Môže ľutovať.

Rudolf Čmarada (10.05.2021, 20:21)
Každý kto sa nezúčastnil nedeľňajšieho zasadania výboru OZ rozšíreného o predsedov ZO môže ľutovať, že nevidel úžasné predstavenie troch hlavných predstaviteľov OZ, ktorých by som prirovnal k takým velikánom slovenského herectva, ako boli páni ako pán Kroner, Dibarbora, Kvietik a ďalší. Jediný kto sa nedal zlákať na toto divadlo a zachoval si svoju tvár bol tajomník OZ. Chcem týmto pánom len pripomenúť, že peniaze sú všetkých chovateľov a nie Vaše !!!! Keď sa budete týmto článkom dotknutí môžeme aj o inom.......... Takže nech sa páči páni.
Ivan Oravec (11.05.2021, 06:00)
Neviem, nevidel som, nepočul som.
Rudolf Čmarada (11.05.2021, 06:12)
Zdravim Ťa Ivan skutočne si prišiel o excelentné divadelné predstavenie,
Rudolf Čmarada (11.05.2021, 07:11)
Dovoľte mi ešte jednu pripomienku k predsedovi OZ, ktorý rád používa frázu citujem, Treba vybrať menšie zlo.Teraz máš možnosť uhasiť ten ohnik skôr než zhorí celý dom.
Pavol Holka (11.05.2021, 15:16)
Toto ma na holubárení najviac nebaví. Tieto hádky a blbosti. Ale to je všade kde sú ľudia. Všetko je len o ľuďoch. Úspešnú sezónu páni.
Rudolf Čmarada (11.05.2021, 17:15)
Milan musím reagovať na Tvoj meil, ktorý si mi poslal.Tvaris sa ako majster sveta a zase chces byť ten najchrumkavejsi. Presnú koncepciu návrhu poznáš už 2 roky aj si ju podporoval,to znamená, že zase klameš a zavádzas.V tom meile sa snažíš navodiť atmosféru strachu zo zvýšenia nákladov na výpočty.Vychadza to asi 3 eurá na chovateľa,to je minimum z toho čo už chov.zaplatili.Ale podľa Teba si ani toto nezaslúžia,len aby zostalo pre.........Milan ja nie som Tvoj podriadený aby si mi Ty určoval,kde a ako sa mám vyjadrovať.Ked sa bojíš ísť do diskusie na DF lebo........tak aspoň nezavadzaj a neklam chov.v Tvojich meiloch.Zatial toľko a je len na tebe kam to až zájde, PS. To, že si utiekol naWC, keď sa išiel prejednávať ten bod programu svedčí o Tvojej zbabelosti.
Rudolf Čmarada (12.05.2021, 10:06)
Milan Ty rád používaš utajenú komunikáciu ja zase verejnú, ktorá je prístupná väčšiemu množstvu chovateľov. K tej Tvojej žiadosti o vyjadrenie zástupcov ZO k zmene preteku.Tu je moje vyjadrenie ako člena výboru ZO ,ktorej členom si aj Ty.Ako výcvikar OZ nesmieš plnú zodpovednosť za pretekovu sezónu a nehľadaj si aliby, keby náhodou nevyšiel pretek, aby si mohol povedať, tí ďalší štyria to tak chceli.Je to od Teba nefér no ale čo už,Ty už iný nebudeš. Ešte jedna poznámka, aby sa Ty otvorili oči. Otvor si výsledky OZ Kežmarok a zistíš, že tam majú aj štyri ligy a funguje im to už dlhšiu dobu a bez problémov.Zdvihni telefón a zavolaj si tam a hneď budeš vedieť, aké to je jednoduché, keď sa chce..Potom môžeš informovať chovateľov,ale pravdivo a nie zavádzať.
Rudolf Čmarada (12.05.2021, 10:14)
Omluvam sa za slovíčko nesmieš samozrejme tam patrí nesies.
Milan Blahovský (15.05.2021, 07:04)
Pozdravujem ťa Rudo, až budeš niekedy písať a spomínať meno Milan, tak napíš aj priezvisko, lebo mi volajú chovatelia, akú to utajenú komunikáciu používam a podobne... Jednoducho mnohým nevysvetlíš, že na Slovensku je aj viac chovateľov s menom Milan ( navyše aj ja som výcvikár OZ...)
Rudolf Čmarada (15.05.2021, 08:52)
Milan prepáč samozrejme sa to všetko týka diania v OZ Trnava.
Rudolf Čmarada (19.05.2021, 18:39)
Je štvrtý deň po kosovani, keď sa stretli všetci chov,z jednotlivých ZO a zatiaľ žiadna správa, či je záujem, alebo nie je o interné,ale objektívne súťaže pre výkonostne rovnakých chovateľov. Milan, keď si potreboval zastrašiť chovateľov, tak si to aj s predsedom OZ dokázal za dva dni. Prestala fungovať tajná komunikácia, alebo obava z niečoho? Mal by si aj zverejniť, aké bolo rozhodnutie našej ZO, ale aj to, že si verejne priznal, že ten projekt si poznal min.dva roky a chcel si sa aj podieľať na sponzorstva.Toto je pravda a nie to čo si písal v Tvojich mailoch. Presne toto isté priznanie platí aj o predsedovi OZ až na to, že ten neslúbil pomoc pri sponzorovani. Za tieto klamstvá a zavádzanie by ste sa mali chov.omluvit a možno by to aspoň trochu napravilo už aj tak dosť naštrbenu povesť Vašich nie malých prešľapov. Ďakujem za odpoveď. PS. Nabudúce môžem byť aj konkrétnejší!!!
Radoslav Chromjak (19.05.2021, 20:18)
Pan Cmarada, komunikujete sam so sebou, ci je to len reklama?

Rudolf Čmarada (21.05.2021, 15:24)
Pán Chromjak chcem komunikovať s tými, ktorých sa to týka no ako vidíte zatiaľ nenabrali odvahu. Moja otázka na Vás, není ste náhodou hasič, keď rád hasite aj to, čo Vás nepáli.
Radoslav Chromjak (21.05.2021, 16:26)
Pan Cmarada. vediete na DF len same hadky a urazky verejne. koli takymto ludom ako ste vy,tu nikto normalny prispevok nenapise.preto vas poprosim ,rieste si svoje problemy inde.a snazte sa vytvorit priestor pre normalne prispevky. je mi z vas znovu zle
Rudolf Čmarada (21.05.2021, 18:27)
Vážený pán Chromjak, ten kto tu vedie hádky a uráža druhých ste práve Vy.Tato téma sa Vás vôbec netýka, tak neviem prečo sa ozývate. Skúste si otvoriť vlastnú tému, ktorá by zaujala chov.verejnost,ale to Vy asi nedokáže, preto radšej kritizujete všetko a každého. Áno aj mne bolo z Vás zle, ale nehnevám sa na Vás, pretože Vy potrebujete odbornú pomoc a preto Vám želám pevné zdravie to je to najdôležitejšie a nie nejaké hádky na internete.Prajem Vám dobrú sezónu a nech máte čo najlepšie výsledky. Zostávam s chov.pozdravom.
Rudolf Čmarada (11.06.2021, 09:05)
Chcem sa touto cestou ospravedlniť všetkým tým chov.v našom OZ, ktorým som sľúbil, že urobím všetko preto, aby konečne tento rok mali aj oni svoju internú súťaž a porovnajú si svoje možnosti medzi seberovnymi. Žiaľ naša urodzena vrchnosť rozhodla inak, pretože im to takto vyhovuje.Na dôkaz citát jedného z nich, Nech len finančne prispievajú, robia nám percentá a vylepšujú kooficienty.Toto je filozofia našich urodzených pánov, žiaľ s pokriveným charakterom.Ja sa ich pýtam dokedy to bude tých obyčajných chov.bavit? Na záver sa chcem poďakovať všetkým ktorí ma podporovali a ešte raz ospravedlniť. Ďakujem za pochopenie.
Július Marton (11.06.2021, 11:31)
Pekný deň prajem. Rudo v tomto Ti dávam za pravdu. U nás je to podobné. Zaplať a mi budeme rozhodovať. Keď máš iný názor a je správny čo im nepasuje do kariet ,tak začnú intrigy . Dokedy si to ostatní členovia ( takzvaný krováci ) neuvedomia a nebudú jednotný ,tak to bude naďalej pod psa. V našej ZO si to uvedomila vedšina chovateľov. Našla sa alternatíva na lietanie a myslím že to bude aj budúcnosť holubárskeho koníčka. Reprezentovať Slovenský zväz sa dá aj na inej úrovni ako v OZ. Za 5 rokov sa zrejme naplnia slová môjho starého priateľa aj vekove aj chovateľsky nebudú mladý, starý sa pominú a pôjde to do stratena.
Len toľko páni, stojí to za úvahu.
Marton Julo

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené