Dam Ti euro a kup si pivo nekradni čipy

Ladislav Pavliček (20.09.2020, 20:05)
To je chudak čo berie holubom čipy nič mu neprajem len aby sa mu to vypomstilo na nablišej rodine aby trpel lebo taky čo kradnu čipy kradnu všetko to mu je jedno to nema charakter tak bol vychovany a to bude robitˇ aš do smrti budem rad ked uvidim na holubarskom portali /diskusia) SMUTOčNE OZNAMENIE žE TAKE HOVADO JE NA ONOM SVETE otec ta mal sreknut do žihlavy a nie materi.Na palene maš ale na čip nenajdeš uplny chudak IQ HUPACIEHO KONIKA- SOMAR........
Milan Blahovský (20.09.2020, 21:25)
Každý víkend to isté, oznam o okradnutí holuba o číp....Osobne si myslím že to mnohí ani nečítajú, pretože ich primitívnosť im niečo takéto asi ani neumožní. Kopa chovateľov to ale číta a myslím si, že aj poznajú takéto typy vo svojom okolí, ale nič s nimi neurobia. Keby sa raz takýto exemplárne potrestal - len ako mu to dokázať ??? - tak by možno boli vo svojich činoch opatrnejší.
Jednoducho obmedzenosť a úbohosť niektorých holubárov nemá hraníc a asi majú v tomto nejakú vrodenú úchylku. Ale ja verím, že ich karma raz dobehne.
Slavomír Šimko (22.09.2020, 20:05)
Najväčšia komédia je ked, taký chudák vezme čip ale aj značkovač, ešte že krúžok nechal to bol môj prípad z minulého preteku...
Dalibor Duľa (23.09.2020, 21:30)
Pár mladých holubov prišlo bez čipu aj mne už som si zvykol,ale dnes prišiel novej chovateľke v našej OZ mladý holúbok s čipom,ale bez krúžku,bol to pre ňu šok ,opýtala sa ma, že čo sa mohlo stať,tak som jej vysvetlil, že jej dobré umiestnenia v pretekoch boli odmenené .....nejakým hlupákom ,ktorý zistil že ide o jej holúbka,nevedela to pochopiť ,bohužiaľ aj to sa stáva .
Martin Urban (02.10.2020, 02:35)
ked cip zoberie neaky ..... a holuba zoberie jastrab alebo sokol tak chovatel ma bouzial uy len jak sa vravi hovno

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené