Nová kategória ,, I ,,

Martin Dzurák (23.06.2019, 21:24)
Chcem sa spýtať správcu stránky kedy sa objaví v sekcií Kategórie FCI aj táto nová jednoročná súťaž, pýtam sa preto, lebo už máme odletené 2 x dlhé trate a jednu super dlhú trať a bolo by vhodne porovnanie v rámci Slovenska tak ako je tomu v ostatných kategóriách. ďakujem
Peter VAVREK (06.08.2019, 21:31)
Nová schválená kategória I nebude vyhodnotená v tomto roku v programe mypigeons...susedna Česká republika to ma, síce nie je olympijský rok ale pre zaujímavosť chovateľov na SK prepočet sa mohol vykonať kto aké výsledky dosiahol v tejto kategórii ak by bola ochota od vypoctara to nastaviť na stredoeurópskej výstave v tejto kategórii I SK nebude reprezentovať nikto...?
Martin Dzurák (06.08.2019, 23:17)
Je to riadna kategória FCI a nikde som sa nedočítal, že sa má vyhodnocovať iba v Olympískom roku, ale každý rok, tak ako ostatné kategórie, preto si to Česká republika správne zaradila už teraz a u nás sa nič nedeje.
Mimochodom, aktuálne v ČR je prvý holub v tejto kategórií s koef. 9, a len v našej Oblasti máme holuba s koef. 6, možno je niekde aj lepší ale ak sa to nezverejní, tak sa to nikdy nedozvieme.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené