Predaj EKS

Miloš Boron (14.03.2013, 09:58)
Z dôvodu bezdôvodného vyradenia z klubu PKKT po novom KKTS. odpredám EKS- Tipes MC 2100 + 2ks štvorpolová anténa +60 čipov+10m kabel+20m kabel+Adaptér pre zálohový zdroj + Holuby 60 ks prevažne linie Klinghammer - Mulik, Fabian ,Šuty, Kešelak, Viac sa už na to nemôžem pozerať. Tel 0903 207 960 Cena dohodov.
František Šimko (14.03.2013, 10:53)
Možno by zväz mal mať nejakého holubárskeho psychologa . Tak ako sú linky pre týrané ženy , deti ,zvieratá mala by byť linka pre týraných holubárov . Možno predtým ako by holubár zadal inzerát " predám všetko" zavolal na tú linku tam by mu profesionál ( psychlog tiež bývalý holubár ) pekne pohovoril a možno dôvody " už sa na to nemôžem pozerať " by pominuli... Lenže ktohovie koľko taký psycholog berie , a my holubári sa vieme zahovoriť ...
Miloš Boron (14.03.2013, 11:53)
Doplním ešte: mail- boronmilos@gmal.com Čo povedať- zdravie mám len jedno a nepotrebujem si dvíhať adrenalín, aby som sa niekomu klaňal. Rozhodli ako rozhodli ja sa im vnucovať nebudem.
Zdeňek Adamík (14.03.2013, 13:11)
Určitě by byl psycholog využitý. Mohl by třeba také dostat zakázku udělat psychotesty nejen s unavenými chovateli, ale třeba také s kandidáty do funkcí všech stupňů. Když jsem byl ještě pracovně činný tak vyšší vedoucí pracovníci a ti kteří byli pro tyto funkce vychováváni je dělali, včetně IQ testů, každý rok, případně jednou za dva roky.
Miloš Boron (14.03.2013, 13:56)
Opravujem odkaz na mail boronmilos@gmail.com ospravedlňujem sa.
Miloš Boron (14.03.2013, 16:38)
Zatiaľ mám päť ponuky, čakám už len na potvrdenie kúpy. Ďakujem
Dalibor Duľa (14.03.2013, 21:30)
Veď si písal, že ideš po sekeru a vidím ,že to pomohlo ešte na holuboch aj zarobíš,päť ponúk klobúk dole.
Jozef Toporcer (15.03.2013, 00:28)
Duľa-ty sa veľmi nerozťahuj preto že Boroň ma vo všetkom pravdu a ty na tvojich zdochliakov by si piatich zaujemcov nenašiel takych ľudi ako si ty je pre našu oblasť katastrofov
Miloš Boron (15.03.2013, 03:49)
Dalibor ako obchodník si špičkový ,ale ako ekonóm ?????? Keď si myslíš že predaj EKS za polovičnú cenu ,holuby originály za 20 až 30 € a ostatný potomkovia za 10 € je zárobok ? Vyvediem ťa z omylu, toľko čo dostanem nepokryje ani náklady za prezimovanie a vakcináciu ako aj členské ktoré som uhradil. Ešte ostali 5ks orig. V. Mulik 3ks orig. M. Blahovský 2ks orig V.Fabian 2ks orig. M.Kešelák 2ks orig L. Krivda 1ks orig. J. Mlátko orig Šuty predané Ponuky prijímam Ďalej kým mi niekto nepotvrdí kúpu.
Milan Blahovský (15.03.2013, 10:32)
Jozef Toporcer, podľa času príspevku je zrejme, že ti niečo nedá spať. Zrejme neskorá nočná hodina ťa viedla k takejto úvahe a vyjadreniam ohľadom holubov a osoby p.Duľu. Už si bol výborom OZ ako aj vlastnými funkcionármi v ZO upozornený na svoj slovník a zrejme ti to je opäť potrebné pripomenuť. D.Duľa je členom výboru OZ, bol vo svojej funkcii potvrdený konferenciou a ty tu verejne ideš hodnotiť či spochybňovať jeho činnosť. Navyše dostal dôveru byť delegátom zjazdu SZ. Pokiaľ máš osobné dôvody daj to písomne, ale príslušným org.zložkám OZ. Pokiaľ tak neurobíš môže byť považované tvoje vyjadrenie za osočovanie a budeš si zaň niesť aj zodpovednosť. Len mi tu nezačni básniť o slobode prejavu, pretože ani sloboda prejavu nie je neohraničená a absolútna. Pretože je tu aj právo na zachovanie osobnej cti a dobrej povesti. Sloboda prejavu každého z nás končí tam, kde začína právo druhej osoby.
Zdeňek Adamík (15.03.2013, 10:43)
K výše uvedenému jen tolik: Nemá cenu nenávidět lidi, kteří Ti závidí. Respektuj jejich závist, protože si myslí, že jsi lepší než oni. Ještě dodatek. I já jsem na to pomyslel na naší sobotní konferenci.
Jozef Toporcer (15.03.2013, 11:45)
Len sa lepšie popozeraj kto vedie medzi sebou vojnu Boroň-Duľa to že som p. Boroňa podporil v jeho vyjadreniach tak natom nemôže byť nič zle a to že je funkcionar OZ to mu nikto neberie ale nech sa aj tak správa pred hodinou mi telefonoval z všelijakymi nadavkami a vyhraškami ten naš delegat do SZ a to čo si ja myslim o jeho holuboch tak to som iba nahlas rozmyšľal či ani nato nemam pravo no a o jeho charaktere po konferencii OZ som nevychadzal z udivu ako on dokáže isť aj cez mrtvoly len aby dosiahol svoj cieľ ved práve pre tento dôvod vznikla vojna medzi Boroň Duľa a vyhadzov p. Boroňa z PKKT iba preto že poukazal ako on to napísal špinava hra z predajom vozika / DF SNV/ tak ma láskavo neťahajte do tych vašich sračiek z vozikom -zdravim
Dalibor Duľa (15.03.2013, 12:10)
Ako vidím ,tak p.Toporcer už nevie čo si vymyslieť na moju osobu,nikdy som nemal spor ani s p.Boronom a ani s p.Toporcerom.Dokedy ešte budeme trpieť takéto, úbohe útoky na stránkach SZCPH,často len krútim hlavou, keď čítam diskusiu a zamýšľam sa nad konaním poniektorých tiež chovateľov, čo dokážu napísať,že ich svedomie nehrýzie...má vôbec zmysel venovať sa poštovým holubom?zrejme ak sa snažíš o dobrú prácu ,tak si napadnutý na tomto diskusnom fóre, stalo sa to aj iným chovateľom .Myslím si ,že konečne by sa týmito nežiaducími príspevkami,mal niekto zaoberať,neviem či by to malo byť na úrovni OZ,prezídia alebo právnickej kancelárie.ale takto to zostať nemôže.
Jozef Toporcer (15.03.2013, 12:51)
Dalibor-to že sme my dvaja nikdy nič medzi sebou nemali ani sme nemohli mať preto že som ťa považoval naozaj za jedného z nalepšich priateľov medzi holubarmi vždy ked sme sa stretli tak sme sa vedeli porozprávať o anašom koničku len dobre nechápem tvoje reakcie voči mojej osobe na konferencii OZ ked si na mňa vybehol zo slovami že teba kto tu volal-čo ty tu chceš-ja som tam zastupoval MO-SS ako delegat do vyboru OZ ak by toto mal byť dôvod tvojho utoku na mňa tak pre mňa je to nepochopiteľne hlavne ked to si my povedal ty môj kamarat čo si mal obavy že ma zvolia do vyboru ja som tie obavy nemal preto že ja som vedel že žiadne zmeny nebudu okrem tajomnika ktory sa zo zdravotnych dôvodov vzdal funkcie dobrovoľne A ešte my vysvetli prečo si dal podmienku našim chovateľom že vas zoberieme do PKKT ale Toporcer tam nesmie byť ato som ťa mal za najlepšieho priateľa preto aj ten môj prvy prispevok bol napisany v takom duchu v akym bol som z teba totalne sklamany a stale premyšľam čo ssom ti take spravil že si sa začal chovať takymto spôsobom - skus my to vysvetliť lebo ja som na nič neprišiel
Peter Matalík (15.03.2013, 13:50)
Toto by ste si mohli páni vysvetliť osobne,alebo na Vašom diskusnom fóre,bolo by to vhodnejšie-teraz pred sezónou to nerobí dobre v OZ.Môj osobnýnázor. Letu zdar!
Miloš Boron (16.03.2013, 04:35)
Nechcel som už reagovať. Dalibor pouvažuj nad slovami pána Pomajdíka ktoré ti povedal na konferencií OZ ,keď ťa zvolili za delegáta na SZ...................
Miloš Boron (16.03.2013, 11:18)
Vážený chovatelia to fórum som založil na predaj EKS, ako aj mojich holub. Chcem sa ospravedlniť všetkým holubárom, že museli čítať veci ktoré sú vnútorným záujmom OZ-SNV ako aj PKKT po novom KKTS. Nečakal som že sa to zvrtne až takým to smerom. Po dlhých telefonátoch a tvrdenie proti tvrdeniu nič nerieši. Akurát dvíha tlak ako na jednej tak na druhej strane a pravda je niekde uprostred. Ospravedlňujem sa všetkým zainteresovaným a poctivým chovateľom, ktorí to myslia s holubárením vážne a pre tento šport oberajú svoj život o čas a nervy. Dúfam ,že horúce hlavy schladnú a napätá situácia sa utíši tým lepším smerom. Ja ako, už bývali člen KKTS a OZ-SNV ako aj ZO-Spišské Podhradie prajem vám v pretekovej sezóne len tie najlepšie doletové úspechy podľa svojich kvalít. PS: Holubárenie je pre tých ,ktorí si potrebujú oddýchnuť od bežných pracovných problémov ako duševne tak ak aj psychicky a to veľa holubárov potrebuje.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené