Zmena NP Hille na Eckenhagen

František Dohňanský (08.07.2021, 17:37)
Pozdravujem všetkých, kto si môže dovoliť deň pred nasadením zmeniť NP HILLE riadne zadefinovaný na dajaký Eckenhagen ??? Prosím kompetentných o vyjadrenie. Čo na to predseda športovej komisie??? Môže byť vôbec takýto pretek uznaný??? Čo bolo motívom na zmenu, snáď nie juhozápadné prúdenie??? Alebo si už v našom športe môže dovoliť každý čo chce alebo vyvolení čo chcú???
Milan Blahovský (08.07.2021, 18:16)
Nemám potuchy o čom píšeš Fero. Ak je zmena, tak snáď o nej rozhodli účastníci preteku z vážnych dôvodov ( vietor či prúdenie nepredpokladám za nejaký dôvod...) . Východ mal v pláne letieť Schwerin, ktorý však nemecký zväz odstránil zo štartovacích miest a tak sa účastníci preteku dohodli na zmene - Demmin. Odôvodnená zmena je snáď vec dohody a verím, že nie špekulácie niektorého zo zainteresovaných...
Rudolf Čmarada (08.07.2021, 20:53)
Feri týka sa to všetkých 6 tých OZ, alebo len vašej.Ak to je tak ,ako píšeš volakto si zase koleduje o problém. Zostávam s pozdravom.
Peter VAVREK (09.07.2021, 05:43)
Potvrdzuje sa len to na Slovensku čo som písal k téme NP v predošlých mojich príspevkov,je nutné mať na SK 9-10 NP ? A za takýchto podmienok ktoré každým rokom sa menia 1/3 OZ a možno aj viacero OZ na SK má problém splniť aj tu podmienku ktorá je aktuálna teraz ,a som tohto názoru ,NP ak to má byť NP pre SK musí byť vyhlásený SZ CHPH z príspevkom SZ napr.aj na dopravu , tohto preteku je povinné sa zúčastniť každé OZ CHPH ak chce byť vyhodnotené v súťaži MS ak sa nezúčastní OZ tohto preteku prichádza o možnosť byť vyhodnotený v súťaži MS SDT inak pravdepodobne to nejde ,minimálne 700 km + prve OZ na SK ostatné zostávajúce preteky nad 700 km nechať v podmienke FCI a na dohode regiónov ,a z akého smeru by to mal byť tento pretek ? PL majú Brusel NL,BE,DE Barcelona a pre SK ? Tokyo ? Asi každý sa tam nájde s pozdravom Letu zdar
Martin Valápka (09.07.2021, 21:09)
Pani ,k téme …… viacerí sa môžete hanbiť za nazvem to slušne ,,chovanie 5 ročného decka” keď vybehli na Peťa ….všetci viete o kom píšem .
Bolo by fajn si zistiť , kto môže za zmenu miesta štartu a nie si vybiť nervy na človeku , čo maká jak šrób , Aby veci fungovali .
Volajte na správne číslo sakris ……a on to určite nebol .
Takže , SMS asi písať viete , povedať sorry sa dá tiež , ak ste teda chlapi .
Čo vy na to ?
Ps : kto konkrétne zmenil miesto štartu ?
Aby dotyčný vedeli komu majú volať .

PS2: Nikto mi neplakal na rameni, aby som tu písal tento príspevok , len ste má zdravo nasrali chovanim k človeku, čo robí kopu veci , za čo ja osobne som rad, lebo si absolútne neviem predstaviť , že by som to popri práci mal robiť trebars ja. Trochu sebareflexie by niektorím nezaškodilo .
Nekazme si radosť z holubov takýmito hovadinami a špekuláciami

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené