Zaletené holuby

Robert Molnár (12.03.2013, 12:53)
ahoj Milan. S tými zaletenými holubami/adresárom/ by sa nedalo niečo robiť? Anonymné príspevky stále robia zlú krv. Ja som zvedavý prečo to nenapísal do diskusného fóra. Tak na to si aj hneď odpoviem: lebo by to nevedel napísať anonymne.
Milan Blahovský (12.03.2013, 13:18)
p.Blahovsky je to možne ?predsa vieš ake kmpetencie ma Konferencia OZ len si vysvetli prečo ste Prezidium bez suhlasu konferencii dali suhlas premenovat OZ- Filakovo naOZ-Detva Prečitaj si zais z konferencie zo dna19.1.2013 dakujem lebo len tak neda sa

- uvedené so zaletených holubov ( ak mu teda niečo uletelo tak to bolo asi výklad Stanov )
Reagujem, lebo ma menoval v svojom úlete.
Takže pomaly a zreteľne : Výbor OZ Fiľakovo v zastúpení preseda OZ Ing.Fekiač si dal na prezídium žiadosť o premenovanie OZ Fiľakovo na OZ Detva. Tento bod bol predmetom jednania prezídia, ktoré k nemu zaujalo stanovisko uvedené v zápisnici a samozrejme v súlade so Stanovami
b./ Zmena názvu OZ Fiľakovo na OZ Detva a OZ Revúca na OZ Brezno je v kompetencii OZ CHPH. Uvedené zmeny prezídium berie na vedomie.

Mne to osobne môže jedno či to bude Fiľakovo,Detva či Horný Výplach, hlavne aby ste už konečne v tomto regióne stabilizovali chov a pretekanie s poštovými holubami a nevybíjali sa na žabomyších vojnách.
Teda pre menej vnímavých - nič neschválilo, len vzalo na vedomie. Kompetencie výboru OZ sú popísané v Stanovách SZ a nebudem ich tu rozpisovať.
Záverom by som chcel podobným anonymom aj im menej podobným doporučil konkrétizovať otázku na ďalších členov prezídia, prípadne na sekretariát SZ.
Blahovský je iba jeden z 9 členov prezídia.
Robert Molnár (12.03.2013, 14:13)
Uvedený príspevok som napísal z toho dôvodu lebo tie príspevky anonymné považujem za možnú sabotáž na našu ZO. Toto môžu vypisovať chovatelia z druhých ZO-čiek ktorí potrebujú rozdúchať pahrebu a doma sa na tom smejú. s pozdravom molnár.
Milan Blahovský (12.03.2013, 14:17)
Väčšinou to je tak, jednoducho osud a diagnóza anonymov.
Ladislav Kerekes (13.03.2013, 19:22)
Čo sa týka negatívnej reakcie na premenovanie OZ Fiľakovo na OZ Detva som čakal. Premenovanie sa udialo dosť nešťastne. Bolo by bývalo lepším riešením počkať na VČS, alebo keď to bolo také súrne tak sa mala zvolať rozšírená schôdza výboru a dopredu oboznámiť predsedov ZO o čom sa bude rokovať. Toto je jedná vec. Druhá vec je podľa mňa dôležitejšia. Ide preteková sezóna. Je potrebné konečne vytvoriť dôstojné podmienky na pretekanie a riešiť ďalšie veci, ktoré súvisia s činnosťou OZ. Podľa môjho názoru výbor OZ zatial vyvinul dosť veľké úsilie , aby preteková sezóna prebehla bez problémov. Že sa vyskytnú nedostatky. V ktorom OZ nie sú. Hlavné je aby výbor o nich vedel a riešil ich. Už by bolo dobré, keby v našom OZ zavládol pokoj a bratská súdržnosť, zaslúžia si to všetci členovia, ktorí to z naším koníčkom myslia vážne. Nevraživosti sme už zažili dosť. Ktovie koľko rokov budeme ešte prevádzať tento šport, tak si ho spríjemňujme a nie strpčujme. Verím, že sa všetci zamyslime a budeme konať v prospech nášho OZ. Letu zdar!
Milan Blahovský (13.03.2013, 20:56)
Klobúk dole pán Kerekes pred takýmto príspevkom. Držím palce všetkým a je to jedno či budú nosiť dres Fiľakova či Detvy.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené