Koloidne striebro Adeno

Ľubomír Drgáň (21.05.2013, 12:38)
Oznam pre chovateľov holubov. Ako viete, tek koloidne produkty predavame prostrednictvom stranky www.koloid.sk Mnoho chovatelov si objednava striebro tiez cez tuto stranku a su prekvapeni, ze cena koloidneho striebra je 15 €. To je ale nasa normalna cena pre bznych zakaznikov. Holubarom sme slubili cenu 10 € / liter, preto potrebujeme, pokial striebro objednavate pre postove holuby, aby ste to uviedli do poznamky a my Vam potom striebro predame za cenu 10€/ liter. Podla nasich skusenosti je na liecbu Adeno virusu najlepsia kombinacia pripravku Sutricol a koloidneho striebra + elektrolyt.
Jozef Čuboň (29.05.2013, 13:48)
Nie je pravda, čo sa píše v tomto ozname. Dňa 28.05.2013 som podľa tohto oznamu objednával koloidné striebro a do poznámky som napísal " pre poštové holuby". Už dňa 29.05. mi bolo koloidné striebro doručené kuriernou službou, avšak za cenu 15 Euro + kurier a dobierka, teda spolu 19,20 Euro.
Pavel Ostrolucký (29.05.2013, 14:26)
Možno za redšie sa platí menej. A v tomto prípade aj dobrá reklama je reklama a biznis !!! Daj im radšej octu a rožovky - záber na 100 % a ak sa nevyliečia aspoň sa opijú !
Jozef Jakubčák (30.05.2013, 14:32)
O tom koloidnom striebre p. Drgaň asi toľko:je blbec ten kto si ho od Vás kúpi asi taký veľky ako tí vsetci čo si od Vás kúpili aj tie vaše truhly s ktorými teraz prepravujeme naše holuby.Ked som si prečital ten elixír s ktorým doporučujete liečiť mladé ph tak mi je jasné prečo ste mali v testovačke takú úspešnosť čo sa týka strát.Nemám záujem si tu s Vami vypisovať ale už mi jednoducho s tým striebrom leziete na nervy!!! [%sig%]
Ľubomír Drgáň (30.05.2013, 20:30)
Aký pekný článok.Každý ma svoj názor a nikomu ho neberme.Ale čítam že máte ťažké srdce.O účinku AG Vás nebudem presviedčať, to si môžete prečítať na mnohých fórach.Ano je to určitý druh reklamy, ale je to reakcia od chovateľov ktorí ho odskúšali a chvália si ho.A som rád keď zavolajú a povedia pozitívne hodnotenie daného prípravku a objednajú si ďalší.Ja nikoho nenútim si niečo kupovať, je to vec názoru a presvedčenia a samozrejmosť účinok daného produktu,ak je účinný. Tak nekladiem tomu prekážky.Ja tiež v dnešnej dobe nemám rad niektoré reklamy na produkty,ale čo už taká je doba.Poznám tiež jednu reklamu na produkt Liderin a mám svoj názor na ňu.Ale môžete ju skúsiť bude život krajší a zaujímavejší. Ak sa jedná o TS a liečenie rád by som vás videl čo by ste robili vy.Ale to sú slova, ktoré sa preberajú pri stole v krčme aké je to jednoduché.Straty v TS môžem povedať že boli voči druhým TS zhruba rovnaké.Až na jednu TS p.Hniličku ktorí viedol svojich zverencov úplne perfektne.Ale všetko záleží aké holuby prídu a z akého širokého okolia. My sme mali v TS holuby Slovenské, Rakúske ,Slovinske, Nórske, Poľské, Nemecke Holandske a Belgické.A každý k nám si doniesol niečo iné a holuby sa museli z danou problematikou vyrovnať.A verte nie je to také jednoduché.A vás to nemusí trápiť, ku nám do TS ste holuby nedávali a ani my by sme ich nechceli.Lebo človek sa musí naučiť aj prehrávať. Víťaz môže byť len jeden.Myslite že mňa ako chovateľa netrápil neúspech vynikajúcich slovenských a českých chovateľov čo do našej testovacej stanice holuby dali.A verím a viem že majú holuby vynikajúce. Každá TS prináša radosť a, aj sklamanie. Prajem Vám veľa úspechov.
Ľubomír Drgáň (30.05.2013, 21:44)
Omlúvam sa p.Jozef Čuboň prebehol som si objednávku. A naozaj bola tam poznámka. Pre poštové holuby.Chyba sa stala nedopatrením.Možno si to pracovník nevšimol a danú poznámku si neprečítal. A poslal Vám to za cenníkovú cenu. Zajtra dôjde k náprave a daný rozdiel Vám pošlú na vašu adresu. Za pochopenie ďakujem.
Jozef Čuboň (31.05.2013, 06:08)
Prijimam Vaše ospravedlnenie pán Drgáň. S koloidným striebrom mám dobré skúsenosti najmä u mladých holubov a preto ho pravidelne objednávam už asi 3 roky.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené