BENZING & MyPigeons 2018

Dušan Konečný (13.03.2018, 16:43)
Do tejto témy by som rád pridával tohtoročné novinky a plány z dielne BENZING. Tento rok nás čaká niekoľko veľkých zmien, ktoré by mali pozitívne ovplyvniť život chovateľov.

Prvou je nasadenie nového portálu benzing.live. Ten spúšťame už zajtra. Služba umožní chovateľom prihlásiť sa s jediným kontom do všetkých aplikácii od BENZING - MyPigeons, Live! výsledky, mobilná aplikácia BENZING, Testovacie stanice so systémom BENZING, čoskoro aj rodokmene.

Aktuálne pracujeme na migrácii existujúcich účtov z MyPigeons, preto bola dočasne pozastavená registrácia a možnosť prihlásenia, zajtra v priebehu dňa by malo byť všetko dokončené a budem o tom informovať.

Ospravedlňujeme sa za dočasné obmedzenie
Dušan Konečný (26.03.2018, 01:23)
Portál BENZING Live! bol spustený, projekt MyPigeons je presunutý na adresu mypigeons.benzing.live, presmerovanie z pôvodných stránok je automatické, všetky existujúce odkazy by mali fungovať korektne.

registrujem niekoľko chybových hlásení z MyPigeons, na ktorých pracujem:
- nefunkčná mapa so zobrazením holubníka
- nahrávanie obrázkov na server
- nahrávanie súborov pre import doletov

Preklad benzing.live do Slovenčiny je takmer pripravený, zajtra kolega nahrá najnovšie preklady.

Aktuálne obmedzenie - systém Vá ponechá prihláseného počas 3 dní, následne je potrebné prihlásiť sa znova. Kolegovia pracujú na funkcionalite "Zapamätať si ma", keď bude pripravená, budem o tom informovať.

V prípade, že sa neviete prihlásiť na Vaš konto, na stránke benzing.sk nájdete návod, ako si jednoducho zmeniť heslo pomocou Vašej e-mailovej adresy.

Zobraziť návod

V prípade, že objavíte chyby na MyPigeons, prípadne si s niečím neviete pomôcť, napíšte mi na dusan.konecny@benzing.sk
Dušan Konečný (26.03.2018, 13:04)
Problém so zobrazením mapy je opravený a zobrazenie by malo pracovať správne
Dušan Konečný (11.04.2018, 02:23)
Problémy s nahrávaním obrázkov a súborov budú odstránené tento týždeň, aktuálne testujeme zavedené zmeny a novú funkcionalitu, na server nasadíme verziu do 2 dní. Ospravedlňujem sa za zdržanie, no v tomto období je toho extrémne veľa.

Na stránke benzing.sk pribudlo niekoľko zaujímavých video návodov pre prácu s M1 a Live. Video návody sú krátke (do 90s) a veľmi rýchlo sa s nimi naučíte ovládať aj pokročilé funkcie systémov, o ktorých ste možno ani nevedeli.

M1:
- Prečipovanie holuba počas nasádzania
- Nominácia holubov pred košovaním
- Kontrola nominácie holuba počas preteku
- Zmena pohlavia priamo v systéme
- Ako do M1 nahrať 4 rôznych chovateľov

Live:
- Ako si spárovať Live! s Vašim účtom
- Aktivácia G2 na G2+
- Aktualizácia SW pre Live! 3.0
- Nastavenie Live! pre M1
- Nastavenie Live! pre G2

Zobraziť návody

Pre majiteľov M1 odporúčam pozrieť najmä Nomináciu holubov pred košovaním. Je to pomerne neznáma, no veľmi užitočná funkcionalita. Najmä pre chovateľov, ktorí majú ambície na Intermajstrovstvo, ale aj chovateľov, ktorí majú veľa holubov, nestíhajú pred košovaním vyberať prvú 5-ku, 10-ku, 20-ku, či 30-ku, prípadne ak nestíhajú ísť na košovanie a nechcú sa spoliehať, že im kolegovia nakošujú prvé holuby správne - systém Vám umožní navoliť si Vašu sériu vopred už počas týždňa a holuby môžu byť následne košované v akomkoľvek poradí - systém vytlačí nasádzaciu listinu zoradenú podľa Vášho výberu nominácií. Navyše je to naprogramované veľmi chytro - aj keď si navolíte nominácie, no zabudnete niekoľko holubov doma, systém posunie nominácie smerom hore a uvoľní miesto pre náhradníkov, ktorých fyzicky vyberiete pri košovaní.
Dušan Konečný (24.12.2018, 12:40)
V mene celého medzinárodného tímu BENZING by som Vám touto cestou rád poprial príjemné prežitie vianočných sviatkov, pevné zdravie a veľa úspechov v novom roku.

Všetkým chovateľom, ktorí si zvolili systém BENZING ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Ak budete mať chvíľku navyše, pozrite na benzing.sk. V sekcii články pribudlo zopár príspevkov o tom, ako sa nám darilo v roku 2018 a čo plánujeme do 2019,, alebo 6 dôvodov, prečo si zvoliť BENZING a pre chovateľov, ktorí zvažujú prechod na služby Live! som spísal zmeny v cenách na 2019 a možnosti ako ušetriť.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené