Július Krško
        (12.02.2014, 11:26)

Dnes sa dožil krásneho jubilea 60 rokov náš kamarát a chovateľ poštových holubov Ernest Kováčik. Aj touto cestou mu želáme hodne zdravia a rodinnej pohody, nech mu naši miláčikovia robia radosť ešte veľa rokov. Blahoželáme.

Ján Allarám
        (12.02.2014, 19:25)

Tiež sa pripájam a prajem veľa zdravia, šťastia a hodne úspechov v sezóne 2014.

Vilém Černý
        (12.02.2014, 20:44)

Zdravím Vás,
neznám oslavence, ale je to hezké od kamarádů a oslavence to určitě potěší, že na oficiálních stránkách SCHPH k takovému výročí, kdy mužům "začíná druhá míza" toto výročí někdo připopmene !
Gratuluji

Zoltán Balogh
        (12.02.2014, 22:48)

V mene členov ZO Mýtne Ludany, by som sa aj ja chcel pripojiť ku gratulácii a  k dnešnému krásnemu životnému jubileu, by som Vám chcel popriať všetko len to najlepšie, veľa zdravia, šťastia a úspechov ako v osobnom živote, tak  v chovateľskom.

Štefan Nochta
        (13.02.2014, 06:01)

Blahoželám, veľa šťastia a hlavne pevné zdravie......nech sa Ti darí!

Jaroslav Kronka
        (13.02.2014, 09:35)

Ernestko pripájame sa aj my chovatelia zo ZO Levice k Tvojmu krásnemu jubileu a prajeme Ti pevné zdravie rodinný pokoj a veľa uspechov s holubami nech Ti to dobre letí. Ešte raz všetko najlepšie.

Milan Blahovský
        (13.02.2014, 11:05)

Všetko dobré prajem a hlavne nech ten  "SZCHPH pán Javorček má rovnaký meter" :o))))))))))))

Ernest Kováčik
        (14.02.2014, 09:03)

Ďakujem   pán  Mgr  .
                                   Všetko   spravím (e)   aby  ,Pán Javorček   mal ten  meter  rovnaký ,  Ten   meter   by  sa  zišlo  upraviť  aj   pre  Severných    športových   priateľov ,  ale    ,  mám  ,podozrenie  že  ,  športový  priatelia majú   obavy, od,  ešte   severnejších  ,športových  priateľov ,  lepšie  povedané    majú     obavy , pred   konkurenciou .
A  radšej   len  si  strčia   hlavu   do  piesku   ,ako  Pštrosy . A  čakajú  ,  a smejú  sa  že  Severný   priatelia   robia   im   percenta.
[%sig%]

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené