Ernest Kováčik
        (08.03.2014, 09:37)

Žiadam  širokú   verejnosť  CHPH  ,  Kto  vie  poradiť -  alebo  ako  to  vôbec  funguje   tú  na  Slovenskú  .
Na   Nižšie  uvedené  otázky ,  Som   sa   snažil  nájsť  osobu  ktorá ,vie  a  je 
 odborne  na veci   vyškolený .  Ale   Trix@trix.sk - neodpísal  ,  ani pri   opakovanom  Adresate .  A  na telefóne   ----43.-5392877-  kde   som  volal   asi  6  krát  , na   druhej   strany   nedvíhajú .
tú    ktorých   som  sa  pýtal  -každý   to  ináč   vysvetľuje  ,.  
                         TAK   SOM  SA ROZHODOL , ak  niekto   sa našiel  ,  a  bol by taký dobrý  podľa   zákona   ako  to   je   , ako  to  má byť  !
             Na   Slovensku    začíname  EKS  -  máme   Benzing  .  Do  ktorého   sa  majú  nahrávať   holuby  ,  Túto   činnosť  ovládame    dlhé   roky  .
  Ale   na  Slovensku   môže  nahrávať   len   preškolená  osoba  .  a  tú   na  okolí   ,  nikto    sa  neozval že  by vedel  Benzingov  pracovať a  mal  povolenie   ,  máme   -a    poznáme, ktorý  ,  vedia   činnosť  len  inakším   typom . 
                 Tak   ako   JE   TO  NA  SLOVENSKU 
                 A , musí  byť  preškolená   osoba  ?
                 B,  kde   koho  nájdeme     !? 
Za  radu   vopred  ďakujeme   
                                    s    Pozdravom   nech    Vám   Pán  pomôže  aby  Vám  to  lietalo  .
[%sig%]

Ján Trebuňák
        (08.03.2014, 11:56)

http://www.postoveholuby.sk/linky/benzing.pdf
na tomto linku sú školený chovatelia

Ján Budvesel
        (08.03.2014, 16:27)

Na nových typoch EKS, si chovateľ môže registrovať sám. Nikde som nenašiel ako je riešené toto...

Ľubomír Drgáň
        (08.03.2014, 22:48)

Pán Ernest Kováčik.Ospravedlňujem  sa ,že som neodpovedal.
Váš mail, som prehliadnul.Denne dostávam veľa mailov a vaša štylizácia mi pripomínala spam. Tak som ho preskočil.Prepáčte .
Tel. číslo je 0905423259.

Dušan Konečný
        (08.03.2014, 23:58)

p. Budvesel, po dnesnom skoleni vycvikarov mozem napisat (ak som dobre pocuval), ze na protokole o priradeni cipov musi byt podpisana zaskolena osoba. V praxi len tazko skontrolovat, ci ste cipovali holuby Vy alebo podpisana osoba, v kazdom pripade svojim podpisom dana osoba ruci za to, ze holuby su nacipovane korektne
V pripade, ze si pocas sezony docipujete holuba, protokol/zoznam cipovanych holubov musi byt vytlaceny pred nasadenim a podpisany 3-clennou komisiou v NS.
Ak EKS ponuka moznost "domaceho cipovania" cez antenu a ovladate ho, nemal by byt problem ziskat statut zaskolenej osoby, myslim, ze sa to riesi cez oficialneho importera EKS. Tym padom viete oficialne pomoct aj chovatelom vo Vasom okoli.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené