Predaj školského holubníka

Oldrich Savara (04.04.2013, 23:58)
Vážení páni autori tohoto príspevku v informáciach SZ CHPH. Nestačím žasnúť nad vašou hamižnosťou. Pokiaľ viem tak školské holubníky boli vyrobené za rovnakú cenu resp. za rovnaký finančný príspevok od SZ CHPH na podporu mladých pre celé Slovensko. Ako vám vôbec napadlo chcieť profitovať z takejto súťaže ? Miesto toho aby ste verejnosti oznámili jeho vlastníka a výrobnú cenu, idete o holubník licitovať. To vám nestojí zato uvedomiť si, že za akým účelo sa robila olympiáda a pre koho do budúcnosti ? To, že olympiada nebola finančne úspešná vám asi zabranilo logicky uvažovať a preto chcete zarábať? Ak som niekoho nesprávne obvinil z hamižnosti a moje predpoklady o dotácii tohoto konkrétneho školského holubníka sú nesprávne. Prosím informujte chovateľskú verejnosť z koho prostriedkov bol tento holubník postavený. Ak ho dotoval Zväz nie je čo riešiť. Potom ani nie je dôvod oň súťažiť. Máme predsa komisiu pre prácu s mládežou a preto nech ona rozhodne kam a kde sú predpoklady na jeho funkčnosť. Aby sa opätovne nestal predmetom súťaže.
Daniel Krajcik (05.04.2013, 01:59)
Ahoj, Oldrich, neviem preco reagujes takto ... mozno len preto, ze nemas kompletne informacie. Takze po poriadku: 1. O holubnik na ZS Snina nie je bohuzial zaujem. Kruzok, ktory sa venoval chovu holubov zanikol a vedenie ZS poziadalo SZCHPH o jeho odstranenie. 2. Holubnik bol pred casom ponuknuty na tomto webe - pre akehokolvek zaujemcu, ktory by ho vedel umiestnit do niektorej skoly, centra volneho casu, atd. ... tak, aby sluzil ucelu na ktory bol vyrobeny. 3. Nasli sme 2 zaujemcov ... bohuzial v obidvoch pripadoch ich plany y roznych dovodov medzicasom strostkotali. 4. Holubniky boli vyrobene cca 8 rokov dozadu, su ciastocne opotrebovane, ale nie nepouzitelne. Prevoz holubnika na "neutralnu podu" nie ja lacna zalezitost a vyhlad potenc. noveho zaujemcu tiez nie perspektivny, preto sa Prezidium SZCHPH rozhodlo (vid. zapisnica z 1/2. 3.2013) holubnik odpredat potenc. sukromnemu zaujemcovi. Predpokladali sme, ze by to mohol byt miestny chovatel alebo chovatel z blizkeho okolia, ktoremu by holubnik este snad mohol posluzit a ktoreho by prevoz nestal vela. Holubnik je majetkom SZCHPH. Necaka sa, ze na tomto holubniku SZCHPH zbohatne ... ale v ramci rovnakych podmienok pre vsetkych zaujemcov a rovnosti prilezitosti bola vypisana tato sutaz do ktorej sa moze zapojit kazdy clen SZCHPH. Nic viac a nic menej za tym netreba hladat. Pekne dni, dk [%sig%]
Oldrich Savara (05.04.2013, 12:41)
Dobrý deň. Daniel ďakujem za vysvetlenie a uznávam, že som nebol v obraze. Zaroveň sa ospravedlňujem za formu akou som prezentoval svoj pohľad.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené