Nepochopitelné II.

Oldrich Savara (14.06.2013, 22:56)
Dobrý večer holubári. Vypožičal som si nadpis témy od Petra, aby som Vás upriamil na rovnako či možno viac závažný problém. Ide o zápis z mimoriadného zasadania prezídia SZ CHPH zo dňa 11.6.2013 k MS 2013. Keď som si prečítal priebeh rokovania v bodoch č. 1. 2. a 3. týkajúc sa počasia a možností použitia pretekov do MS, musím uznať, že taký konsenzus som už dávno nečítal. Na strane jednej prezident uviedol dôvody mimoriadneho zasadania t.j. extremnosť počasia a na druhej strane konsenzus rozhodnutia, ktoré nemá logiku. Čo je to za odôvodnenie, že dlhší pretek za kratší sa vymeniť dá a naopak nie ? Nebolo by vhodnejšie riešiť to tak, že v pripade deklarácie na pretekových plánoch ich výmenou by sa nič neporušilo ? Uvedomili ste si páni, ktorí ste za toto rozhodnutie hlasovali, že toto rozhodnutie narobí veľa problémov a obmedzí to počet eventuálných chovateľov v MS 2013. Mali by ste byť radi, že sa chovatelia do MS hlásia a nie im hádzať polená popod nohy. Ako jeden zo starších členov si myslím, že by ste vo svojich rozhodnutiach mali byť uvážlivejší a ustretovejší. Týmto rozhodnutím u chovateľov veľa podpory nezískate ale nech je po vašom. Len aby sa vám to nevrátilo v podobe malého počtu prihlásenýh chovateľov vo všetkých kategóriách MS 2013. Rád by som si prečítal od členov prezídia ich vlastnú podporu v prospech konsenzu. Pán prezident zariadte aby sa do zápisu dostali osobné vyjadrenia k tejto otázke. Tu už nejde o knsenzus alo o to čím som a za čo si každý z nás stojí. Prosím Vás v prezídiu, nehrajte sa na skrývačku. Ak vám máme veriť budte otvorený.
Zdeňek Adamík (14.06.2013, 23:51)
Oldo zcela nestranně Ti chci říci, že teď má smysl, podle mne, se bavit o MS 2014. Pořadatelem tohoto mistrovství je Prezidium SZ CHPH a to má jistou zodpovědnost a také jisté pravomoci. Takže pokud padlo nějaké rozhodnutí je třeba ho také respektovat a vyhodnotit po skončení sezony.
Oldrich Savara (15.06.2013, 06:09)
A prečo nie ? Veď teraz je to aktuálné. Nikto Ti nekáže reagovať.
Július Vida (15.06.2013, 09:33)
Správne rozhodnutie. Zamedzí špekuláciam a zmätku. Nemenia pravidlá počas zápasu, ani kôli počasiu. A čo sa týka MS, tak príkladom je minulý rok kde sa prihlásilo odhadujem 60 chovateľov.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené