Litovel

Dalibor Duľa (23.03.2014, 17:27)
To čo je za hlúposť,vypuúšťacia stanica Litovel na kruhovom objazde,bol som tam osobne dajte to doporiadku,lebo potom tie preteky sú neregulerne,to isté Bytča,kaťždý vypúšťa holuby na tej odbočke do ľava a nie na poli,kde auto ani nevojde, lebo sú tam ostnaté drôty. [%sig%]
Milan Blahovský (23.03.2014, 18:35)
A čo tak Mikulov www.mypigeons.eu/sk/show-site/40
asi uprostred pšenice či jačmeňa sa to štartuje najlepšie
zrejme to bude u chovateľa na dvore Miechow -www.mypigeons.eu/sk/show-site/128/
a tomu podobných zmätkov sa dá nájsť dosť a to nie iba u vypušťacích miest.
Kompetetní by mali zasiahnuť pokiaľ sa ešte nezačala sezóna. Po zoradení prvých výsledkov to bude mať nepríjemné odozvy v prípade reklamácii. Chovatelia sú už predsa právne tak trocha zrelší.
Zdeňek Adamík (23.03.2014, 22:07)
Ano takových problémů je a bylo více. Někdo to tak zvaně zaměří a další, zodpovědný, to, patrně bez kontroly, zveřejní na oficiálním webu ČMS CHPH. Také jsem opakovaně volal po řádném zaměření souřadnic slovenských chovatelů, pokud s námi chtějí společně soutěžit. A odměnou mi byly různé urážky a nyní vidíme jak to ve skutečnosti bylo, tedy, že jsem měl v některých případech pravdu. Dál už to ani nechci rozvádět. Jen snad jedno: minulé výsledky tzv. Intermistrovství bych snad nejraději anuloval. A toho tzv. nového se raději nezúčastním. Ostatně jako vždy - "šité horkou jehlou".

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené