Váš názor na reláciu,, Holubník,,

Peter Kvasnica (02.01.2014, 14:16)
Dobrý deň. V prvom rade mi dovoľte popriať všetko dobré, ale hlavne zdravie do nového roka. Aby Vám to dobre lietalo. Moje meno je Peter Kvasnica. Som produkčný na výrobe relácie ,,Holubník,, . Na základe emailov od chovateľov s otázkou, kedy sa bude pokračovať v tejto poradenskej relácii som sa rozhodol napísať do vášho fóra a vysvetliť pár vecí, ktoré neviete. Natáčanie prebiehalo vždy u pána Chytila, ktorého iste poznáte. Pán Chytil mi nie je ani rodina a nie sme ani kamaráti. Dostal som jednoducho typ naňho, a on bol ochotný radiť a odpovedať na témy a otázky ohľadom poradenstva chovu poštových holubov. Myslím si , že bolo na dobrej úrovni. Natáčanie jednej relácie trvalo minimálne 3 hodiny. To bol čas, ktorý aj pán Chytil musel venovať zo svojho času. Stalo sa , že začalo pršať, tak to trvalo ešte dlhšie. Ja som priebežne hľadal nových ľudí, ktorí by chceli v tejto relácii vystúpiť a poradiť svojimi skúsenosťami ostatným holubárom, ale nikoho sa mi nepodarilo presvedčiť. Tak isto sme natáčali 33 olympiádu, ale asi mnohí z Vás ste to aj videli. Bol by som rád, keby ste sa vyjadrili aj vy k tejto relácii. Čo by ste chceli v relácii vidieť , čo vám tam vadilo a či by ste boli za to, aby táto poradenská relácia pokračovala, alebo vám to neprinieslo nič a je vám to jedno. Radi si prečítame aj kritiku. Obsahom sa prispôsobíme požiadavkám. Z našej strany by sme ju chceli obohatiť o pomoc mladým holubárom a propagáciu tohto športu medzi mladými. Ďakujem, že ste si to prečítali a vyjadrili sa k tejto téme. Dvere do tejto relácie máte všetci otvorené. Na záver mi dovoľte poďakovať sa všetkým, čo pomohli pri výrobe relácie, tak isto aj realizačnému štábu. Kameramani, strihači, moderátorka. s pozdravom Peter Kvasnica - výroba a produkcia relácie ,,Holubník,, kvasnica@antikmedia.sk 0905 267 519
Ján Trebuňák (03.01.2014, 14:11)
Pozdravujem Vás. Keď som ja začínal s holubmi tak som peniaze zarobil kosením vodných kanálov v rámci klubu. Dnes tých príležitostí nie je toľko aby mohli mladý začať ak ich nepodporia rodičia. Bolo by potrebné ich oboznámiť, že nie je potrebné mať veľa holubov a zúčastniť sa celého programu v OZ. Je veľa pretekov a jednotlivých súťaží v rámci FCI a z toho si je potrebné vybrať to čo chcem. Vo Vašej relácii ste sa venovali skôr príprave holubov. No potrebné je aj to kam sa tie holuby budú vracať a to samotný holubník. Jeho skladba postavenie. Je veľa vecí o ktorých sa dá rozprávať. Napríklad: Jednotlivé kategórie, krátke trate, stredné trate, dlhé trate, super dlhé trate, prečo niekto preferuje štandardné holuby niekto holuby na výkon niekto len mladé. Spôsob pretekania prirodzená metóda, vdovstvo suché mokré totálne a tak ďalej. Možno by bolo na škodu v tejto relácii nepokračovať. S pozdravom Trebuňák Ján. [%sig%]
Július Krško (03.01.2014, 16:43)
Dobrý podvečer, pán Trebuňák,teraz by sme museli skosiť hektáre lúk, aby sme si mohli dovoliť kúpiť holuby pri dnešných cenách.Ešte pred piatimi rokmi sme kupovali za 300 až 500 korún, teraz idú po toľko euro.
František Šimko (03.01.2014, 18:47)
... a opäť prídu časy keď budú zase za toľko , a potom prídu časy keď už nebude dať komu ani zadarmo ,tým nemyslím šejkov v emirátoch či chlapcov v Číne to myslím tu na Slovensku !
Jozef Daníšek (03.01.2014, 19:27)
Pozdravujem. Máte svatu pravdu pá Šimko.Pri tomto trende a smerovaní to nebude dlho trvať!
Ján Trebuňák (03.01.2014, 19:27)
Pozdravujem pán Krško máte pravdu, že dnes by to boli hektáre. Aspoň tie kanály boli upravené dnes vodohospodári nestíhajú a všetko zarastá. Ja som len dal podnet na ďalšie relácie, čo by aj mňa potešilo. Určite viete sám, že najlepšie holuby si nekúpite lebo stoja veľa no skôr dostanete najlepšie holuby od najlepších priateľov no niekedy si ich nevážime, lebo sú zadarmo. Určite v každom klube OZ sú chovatelia čo rozdajú x holubov a nezoberú ani 1€. Tento rok bola dražba na fond pomoci aj ja som sa zúčastnil ako chovateľ ktorý tam dal holuba holub sa vydražil za 30€ no dražiteľ si ho neprevzal brat toho holuba bol ako mláďa 5 ESO v OZ Sabinov. Je mi ľúto, že dražiteľ si toho holuba neprevzal možno preto, lebo druhý rok nepretekám a nemám výsledky. No nie je to pravda. Tento rok som rozdal ďalšie holuby a jedno mláďa vyhralo pretek v OZ a celkovo je 4 ESO v OZ. Medzi nami je veľa chovateľov ktorý nemajú veľké finančné nároky na holuby a za pár € dostanete aj kvalitu.
Zdeňek Adamík (03.01.2014, 19:56)
Nejen že holuby nebude komu prodat, ale časem ani nadměrnou kapacitu zoobusů tedy zoobusy samotné a bude třeba zaplatit za jejich likvidaci. Bude třeba více kooperovat, a také pořizovat menší přepravní kapacity, mýtné se bude po celé Evropě rozšiřovat a velká auta se stanou nadbytečnými a finančně neúnosnými. Letu zdar! Kdo to první pochopí ten ... ostatním zůstanou oči pro pláč.
Milan Blahovský (03.01.2014, 20:01)
Téma znie : váš názor na reláciu HOLUBNÍK........
Zdeňek Adamík (03.01.2014, 20:30)
Ano, děkujeme za upozornění, jen jsme netušili že je ZAKÁZÁNO v reláciách zabývat se budoucností chovu poštovních holubů a celé organizace. Zanalyzovat současnou situaci a naznačit další možný udržitelný směr vývoje.
Vilém Černý (03.01.2014, 21:12)
Dobrý den, doposud jsem o vysílaní tohoto dokumentu (byť na Slovensku) neslyšel. Přesto si myslím, že podstatu vystihli pouze p.Trubeňák a Blahovský - to ostatní se "otřelo" o poštovní holuby, ale produkčnímu jejich názor pranic nepomůže. Přeji všem chovatelům poštovních holubů dobrý let v r.2014 a dokumentu úspěch a nebo alespoň sledovanost.
Jaroslav Boros (04.01.2014, 11:58)
Milan trefná poznámka a ci Ty nevieš že cez olympiádu v Soči sa môžme bavit aj o futbalových majstrovsvách stredoslovenského kraja alebo o hádzanej v Malužinej .Jedného času bol prišiel ku mne na návštevu priatelov syn z Austrálie mohol mať asi tak 13 rokov ,ale žasol som nad jeho otázkami. aké sú to holuby? Odkial lietajú? Ako sa vyhodnocujú sútaze? Atd Našinci sa ma viac pýtajú na to kolko zožerú že by sa za to vychovali 2 svine a kolko pol deci by bolo keby neboli holuby Myslím si každy sport nieco stojí a kto na to nemá nech ho nerobí.
Igor Barbírik (06.01.2014, 20:59)
Moj názor je že TV Nitrička by mala pkračovat jeto dobrá reklama chovatelov poštových holubov.
Igor Barbírik (06.01.2014, 21:14)
Najviac pri takých podujatiach ako je CV ,alebo ako sú Tetovacie stanice. Relácia by sa mala rozšíryt do večších medi ,na podporu chovatelov poštových holubov.
Peter Kvasnica (21.01.2014, 23:06)
Dobrý večer pán Barbírik. Už sa zapovedal, že toto už nebudem riešiť, ale musím reagovať na Váš názor. Je to pravda, že to chce väčšie médium, ale asi nepoznáte v čom je problém. V televíznej produkcii pracujem asi 14 rokov. pred dvoma rokmi, bola výstava v Nitre, kde sa mi oživili moje spomienky, keď som sa tomuto športu venoval. Preto som chcel tento šport a koníček viac spropagovať a dostať tam aj mladých ľudí. Po dlhých jednaniach sme konečne našli p. Chytila, ktorý bol ochotný sa podeliť o svoje skúsenosti a poradiť ostatným nadšencom tohto športu. Nebudem riešiť problémy s akými sme stretávali, ale aj tak chcem poďakovať tým, čo podporili tento projekt. ĎAKUJEM. Podľa mojich informácií má 90% chovateľov poštových holubov prístup na internet, takže si tú reláciu mohli pozrieť na stránke SZCHPOH. Nám to ukazovali počítače, kde sme videli sledovanosť relácie. Na veľkú telku nemáme peniaze. Ak by bol záujem o takúto reláciu, tak sme schopný to vyrobiť. Ale žiaľ to skončí na peniazoch a my sme robili na výrobných nákladoch. Ja si myslím, že je to škoda, ale ak bude záujem zo strany chovateľov a zväzu a prestane tam pocit závisti, tak reláciu budeme robiť ďalej. Ostatné moje pocity nebudem písať. Nestačí len kritizovať, dvere tu mal a má otvorené každý. Toto, čo som napísal, sa Vás netýka, lebo Vy ste sa aspoň vyjadril k veci. Držím Vám palce, aby sa Vám darilo, nech vám to lieta. Touto cestou by som chcel osloviť všetkých chovateľov a zväzy ak by ste mali záujem sa pochváliť svojimi úspechmi, tak sa kontaktuje na: 0905 267 519 mail: kvasnica@antikmedia.sk Ďakujem, že ste sa vyjadril, konkrétne a nie ku ........................

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené