Vincze Gèza - odkaz

Michal Velebny (17.05.2020, 16:30)
Týmto by som sa chcel rád opýtať výcvikara OZ Rimavská Sobota pána Vincze Gèzu prečo dnes nerešpektoval internù dohodu štartovacej komisie, ktorá bola na to schválená ,že v prípade zlého počasia sa komisia dohodne a podľa spoločného uváženia sa bude štartovať a pritom ani nezdvihol telefón dvom členom tejto komisie i keď mu volali niekoľko krát a holuby pustil neskoro, (10 00) pričom na to nebol absolútne dôvod!!!!!Po telefonickom rozhovore so štartérom pánom Bachratým mi bolo povedané , že štart chcel uskutočniť najprv o 7 00 potom následne o pol 9 a nakoniec bol štart o 10 hodine.Na otázku aké bolo počasie na štarte o 7 hodine štartér uviedol absolútne vhodné na štart, len výcvikar OZ pán Gèza holuby nechcel pustiť a apeloval na to , že v Nitre prší a aj v Banskej Bystrici, pričom následne hneď som volal do Nitry pánovi Tasárymu a pánovi Horrnovi a tì mi potvrdili , že v NR vôbec nepršalo a tak isto nepršalo ani v Banskej Bystrici. Myslím si, že je velmi zarážajúce, až priam nepochopiteľné, to čo dneska predviedol pán Gèza keď si pozriem samozrejme aj ostatné štarty ,ale veľmi dobre vedel čo robí! O pol 11 sa dvíhalo severo západné prúdenie a teda pri takej krátkej vzdialenosti samozrejme najkrajšie kilometre definitívne odpísal a posledné kilometre víťazili čo sa v skutočnosti aj stalo. Veľmi výstižne to raz napísal Miro Vidhold, že potom s prachu vznikajú hviezdy. Keď robíte niečo, tak to robte fair-play, nie takto ako dnes.
Peter Hrozen (17.05.2020, 16:56)
Ráno o 7 bol môj syn v Trnave a čas na štart bol ideálni.
Ing. Rastislav Vincenty (17.05.2020, 17:29)
My sa nesmejeme... my sme tu zaviedli v OZ Gemer spravodlivé pravidla pre všetkých členov a po odchode ZO Tornala podotýkam dobrovoľnom je už 2 roky pokoj. Zaviedli sme tvrdé pravidla, že ak nebude pri štarte pri dolete holubov rovnaké počasie pre všetky ZO tak sa nebudú holuby štartovať a bol pokoj. Teraz je väčšina chovateľov spokojná, mame určenú 3 člennú vypustaciu komisiu aby pri rozhodovaní bol väčšinový pomer a je kľud. Musíte si aj vy v OZ Rim. Sobota zadefinovať jasne pravidla pri štarte holubov a budete mat pokoj. Lebo ako tak čítam tak keďže ste susedné OZ tak tam vládnu zasa napäté vzťahy... čo nepridáva na pohode chovateľov.
Michal Velebny (17.05.2020, 18:38)
Presne tak pán Molnár. A nikto mu nič nepovie. Každý si myslí aký je profesionál. Len skutočnosť je úplne niekde inde
Daniel Tomáš (18.05.2020, 17:54)
Zvolať mimoriadnu schôdzu OZ. Odvolať zbaviť funkcie. Pri najlepšiom. Pri najhoršiom pre pána chytrého,mu vyradiť závod na kompletku.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené