poštových holubov, dnes večer. Prajem šťastnú ruku pri výber. Prajem peknú nedeľu.