Všetky OZ ....!

Ing.Miroslav Vidhold (30.09.2013, 12:02)
Platí toto: "4. Je neprípustné, aby chovateľ pri košovaní (nasadzovaní) vlastného holuba držal, zapisoval, krúžkoval a hlásil jeho číslo. Chovateľ má právo kontrolovať správnosť zápisu v kontrolnom liste. Preteková gumička musí byť na rodovej obrúčke. Komisia zodpovedá za donášku holubov do boxov." Celá preteková komisia nás má za bláznov,citujem jej vyjadrenie: "3. Z dôvodu nerešpektovania pretekového poriadku Hlava III. bod 4 všetkými OZ navrhujeme zrušiť zákaz držania holuba chovateľom v danom bode. Dehonestovala všetky vedenia OZ CHPH na Slovensku a tiež potvrdila ako to robí asi sama. Budem navrhovať na najbližšom VZ CHPH odvolanie celej pretekovej komisie. Príklad: Ak za krádež patrí trest odňatia slobody a kradnú podľa sudcu všetci,tak tento paragraf treba zrušiť!!! Odkiaľ a kto Vás navrhol do tejto komisie...?????.ste totálne nekompetentní.Škoda,že ste už nenavrhli,aby chovateľ doniesol rovno nasadzovací protokol z domu a holuby dal možno aj do koša.
Ing.Miroslav Vidhold (30.09.2013, 12:06)
Na doplnenie... Jedná sa o zápis Pretekovej komisie z 9.9.2013,bod 3
Richard Baško (01.10.2013, 09:09)
Ako výcvikár OZ sa tiež musím ohradiť voči obvineniu, ktoré vzniesla preteková komisia voči všetkým OZ, a teda aj nášmu. Žiadam o predloženie dôkazov, kedy a ako došlo v OZ Bardejov k porušeniu citovaného ustanovenia PP. A pokiaľ tomu tak bolo, a príp. aj v iných OZ, žiadam, aby verejne boli uvedené organizácie (NS), kde k tomuto dochádza a aké závery sa voči previnilcom komisia vyvodila. V mene všetkých poctivých chovateľov ďakujem. RB
Milan Blahovský (01.10.2013, 09:38)
Z pozície predsedu OZ SNV sa taktiež ohradzujem proti vyjadreniu, že sa v našom OZ porušuje tento bod. Dlhšiu dobu nám to doma trvalo pokiaľ sme chovateľov presvedčili o opodstatnení zavedenia tohoto spôsobu nasadzovania PH na pretek a teraz im máme zdôvodniť, že to bolo nanič ? Pokiaľ boli "úlety" pri nasadzovaní, je to treba podložiť a vyvodiť závery a konať ako v iných prípadoch. Zdá sa mi, že ideme priťahovať opasok tam, kde to najmenej treba a podstatnejšie veci nám unikajú.
Július Vida (03.10.2013, 10:43)
Jednej veci nerozumiem. Komisia má právomoc kontrolovť dodržovnie PP. V prípade zistených nedostatkov, by tieto mala postúpiť KRK. Nvrhujú ešte doplniť PP o nezmysel. PP je dobre ošetrený treba ho dodržovať. Komisia sa, však zchovala veľmi nekompetentne. Mne tu chýba osobná statočnosť postaviť sa problému ako funkcionár. Zrejme to chceli vykonať spôsobom, aby bola koza celá vlk sýty. Zostli len nekopetentné figuríny.
Milan Blahovský (12.11.2013, 19:41)
Výber z poslednej zápisnice prezídia SZ : III. Prezídium SZ CHPH ukladá: 1. Ospravedlniť sa funkcionárom a členom SZ CHPH za nepodložené a nesprávne vyjadrenia v zápisnici zo zasadnutia pretekovej komisie SZ CHPH. Ospravedlnenie zverejniť na webovej stránke Zväzu Termín: 31. október 2013 Zodpovedný: Predseda výcvikovej komisie SZ Mám pocit, že v tomto zápise je chybný dátum alebo pre niekoho uznesenia platiť musia pre iného zase nie ?
Ing.Miroslav Vidhold (12.11.2013, 21:26)
Dnes sme to konštatovali na členskej ZO....Funkcionár nemá zastávať funkciu,ktorú nezvláda resp.ho to nebaví....Máme aspoň čo riešiť na VZ,nie?:-P
Zdeňek Adamík (12.11.2013, 21:34)
Nechci si hrát na chytrého, ale po prostudování Zápisnice z Prezidia se mi zdá že jistá míra alibismu některých členů Prezidia pokračuje (asi viroza). Mám tím na mysli přehrávání jednoho problému na VZ, kterému to evidentně nepatří. Jinak (ne)-odpovědného funkcionáře řešte, když to Prezident nedokáže.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené