Ponuka všetkých mláďat, pretekárov a časť chovných holubov

Daniel Krajčík (05.11.2019, 13:01)
Vážení priatelia,

ponúkam:

- mláďatá ročníka 2019, ktoré som si pôvodne chcel preniesť na svoje nové pôsobisko. Niektoré z mláďat majú vyhodené už aj viac ako 5 letiek ale momentálne okolnosti nehrajú v môj prospech a mláďatá nemôžem ešte preniesť, preto ich ponúkam tým, ktorí by ich vedeli využiť vo svojom chove. Niekoľko holubov je úplne neskorých.
Holuby sú zavakcinované proti paramyxo a rotavírusu (väčšina i revakcinovaná), viaceré sú momentálne vo vyššom štádiu pŕchnutia - viď. foto. Holuby ešte neboli voľne vypustené.

- pretekárov sezóny 2019. Tu by som chcel spomenúť, že budúci rok už na preteky nebudem holuby nasadzovať, pretože moje ďalšie pôsobenie sa bude spájať s novou adresou - 100 km od súčasného holubníka. Polovica holubov, ktoré prelietali sezónu 2019 boli vyradené. 5 kusov, ktoré si myslím, že by vzhľadom na pôvod mohli byť posilou pre iných chovateľov ponúkam k predaju.

- časť súčasných chovných holubov - pretože nie som schopný si ich všetky preniesť na nové pôsobisko (limitované priestory).

Ponúkam iba holuby o ktorých som presvedčený, že majú potenciál novým majiteľom priniesť radosť v podobe konkurencieschopného potomstva. Neponúkam žiadny šrot.

Záujem prosím hláste na telefónnom čísle 00421907280336 alebo d.krajcik@gmail.com.

Foto holubov a rodokmene na linku: https://np2019.webnode.sk/krajcik-mladata-2019/

Prefereujem vyzdvihnutie holubov na stretnutí majstrov v HLUKU - 9.11.2019 do 13:00.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené