Preprava poštových holubov

Peter Vavrek (20.08.2014, 09:00)
Pozdravujem chovateľov PH a zároveň mám otázku, na skúsených odborníkov PH akými sú, napr.p Adamík p.Blahovský, alebo aj iný skúsený chovatelia na Slovensku o ich názor.Chcem sa Vás opýtať ,či sa môžu alebo nemôžu prepravovať holuby na súťažne preteky mimo prepravného vozíka určený na prepravu holubov ? Môžu byť holuby umiestnené aj v aute ,ktorí ťahá tento vozík, keďže auto nie je prispôsobené na prepravu zvierat ? Ďakujem s pozdravom Letu zdar
Milan Blahovský (20.08.2014, 09:03)
Irónia asi nie je na mieste.
Zdeňek Adamík (20.08.2014, 15:16)
Jak se pozná, že auto není přizpůsobené na přepravu PH? Viděl jste někdy jak se přepravují PH v Beneluxu u některých klubů DT na SDT? Jsou to běžná přepravní auta naplněná závodními boxy. Pokud byly boxy řádně zaplombované, nevidím v tom problém, i když já osobně bych takový krok neučinil. Ale každý jsme holt jiný. Možný pokus o ironii mě vůbec netrápí. Je naopak dobré, že se někdo snaží dělat to o čem si myslí, že umí.
Milan Blahovský (20.08.2014, 16:33)
Iróniu som myslel v tom, že ma niekto označil za skúseného odborníka...Zrejme myslel na niektoré moje výhrady voči porušovaniu Stanov či PP v tejto spoločnosti. Takže moja skúsenosť mi vraví iba jedno, opäť je treba pozrieť a čítať naše Základné dokumenty. Čo sa v nich píše o prepravných prostriedkoch ??? Asi nič. Táto problématika je asi skôr vecou pre Štátnu veterinárnu a potravinovú správu a nie pre skúsených odborníkov typu Adamík či Blahovský. Beriem to ako pokus o vtiahnutie ma do problému OZ BJ. Hľadajte problémy tam kde sú a nevyvolávajte tam kde nie sú. To nemyslím teraz na teba Peter V., je to všeobecne.
Jozef Jakubčák (25.08.2014, 11:33)
http://www.pipa.be/nl/newsandarticles/news/top-van-zuidholland-blijft-innovatief-met-hun-duivenbus-0
Peter Dulák (26.08.2014, 23:33)
...musí to byť silná vakcína,ktorou si "naočkovaný" p.Vavrek,škoda,že si sa ešte v základnej škole nedal zavakcínovať tou pravopisnou,určite by Ti viac v živote prospela....
Peter Vavrek (27.08.2014, 07:26)
Chvala bohu ze som " zaockovany " a ani si nevies predstavit ze kvoli comu vsetkemu !!! Len velka skoda je, ze teba tvoji lekari nezaockovali kvoli zavaznej chorobe ktora sa prejavuje penou z ust ................. . Pan Jakubčák Vam to vo svojom prispevku ukazal ze ako sa maju holuby prepravovat a ja som take auto v nasom OZ prisposobene na prepravu nevidel. TO ze Ta trapi moj pravopis t.j. malickost nad cim sa pozastavujes .Pozastav sa radsej sam nad sebou a ne nad mojim pravopisom . S pozdravom Letu zdar !!!

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené