Ernest Kováčik
        (29.03.2014, 08:12)

Dnes    je  sviatok   mieru  : 
                                           A  nehádajte   sa  a  chodte   voliť    --Dúfam   že  volíte    Kotlebu:  
Nech   Nám   to  lieta   --
                                       Letu    Zdar  !!!
[%sig%]

Ľudovít Jančok
        (29.03.2014, 14:50)

Pán Kováčik, treba vydržať. Dočkáte sa. Len sa modlite a schovávajte sa za Boha, len či to pomôže. Pozdravujem Ludvik.

Ernest Kováčik
        (30.03.2014, 07:55)

Len   aby  sme   sa  nehádali     už  o   holubov  ! 

Tak   preto   píšem  , lebo   sa  nudím !  
Viem       že   to   tú   nie  je   Politická  stránka  !  
                                 Aj   to  len   preto   píšem   --lebo -- ,že  nie   je  to tú  poli,...  lebo   , na  tejto   stránke   ,  je   veľa   rozumov   Slovenska  ,   a  hneď    mi   napíšu  , že  to   ,. ako   už  pár  krát  !!!
NAPÍSALI  :  že  to  sem   nepatri  .!!!!!!!!!!!
         Môj  názor ,        ZMENA :  Určite   Pomôže  !

Tak   to   Hovorili    aj  Sudruzi  v roku  1989, podobný  ako  Váš  odpoveď !

Ale  ja  podporím našich  potomkov  :    Netreba   sa báť  od   zmenu  ! 

Keby  nebolo  1989  tak  sme  naďalej   ako   naše   Holuby    v  chove   !  zatvorený  !!!  
A  teraz   by sme   ešte   nepoznali   -  PC   -   CEZ    ktorý  si  môže   nadávať  !   osočovať, apod,..
Tak   len  toľko  zmena   je  potrebná  !!!!  
                Ja  viem   nie  stále   , je  potom  osožná  !!!!!  A  ak  nie  je  osožná   ,  zase   máme   šancu   ,o  zmenu  . !!!
Tak   to  len   Môj   názor  !!!!  ale   ak  niekto   nie  súhlasy !!!  TAK   BERTE  AKO     1   APRÍL   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak   bratia   nech   Vám  to   lieta  -  celí   rok nato  čakáme ,  konečné   už  JE  TU    !!!!!
[%sig%]