Poďakovanie

Ľubomír Hovančík (15.09.2020, 15:40)
Touto cestou by som chcel poďakovať p.Šoltýsovi z Hervartova okr.Bardejov za nahlásenie a ošetrenie môjho zraneného mladého. Menovaný pán nie chovateľ, napriek všetkému učinil správnu vec. Ďakujem.

Milan Blahovský (23.09.2020, 09:25)
Moje veľké poďakovanie patrí bývalým pracovníkom pána Jana Buca z Popradu, ako aj jemu samotnému, ktorí zachránili totálne vyčerpanú, neschopnú letu moju holubicu Sk – 20- 01408 – 764 od istej smrti na Skalnatom plese pod Lomnickým štítom. Holubica hľadala cestu domov z preteku Jaworzno. Chlapom nebol osud holubice ľahostajný, po odchyte kontaktovali Janka a podľa jeho pokynov jej hneď poskytli „ prvú pomoc“ a následne doniesli k nemu domov. Pán Ján Buc sa o holubičku riadne postaral, opatril a následne podľa telefónneho čísla na čípe ma kontaktoval. Holubička už trénuje, ich snaha stála za to. Páni, ešte raz veľmi pekne Vám ďakujem.
Moje poďakovanie patrí tiež mojim kamarátom do Levoče M.Kotradymu a O.Turekovi, M.Žembovi do Prešova a J.Miškovičovi do Geče za nahlásenie zaletených mláďat.
Vladimír Fábian
Peter Turek (23.09.2020, 11:55)
Pekné poďakovanie,som rád,že si spomenul Lomnický štít a Skalnaté pleso.Pre mnohých,ako keby ani neexistovali-myslím holubársky.
Milan Blahovský (23.09.2020, 12:52)
To som iba vložil na požiadanie kolegu z klubu, ktorý má problém s nájdením prístupového hesla do DF....
Inak svojho času mi turisti doniesli môjho holuba z úpätia Kriváňa, ak by nemal na čípe tel.číslo možno by nevynaložili toľko námahy na kontaktovanie ma....

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené