Demokracia na Slovensku

Tibor Gornaľ (18.01.2019, 17:43)
Týmto by som rád pred celým Slovenskom upozornil zastupujúceho Predsedu OZ CHPH Bardejov a tiež prítomného Predsedu DR OZ CHPH Bardejov Ing. Kostára Milana, že SZ CHPH má zaregistrované Stanovy na min. vnútra a tiež SZ CHPH má svoje právne poriadky schválené VZ.
Jedným z týchto právnych poriadkov je: ROKOVACÍ PORIADOK, kde v článku 5, ods.1 sa píše:
1.Rokovania sú verejné.
A práve teraz o 17:30 hod (18.01.2019) zo schôdze Výboru OZ CHPH Bardejov, rozšíreného o predsedov ZO CHPH bol zastúpujúcim Predsedom OZ CHPH p. Dulákom, vykázaný ako nepozvaný hosť, Predseda DR ZO CHPH Stropkov (Ján Gonšenica)!

Posúdme, dá sa to takto?
Jaroslav Benka (19.01.2019, 07:48)
Ano dá sa to keď každý si demokraciu vysvetľuje po svojom a naše OZ BJ už v rámci slovenska je na prvom mieste v škandaloch za posledné roky.Demokraciu treba začať hlavne od seba a ne za každú cenu isť v pred. Čo je doma má ostať doma.
Barbirik Igor (19.01.2019, 08:36)
Stanovy SZ CHPH píšu jasne schôdze ZO alebo OZ sa môžu zúčastniť aj nečlenovia zväzu ako prísediaci pozorovatelia a podotýkam
nemôžu byť vykázaný z príslušnej schôdze a naviac ak požiada o príhovor, požiada o slovo predsedajúceho a ten buď mu slovo udelí alebo dá hlasovať hlasovať či môže niečo povedať,v opačnom prípade by porušili stanovy SZ CHPH a môže byť voči nim začaté dysciplinarne konanie.
Pán Benka vy by ste naozaj mali začať od seba lebo si vysvetľujete stanovy a rokovací poriadok po svojom .
Jaroslav Benka (19.01.2019, 12:43)
Nepochopili ste čo som tým chcel povedať - zlo sa vracia zlom a to vedia len chovatelia OZ BJ.
Miroslav Vavrek (19.01.2019, 18:56)
Čuduj sa celé Slovensko,že pán tohto príspevku sa naúčil aj čítať.Zrazu vie,že Slovenský zvaz,má aj stanovy a ďalšie dokumenty.Preto sa pýtam,kde bol doteraz,keď bol členom prezídia,predseda OZ a hral sa na veľkého šéfa ako Kočner? Tiež sa spoliehal na tých čo ho tak zastavali,ako je sám,Ale tak ako si myslel Kočner,tak si myslel aj pán,že on može všetko.A zrazu ani jeden ani druhý už nema ani kamarátov ani zastancov.To vtedy nevedel.že na Slovensku máme demokraciu?Koľkým chovateľom ublížil,zneprijemnil život,čo niektorí aj prestali s chovom.To už si nepamäta ako sa spraval on sám.Ako vyhodil vedúceho nasadzovacieho strediska pána Maťaša z výboru OZ,ked bol predseda,len preto,že sa mu nepačil a hneval sa naňho,aj keď p.Maťaš bol oficiálne zvolený VČS a delegovaný.Mohol by som tu písať o tom panový aj roman na pokračovanie a nestihol napísať všetko ani do začiatku pretekov.Ale ako hovoria bratia Česi,zabúdol vôl,že ťeľatom bol.Nenadármo hovorí ľudové príslovie,,Božie mlyny melu pomalý ale spravodlivo.Čo si zasial,teraz žne.Aj to čo napísal v úvodnom članku je lož.Oficialne sa schôdza začala až po zverejnení príspevku a nikto tohto jeho podskoka alebo ako ho prezývaju riťolez na špagate nevykazal,ale odišiel sám pred začatím schôdze,ked vynadal predsedajúcemu.Takých členov mal zástupujúci predseda a výbor OZ rovno vylučiť z členstva alebo bodať návrh na prezídium na jeho vylučenie.Konečne trafila kosa na kameň.Verte mne priatelia ,chovatelia a ostatný,není to koniec ,ale začiatok.Môžme to sledovať vo verejnom živote aké klamstva a hovadiný s prepačením napáchali a páchajú podobný ľudia a predstavený tohto štátu.Tak aj chovatelia už niesú tak sprostí,aby len platili,mlčali a počúvali pár takýchto gerojov a robili im ešte aj sponzorov.Ak sa chceme uberť takýmto spôsobom,tak potom zbohom zdravý rozum.Letú zdar

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené