JUBILEUM-DOBRY POCIT-PODAKOVANIE

Vlastimír Pomajdík (13.02.2014, 09:29)
JUBILEUM- DOBRY POCIT-PODAKOVANIE.

V tomto roku si chovatelia postovych holubov v SNV, Poprade, Kezmarku, Starej Lubovni a Gelnici pripominaju 90. vyrocie od prvej zmienky organizovaného chovatelstva. Zacali sa klast zaklady velkeho spisskeho spolku, ktory presiel bohatou históriou az po sucastnost. 9.februara 2014 v priestoroch spisskeho salasa sa uskutocnila Oblastna konferencia za ucasti 30 delegatov aby zhodnotili dosiahnute vysledky za uplynule obdobie. Na velmi dobrej urovni pripravene spravy predsedu, vycvikara , pokladnika a predsedu RK dali podnet k racionálnej diskusii a prijate opatrenia sa stanu iste prinosom pre vsetkych chovatelov nasej oblasti. I toto stretnutie ukazalo ze obetava praca funkcionarov prinasa svoje ovocie i ked vzdy je co zlepsovat, ale najdolezitejsou je skutocnost prejavena v spokojnosti. Bodaj by to pretrvavalo. bez zvady, zavisti a emocii, da sa vytvorit prijemna pohoda a dobra perspektívy pre vsetkych 140 chovatelov v nasej oblasti. Z mojej 64 rocnej chovatelskej cinnosti viem co obnasa praca dobrého funkcionara. Preto sa chcem touto cestou podakovat nasmu predsedovi Mgr. Milanovi Blahovskemu, celemu vyboru OZ za odvedenu pracu s zelanim nech im to vydrzi a nech pracuju s uctou voci vsetkych chovatelom. Zaroven sa chcem uprimne podakovat vsetkym ucastnikom konferencie za blahozelania pri prilezitosti môjho zivotneho jubilea.

P.S.Priatelia moji, prepacte mi ze som vo svojom prispevku pozabudol pre mna na to najvyznamnejsie ako rodaka z Levoce, ze prave levocski chovatelia a chovatelia zo Sp. Podhradia ale i dalsi v levocskom okrese mali znacny podiel na rozvoji chovatelstva.

VLASTIMIR POMAJDIK
CESTNY PREDSEDA OZ CHPH SNV

[%sig%]
Michal Majdák (13.02.2014, 16:48)
Ja Ti Vlastimir Pomajdik chcem s celého srca popriať všetko najlepšie , veľa šťastia, zdravia a chovateľských úspechov . Tvoja práca pre chov pošt.holubov bola a je úžastná . Majdák
Dušan Jánošík (14.02.2014, 07:28)
V mene členov ZO Odorín Vám prajem veľa zdravia a úspechov v osobnom a holubiarskom živote.
Milan Blahovský (14.02.2014, 09:45)

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené