TKDT

Ivan Nemec (25.05.2013, 23:21)
Pan Seliga, v zapise z pretekovej komisie zo dna 17.5. sa objavila veta: 5. TKDT z dôvodu nízkeho počtu členskej základne športového klubu ( podľa štatútu športového klubu) nespĺňa počet chovateľov pre existenciu klubu. Musim sa ohradit proti tomuto konstatovaniu: Niekedy 2.3.2012 boli zverejnene "Kritéria SZ CHPH k založeniu a činnosti športového klubu": -okrem ineho je tam aj: 4. Aktívna členská základňa (vyvíjajúca športovú činnosť) nesmie v kalendárnom roku klesnúť pod 40 členov. (Za aktívneho člena sa považuje člen, ktorý nasadí holuby, z vlastných, samostatných súradníc holubníka, na 30% pretekov klubu.). - a na konci je: V prípade nedodržania uvedených zásad si nemôžu členovia klubov započítať výsledky pretekov do plnenia podmienok pre výstavy organizované SZ CHPH. Cize nie existencia, ale zapocitanie si klubovych vysledkov, tak by v tychto intenciach by mal byt text v zapise aj opraveny. A nakoniec TKDT schvalilo prezidium SZ a nemoze ho zrusit pretekova komisia.
Ing.Milan Šušlík (27.05.2013, 21:43)
Dobrý deň, ...chcem požiadať touto cestou pána predsedu pretekovej komisie ing. J.seligu, aby nám - hlavne mne,bezodkladne písomne vysvetlil dôvod návrhu na zrušenie, alebo obmedzenie činnosti TKDT. Privítam konkrétnu citáciu všeobecne známeho a platného právneho predpisu SZ a dôvodu smerujúceho k hodnoteniu TKDT uvedeného v zápisnici na stránke Sz. Za skorú odpoveď vopred ďakujem [%sig%]
Zdeňek Adamík (27.05.2013, 22:20)
Už ho hledá dva dny......
Ľubomír Janda (27.05.2013, 22:48)
Odpoveď na Vaše otázky páni sa zrejme nachádza v téme „Prezídium verzus stanovy“ (pozn.: posledný príspevok dňa 19.02.2012), konkrétne v skutočnosti, či podnet p. Fiľarského, ktorého zaslanie prezentoval v príspevku dňa 11.02.2012, bol príslušným orgánom SZCHPH aj vybavený, a hlavne akým spôsobom!?! Ja som od istého obdobia (pozn.: organizácia a vykonanie preteku Londýn 2012) na normy SZCHPH a s ním súvisiace aktivity rezignoval, preto nemám vedomosť. Letu zdar! Ľ.J.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené