Dušan Konečný
        (20.05.2014, 16:54)

Eduard Buček
        (20.05.2014, 18:11)

Samozrejme že ho treba voliť. Je to taktiež  aj pre blaho a rozvoj  chovateľstvá
na Slovensku.
Osobne ho poznám nakoľko je náš Oravský odchovanec a so všetkým súhlasím
čo o ňom napísal Dušan Konečný.
Chlapi neváhajte a dajte mu hlas, nech propaguje náš koníček.

Štefan Nochta
        (21.05.2014, 09:03)

Politiku už naozaj nemusíte miešať do holubárstva...........je to najšpinavšia vec na svete........p.Buček, ste trochu asi mimo, keď si myslíte, že Váš kandidát bude v EU presadzovať rozvoj chovateľstva na Slovensku...........

Eduard Buček
        (21.05.2014, 10:39)

Pán Nochta to je Váš názor. Môj som napísal !!!

Ernest Kováčik
        (21.05.2014, 11:04)

Pan   Nochta  - Musíte    pochádzať   - asi   nejakych lazov  .Vaším   myslením .
                Prepáčte  -  Madarsko  klavesnicou  nejde  písmo
[%sig%]

Milan Klačan
        (21.05.2014, 11:19)

Tí, ktorí sa tam dostanú budú presadzovať hlavne svoj "rozvoj" a "rozvoj" svojich rodín a blízkych............ to je každému jasné!!!....... a preto bude rekordná volebná účasť. Toť môj názor a aj cca.80% Slovákov.

Štefan Nochta
        (21.05.2014, 11:41)

p.Kováčik, netušil  som, že tak dobre poznáte myslenie lazovčanov........

Ľudovít Jančok
        (21.05.2014, 15:12)

Zdravím Vás. No čo na to napísať ? Hlavne, pán Kováčik radšej sa venujte Bohu a farme a tomuto foru dajte pokoj. Propagovať v EUP holuby? To už kto na to prišiel? Ste taký naivný, alebo....... Pozdravujem Ludvik.

Dušan Konečný
        (21.05.2014, 15:27)

Niekto si tam ten neumerne vysoky plat vezme tak ci tak. Preco by to nemohol byt niekto z nasich?

Ľudovít Jančok
        (21.05.2014, 18:52)

Zdravím Vás. Pán Konečný, s tým sa dá súhlasiť, ale bez tej čalamády. Pozdravujem Ludvik.

Ernest Kováčik
        (22.05.2014, 06:38)

Pan   Jančok---
                       Toho   času  Na  Vš  -Nitre   veriaci  profesor  -
Nam  bezbožným  Komunistom  ,povedal  . Mate   2  možnosti  si  vybrať  , že odkial    pochádzame   -  
   1,   Podľa   vedy   - Opíc  .
   2,  Alebo  podľa   Biblie  ,  ste   Boží  deti .
Tak  Pán  Jančok  ja   som  vybral   to   druhé . A  preto  48  rokov  sa  nehanbím   za   Boha .
  ĽUTOVAL   by   som  Vás Jančok.   ak  ste   si  vybrali   to  prvé.  Napíšte a  budem  sa  za  VÁS   Modliť .
Koľko je  nás   holubárov    ,  aj  príbuzním   , 100  percent  PÁN  Konečný  vyhrá  voľby . 
Podporujte  Konečného ,
                                       A nie ,  tých ,  ktorý   prehadzujú  kabáty  .  A  predajú  Južné   Slovensko  .  Ako   cigáň   -  Bugar ,  Simon  a  pod  .
20  rokov   bolí  najsilnejšej  vlády  , Ale   pre  Južné   Slovensko  len  biedu  doviezli  . Prepáčením  s.....  kto  ako   hovory .  Ale  čo  necháme  potomkom.
TAK   HOLUBARY   MÁME   možnosť   ukázať  ,  našu   silu  , aký   sme   kolektív   . 

Pán  Nochta  a  Jančok  ,  z  Vás  je   cítitiť   až sem  ,  ako  závidite  ..........
[%sig%]

Milan Blahovský
        (22.05.2014, 07:49)

Pán Kováčik, iba tak na okraj - p.Konečný nekandidoval a ani nekandiduje.
Myslel som, že sa na Eurovoľby vybodnem, ale prečo by som nepodporil chovateľa poštových holubov ?

Oldrich Savara
        (22.05.2014, 09:10)

Môžeme byť radi, že p. Konečný D. na kandidatúru p. Dilonga upozornil a dal nám možnosť prejaviť sa, akí sme patrioti. Rozhodne jeho voľbu podporujem.

Jozef Daníšek
        (22.05.2014, 09:59)

Pozdravujem.   Nedá mi nezareagovať,pretože presne Tu sa ukazuje,malosť a slabosť ducha niektorých chovateľov.Pán Konečný v dobrej viere nám dal na známosť,že jedným z kandidátov  ma šancu  dostať sa do europarlamentu, i chovateľ pošt.holubov.Možno naivne sa domnieval,že sa chovatelia okamžite zomknú a na tomto fóre sa dohodnú,že kandidáta všetkými desiatimi podporia.Stal sa práve opak.Veľmi pekne to napísal pán Bláhovsky,ktorý sa nechcel volieb zúčastniť,ale teraz chytil inšpiráciu.Mali by sme všetci prekročiť svoj tieň a pána Dilongu podporiť.A nie si tu vybíjať baterky na nepodstatných veciach.

Ľudovít Jančok
        (22.05.2014, 15:42)

Zdravím Vás. Nuž prečo by som mal voliť človeka ktorého ani nepoznám? Po mojich skúsenostiach s holubármi ? Jeden chovateľ pre pána Kováčika bol to doktor povedal že za Slovenského štátu holubári nemohli ani na súde svedčiť. Zrejme už vtedy boli niečím známy. Pán Konečný keď už ste odporučili toho chovateľa, bolo by dobre o ňom napísať aj niečo bližšie ako meno dosť neznáme. Ale všetko je tak ako má byť. Pozdravujem Ludvik.

Stanislav Bojko
        (23.05.2014, 15:50)

Nevím proč tolik povyku, hlavně ,že do europarlametu se cpou ekoteroristi zeleni a různi pseudo ochránci přírody. Potom na Slovensku a co skoro u nás se bude člověk bát vstoupit do lesa.  Zpěvné a přírodě prospěšné ptactvo vyhubí predátoři a naši vnuci se budou o tom učit z orázku. Proto kdyby u nás kandidovál člověk který díky holubům má blízko k přírodě tak ho jednomyslně podpořím i když ho neznám. Je to můj osobní názor.

Ernest Kováčik
        (24.05.2014, 06:59)

Letu   zdar  !  A  LETU  zdar  všetkým  .A  dobrý  dolet  Vám  prajem  všetkým .A   Poďme   spoločné   voliť   Holubára . 
                                                             A  vymeniť (  vyhnať )  všetkých  prascov   ktorý   sa už dluho    pri   váľove .  Mali   čas   sa nažrať .  
                                          Len  aby   vaľov  ostal   a  dobytok   vymeniť  na   nový  . A  zo  starého   nenechať   ani  len   omrvinku  . 
Tak   ako   to  robíme   S  CHOVOM  Holub   vo   volieri .  
Tak   pekný  deň   a    nech   Vás   Hospodin   chráni  .  
Pokoj   Vám   v  duší  .
[%sig%]

Peter Kristiňák
        (24.05.2014, 07:26)

Martina osobne veľmi dobre poznám a jednoznačne ho podporím.Konečne sú tu voľby,keď môžem dať hlas konkrétnemu kandidátovi,ktorý je mi veľmi dobrým priateľom. Ak by mu to aj nevyšlo ,nevadí,sám so sebou budem spokojný,že som pre zmenu urobil všetko ,čo som mohol.Všetkým negativistom odkazujem,ak tu máte šíriť takéto myšlienky, radšej tu ani nepíšte,preukážete tým neoceniteĺnú službu.

Štefan Nochta
        (24.05.2014, 08:09)

p.Kristiňák, hádam nechcete určovať, že kto sa môže vyjadrovať na diskusnom fóre!!
Každý má právo vyjadriť svoj názor.........ale Vám to v tej Vašej eufórii akosi nedochádza......

Ivan Oravec
        (24.05.2014, 09:20)

Moratórium pred voľbami do europarlamentu sa začína vo štvrtok 22. mája o 7:00 a trvá do skončenia hlasovania.

Ernest Kováčik
        (24.05.2014, 09:26)

Poniektorý   ľudia   sa   natoľko   slepí  ,  že  nevidia   kedy    robia  zlé   svojej   rodine a  svojím  deťom  .   --že   pán  .  N......
[%sig%]

Štefan Nochta
        (24.05.2014, 10:10)

p.Kováčik, Vy ste kapacita sama o sebe.........

Ernest Kováčik
        (25.05.2014, 06:58)

Áno   Pán  Nochta   máš    pravdu , aj   Mama    my ti  povedala  !!
TAK     sa mi   druž  
A prajem  ti    dobrý  dolet  !!
A  malo   sa rozčuluj     lebo  škody  kráse  !
[%sig%]

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené