Vtipy, frky, sranda = zábava.

Jozef Korec ml. (09.01.2020, 19:51)
Chlapci, šetrite si sily, máme tu Celoštátnu výstavu a blíži sa nová sezóna. Neustále sledujem diskusné fórum, dražby a celé dianie okolo nášho koníčka. Máme tu nový rok, všetci si prajeme,, všetko dobré " a nič iné sa tu človek nedočita ako osočovanie, špekulácie, prestupy členov, nevyplatene výhry a to budú konferencie a na rad prídu pretekove plány... no proste, toto je čas teoretikov a je to ako v politike, že široká verejnosť sa ozajstnú pravdu aj tak nedozvie, chcelo by to aj vyjadrenie kompetentných. Tí, ktorí nezaspali na vavrínoch už preliečuju. Túto tému som chcel len nadhodiť kvôli odľahčeniu situácii, kedysi tu bola téma vtipov,to sa človek aj zasmial. Nepamätám si meno kto dal o tom super chovnom zajacovi (to bola,, PECKA ",ale palec hore. Kto pridá vtip, tak v sobotu ho pozvem na stamprlla.
Milan Blahovský (09.01.2020, 20:22)
Miro Luhový, ale to bol komentár k titulu superchovný....asi to myslíš Jozef nie ?
Andrej Bielik (09.01.2020, 20:48)
Bohuzial ked je nieco realita tak aj niekto riesi a srandicky idu bokom myslim ze keby si bol tiez v situaci tych co bojuju za to co maju za to aby niekto z niekym stale nekrutil atd. tak by si tiez asi inak rozmyslal
Jozef Korec ml. (09.01.2020, 20:58)
Bol som prekvapený, myslím tím tie výhry po pár mesiacoch, ešte že to nieje môj žáner. Plne súhlasím. K Milanovi :asi máš pravdu, nepamätám si, ale zasmial som sa a čítal som medzi riadkami. Tak si prines dobrú náladu aj na zajtra, Gala večer.
Mgr. Robert Molnár (09.01.2020, 21:14)
príde farár na preventívnu prehliadku. odovzdá moč atd. ale sestrička rozbije fľašku s močom tak naciká ona. ked pride farar pre výsledky vravi mu doktor , pan farar mam pre vas dobru a zlu spravu a ta zla je ze ste tehotny. a farar vravi boha jeho ja to kaplana zabijem :)))
Jozef Korec ml. (09.01.2020, 21:20)
Palec hore!!! Pozývam.
Pavol Holka (09.01.2020, 21:53)
Starý bača Jano s pomocníky opékají u ohně slaninku. Najednou se jeden z ovčáku zeptá: "Bačo Jano, můžu vám položit chlapskou otázku?" - "Polož, Jurko, polož!" - "Bačo Jano, vy už 50 let žijete se svou ženou Ančou, nikdy vás nenapadlo se s ní rozvést?" - "Rozvést se??!!" zařval bača Jano. "Nikdy!!!" A po chvíli ticha dodal: "Ale zaříznout, to ano..."
Pavol Holka (09.01.2020, 21:55)
Bača sedí se synem na úpatí hory a upřeně sledují ovce, jak se pasou. Syn od nich odtrhne oči a zadívá se na vrchol hory, odkud se právě vznesl paraglaidista. "Tati, ten má, ale smůlu," pronese. Otec nehne brvou a jen zamručí. Soustředěně nabije pušku, zamíří a vystřelí... Ovce se přestanou pást, jehňata bečí, pes začne štěkat. "Tati, netrefils ho, ale aspoň pustil toho člověka."
Pavol Holka (09.01.2020, 21:57)
Přijede jednou na salaš mafiánské auto, vystoupí z něj čtyři mafiáni a jdou za bačou. Najdou ho sedět u ohně i s jeho dvěma syny. Jeden z mafiánů se ho ptá: "Bačo, kde máš ženu, dluží nám peníze." Bača zavrtí hlavou a říká: "To vám radši neřeknu." - "Ale bačo, řekni, nebo ti zabijeme syna!" Ale bača neřekl. Tak mafián vytáhl z kapsy pistoli a zastřelil mu syna. Nato povídá bačovi: "Bačo, řekni, kde máš ženu, nebo ti zabiji i druhého syna!" Ale bača neřekl. Zastřelil mu tedy i druhého syna a znovu mu říká: "Bačo, když to neřekneš, tak zabijeme i tebe!" - "No dobře, dole ve stodole souloží se sousedem." - "No vidíš, bačo, že to jde. A to si nám nemohl říct rovnou?" - "Nechtěl jsem před dětmi..."
Pavol Holka (09.01.2020, 22:03)
Bača Ondra byl v rámci výměnného pobytu tři roky v Africe. Když se vrátil zpět na svůj salaš na Slovensku, na rameni nosil malou roztomilou opičku. Soused, bača Jano, se ho ptá, jak bylo. "No, příroda tam je opravdu krásná..." - "A co baby, jaké tam jsou?" ptá se Jano. "A ta zvířata kdybys viděl, to je nádhera...!" - "No a co baby, jaké jsou?" ptá se znova Jano. "I to jídlo bylo docela dobré..." "Ale ty baby, jaké tam byli?" stále vyzvídá Jano. Najednou opička zatahá baču Ondru za ucho a šeptá mu: "Tati, co se pořád vyptává, dej mu po papuli..."
Roman Kukučka (09.01.2020, 22:20)
Žena hovorí mužovi:
-Skoč do obchodu a kúp šunku a chlieb!
-No pŕŕŕ...Nakupovanie nie je mužská záležitosť.
-Dobre, tak sa vyzleč, ideme do spálne!
-To už nemôžem ani žartovať?Kde je taška?
Mgr. Robert Molnár (10.01.2020, 12:58)
pride zena na salas a vravi bacovi: pan baca ak vam presne poviem kolko mate ovci na pasi date mi jednu? dam, ona vravi 856 ks, baca sa zadudoval a vravi - mate pravdu mozte si jednu ovcu vziat. v tom zena naklada do kufra a baca sa jej spyta : a mozem aj ja vam dat jednu otazku? ano mozte : ze ste vy prefarbena blondina na hnedovlasku ona na to ze ano ako ste nato prisli. lebo si do kufra pracete mojho cuvaca dunca:)))))

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené