František Šimko
        (20.11.2013, 16:34)

Bol by som zvedavý kto konkrétne navrhol zvyšovať členské a prečo . Veď ak zväz  chce predávať kadejaké brožurky na kriedovom papieri nech sa nahlási záujem ako krúžky či gumičky a nie paušalne to každému poslať.  Vraj aby bol každý dobre informovaný...  Nie je to dobrý nápad. A bude sa tvrdiť  to ja nie , to plénum . to výbor , to valné zhromaždenie ,to ... Ale malo by byť : to ja Šimko  som navrhol lebo , a poviem prečo .Pri výdavkoch na poštové holuby sú 4 eurá níč ale ide o princíp .

Ján Melichárek
        (21.11.2013, 09:44)

,,,,,,,,,,,,
Máte pravdu p.Šimko prečo by som si mal kupovať v obchode to čo nepotrebujem

Štefan Nochta
        (21.11.2013, 10:26)

Myslím, že keď by štatutár každého OZ nahlásil, že koľko potrebuje uvedených "materiálov, " bolo by jasné, či sú vôbec potrebné, či je vôbec záujem.........a bolo by vymalováno........

Eduard Buček
        (21.11.2013, 21:34)

Toto všetko čo nam ponúkli za 4 eura potrebuje max. 30 % chovateľov.
Či sa mýlim ? Načo vnucovať niekomú továr o ktorý nemáme záujem.
Ale zatial nie je nič odklepnuté ,tak že treba dúfať v zdraví rozum.

Miroslav Ďurana
        (21.11.2013, 22:30)

Chcem sa opýtať , páni chovatelia, nerobí si v záznamníku reklamu nejaká nemenovaná firma na predaj liekov pre holuby?Volá sa to skrytá reklama a my chovatelia máme niekomu platiť za reklamu?Nie, neprosím a myslím viacerí z nás tiež.

Ján Hrnko
        (04.12.2013, 16:32)

Ja len krátko . Všetko je dobre ale nie pre každého . Keď to má biť pre všetkých tak mali by s tým súhlasiť asi všetci.

Ľudovít Jančok
        (04.12.2013, 16:47)

Zdravím Vás. Mňa zaujíma členské bez príveskov, to ja zaplatím, kto chce písanky nech si ich kúpi. Pozdravujem Ludvik.

František Šimko
        (04.12.2013, 17:48)

Práve som čítal zápis  SZCHPH a členské ostáva 4 e. Ďakujem všetkým čo reagovali na nerozumný návrh ohľadom zvyšovania členského.  Vraj osveta ... Ako by ste reagovali keby napr. v Tescu vám pri pokladni naučtovali aj za to 
že ste v schránke našli leták teda ste boli informovaní ...

Peter Matalík
        (04.12.2013, 18:05)

Tým je téma uzavretá,osobne si myslím,ýe prevážil "zdravý" rozum

Ernest Kováčik
        (05.12.2013, 06:51)

Tak   téma  nemala   by  byť  uzavretá !  Nakoľko   špekulanti   ostali  , na mieste  .
               A  keď   nie  tejto  strany -  tak   počase ,  príde   špatný  nápad   z druhej  strany .
                       Na  otázku   pána   Šimka   nikto   neodpovedal ---Kompedentni 
sú   ako  Šptrosi .
[%sig%]

Jozef Daníšek
        (05.12.2013, 13:27)

Pozdravujem!  Nečakajte pán Kováčik,že niekto odpovie.Mal by však niekto odpovedať z tích šiestich ktorí boli proti 4 Euram.Nech sa nehanbia  vyjavia nám ,prečo ich" bolí," že sa neodhlasovalo tých 8 Eur.A aká škoda sa tým napáchala.

Milan Blahovský
        (05.12.2013, 18:52)

Osobne ma mrzí, že sa k tejto téme nevyjadrím, hoci mám svoj názor. Toľko krát som sa k niečomu vyjadril a ostal som trňom v oku obom stranám. 
Možno postačí uviesť skúsenosť zo života : 
"Nevzdelaný človek, neškodný človek."   Aspoň v niektorých fázach života.

Zdeňek Adamík
        (05.12.2013, 20:27)

Milane jen tak:
To co si o Tobě myslí druzí lidé není ani Tvůj problém, a ani Tvoje starost. Pokud má někdo s Tebou problém, pamatuj, že je to jeho problém!

Štefan Nochta
        (06.12.2013, 05:32)

Milan, pokiaľ Ťa niekto ohovára za Tvojím chrbtom, zostane vždy len za Tebou......a nikdy sa nedostane ani len na Tvoju úroveň..........

Milan Blahovský
        (06.12.2013, 08:01)

Štefan či Zdenek , mňa netrápi či ma ohovárajú alebo majú starosti so sebou, mňa trápi, že práve tí "neaktívní" sú obzvlášť úspešní vo svojich okruhoch priaznivcov. Už mnohokrát v našom živote omieľané: "Kto nič neurobí, nič nepokazí."

Ernest Kováčik
        (06.12.2013, 09:10)

Ťažko  sa  žije  tomu ,ktorý je  čestný  ,  a  spravodlivý .
                                                                  Ale   sa oplatí .!
[%sig%]

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené