odpoveď na článok p. Gezuna

Jozef Karabaš (19.03.2022, 15:38)
P. Gezun po druhy krát sa snažím na Váš podnet opísať podmienky pre chovateľov P.H. v Košickej oblasti kde som členom. Prvý článok napísaný, po stlačení „pridať príspevok“ nezobralo a tak sa snažím o druhý pokus. Druhý pokus sa dostal na stránku, no pochybujem, že ste si ho prečítali, lebo ani nie po hodine bol vymazaný. Kto bol ten snaživec ktorému článok vadil a tak sa pokúšam ho zverejniť po tretí krát. V Košickej oblasti dominuje u niektorých chovateľov nenávisť, neprajnosť a závistlivosť. Po rozhodnutí výboru lietať z Poľska prestali platiť rovnaké podmienky pre chovateľov štyroch lokalít. Holuby prichádzajúce z Poľska nechodia po zameranej trase ale ju obchádzajú čím si trasu predlžujú minimálne o 15 km. čo sa pravda prejavuje vo výsledku v neprospech chovateľa. Reklamácia a dokladovanie nepomohlo. Po zvolení nového výboru sme dúfali, že zvolení členovia zmenia Poľsko za Slovensko, Moravu, Česko nestalo sa. Chovatelia z Bidoviec na čele s výborom nemajú záujem preto že holuby prichádzajúce z preteku chodia po trase v ich koridore. Na záver by som chcel podotknúť, že zameriavanie trasy v našom hornatom štáte nie je spravodlivé. Holubovi nemôžte prikázať, aby letel po tej trase akú mu bolo namerané. Spravodlivejšie by bolo keby zamerané km. boli pre všetkých zúčastnených rovnaké.



Dušan Gezun (20.03.2022, 14:28)
Pan Karabasa napíšte mi na Váš kontakt ďakujem.
Miroslav Moško (20.03.2022, 18:52)
Pán Karabas píšete hlúposti ktoré nemajú ani hlavu ani pätu až sa budete starať o svoje holuby tak ako chovatelia z Bidoviec a budete mať aj take špičkové holuby tak potom môžete sa porovnávať malí ste možnosť lietať v OZ Gemer prečo ste nemali ani tam výsledky . Vždy hľadáme chybu na Tom druhom a nie začneme od seba či mám kvalitný materiál a či naozaj robím všetko tak aby moje holuby dosahovali špičkové výsledky.A za ďalšie chovatelia z Bidoviec majú všetci elektronické konštatovanie a už vtom sú o krok pred vami nakoľko máte klasické hodiny ďakujem za pochopenie
Jozef Karabaš (21.03.2022, 17:14)
Pán Moško ja sa starám o holuby tak, že Vám sa o tom nemôže ani snívať . Čo sa týka výsledkov z Gemeru máte pravdu, no moje holuby tú trasu lietali po prvý krát, pravda to nie sú výhovorky. Pán Moško pozrite sa na výsledky z roku 2018 zo 6.05 Krakow holubica s č. 3538 čas príletu 08,11,18. Dvaja holubári mali približný čas a to j. Juhás a Ď. Stupár ostatný medzi ktorých patrite od 18 ,20 minút horší ako ona. Nie je to chvála, ale k tomu ste má vyprovokoval. Čo sa týka P.H. chovám ich pre ich krásu a hlavne pre ich inteligenciu. Okrem P.H. chovám východoslovenské kotrmeliaky ktoré som vyšľachtil a pretekám s nimi a chovám aj košické kotrmeliaky. a to je tak všetko.
P. Gezun tel. mobil 0904 507 838.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené