Poďakovanie za organizáciu účasti holubov slovenských chovateľov v zahraničných testovacích staniciach

Ing. Zubaj Viktor (21.05.2021, 15:23)
Vážení športoví priatelia.
Dovoľujem si za všetkých chovateľov, ktorí posielajú mláďatá do testovačiek v zahraničí , poďakovať pánovi Ing. Krajčíkovi za organizáciu, prepravu a starostlivosť o mláďatá chovateľov do týchto testovačiek.
Málokto si uvedomuje koľko času a energie musí tejto činnosti pán Ing. Krajčík venovať.
Klobúk dole. Ďakujem
Zubaj Viktor
Peter Jendrichovský (22.05.2021, 11:32)
Ahoj holubari, aj ja sa pripajam k slovam podakovania Ing. Danovi Krajcikovi, zduplujem slova v mojej SME-ke - Dano robis to velmi dobre! Dano - slovom "vyborne" som to pre istotu nehodnotil, aby si mal motivaciu este sa zlepsovat...!
Rudolf Čmarada (22.05.2021, 12:27)
Chceme sa pripojiť a tiež poďakovať Ing. Krajčíkovi za všetko čo robí pre slovenských chov. Myslím, že OZ Bratislava získalo veľkú posilu do svojich rádov. Nemôžeme zabudnúť ani na p. Blahovskeho, ktorý má toho nastarosti ešte viac.Pani veľká vďaka za Vašu prácu pre všetkých chov.Slovenska. Team Igram.
Július Marton (25.05.2021, 12:29)
Pekný deň prajem. Čo k tomu dodať, je to zodpovedná osoba a vidieť ,že má dobrú rodičovskú výchovu a to je jeho zrkadlo.
Pán Krajčík nech Vám to vydrží až do dôchodku. Škoda že tých mladých toľko nie je a nie je ani veľký záujem o tohoto koníčka . Starý ubúdajú a mladý.....? Treba sa zamyslieť čím to asi je.
Pekný deň :Marton Julo
Stanislav Matuška (26.05.2021, 15:31)
Náš tým Talent Quatro Matuška využil Danielových služeb v letošním roce také a musí jen potvrdit slova předřečníků. Vynikající organizace a výborná péče o svěřené holuby. Čas setkání v Brně klapl na minutu, není co dodat.
Děkujeme ti Danieli a ještě se určitě potkáme na srpnovém předání holubů.

Standa a Bohdana Matuškovi

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené