"Wings for Life" Krídla pre Život

Matúš Labon (29.01.2023, 23:30)
Zdravím vážený chovatelia a fanúšikovia nášho športu. Chceme vám aj touto cestou predstaviť nový aukčný portál www.pigeonauctionsportal.com prostredníctvom ktorého chceme organizovať dobročinné aukcie v spolupráci s nadáciou "Svetielko Nadeje". Centrum pomoci detskej onkológie. Práve táto myšlienka nás viedla k tomu vytvoriť projekt "Krídla pre Život" niečo čo by skĺbilo náš koníček ktorí dokáže pomáhať a že aj prostredníctvom našich "operencov" vieme značnou mierou pomôcť tím najzraniteľnejším. Okrem aukcií ktoré budú určené pre nadáciu bude z každého draženého holuba na tomto portály venovaných 2€ "Svetielku Nadeje"
Na tomto portály si vytvoríte vlastný obchod ktorý si nastavujete podľa vlastných predstáv. Dátum dražby od-do, čas od-do, min. suma prihadzovania, čas pred ukončením aukcie a jej predlženie, nastavenie sumy za ktorú si môže záujemca kúpiť holuba hneď bez ďalšieho draženia. Samozrejmosťou sú veľmi obľúbené videá kde môžete predstaviť ponúkané holuby. Po registrácií už nepotrebujete povolenie administrátora na prácu vo svojom obchode, môžete si kedykoľvek vytvárať aukcie alebo ponúknuť alebo darovať použité holubárske predmety. Až keď budete chcieť aukciu alebo ponúkaný tovar zverejniť kontaktujete admina. Ako prvú tohtoročnú aukciu máme na pláne spustiť cca v polovici Februára. Budú v nej ponúknuté mladé z konkrétnych párov pre rok 2023, Čo sa týka našich mladých budú z tretej liahne, samozrejme až by mal niekto záujem ponúknuť do aukcie holuby môžu byť aj staršie. Z tejto aukcie bude 50% z vydraženej sumy venovaných "Svetielku Nadeje" a 50% dostane predajca pri prevzatí holuba novým majiteľom. Týmto chceme osloviť holubársku verejnosť kto by mal záujem a možnosť ponúknuť do tejto dražby aspoň jedno mladé 2023 alebo staršieho holuba budeme radi. Naša predstava je v tejto dražbe ponúknuť približne 30 holubov. Zároveň to bude test aukčného portálu či pracuje všetko ako má. Web ešte dolaďujeme podľa našich predstáv ale už teraz sa môžete zaregistrovať a vytvoriť si svoj obchod. V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na pigeonauctionportal@gmail.com alebo labon.m@seznam.cz alebo tel. +421944 311 838 S pozdravom Labon Matúš & Jakub.
Matúš Labon (29.01.2023, 23:33)
Daniel Tomáš (30.01.2023, 05:39)
Pozdravujem vás Laboňovci. Teším sa s vami k tejto dobrej myšlienke. Portálu želám veľkú sledovanosť a kopec dobrých nápadov. Matúš na koľko sa poznáme už nie jeden piatok, tak pevne verím v to, že tento portál bude odsúdený na úspech. Tebe a tvojej rodine prajem veľa zdravia.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené