Otázka k návrhu stanov..

Jozef Šadlák (22.12.2012, 17:59)
Ak budú odsúhlasené nové stanovy (20.4.2013)§21-6 odkedy by platili dané nové ustanovenia?Chcel by som odpoveď od kompetentných... Osobne si myslím že bod 3 je zasahovanie do vnútornej štruktúry ZO...a počet 10 členov je dostatočný na fungovanie danej ZO. A k §4 bod 7-podla mňa je aktívny člen ten kto sa zúčastňuje pretekov,platí si riadne členské,zúčastňuje sa na vnútornom živote ZO a riadne si plní svoje povinnosti v SZ CHPŠH...A ked nezískavam body?Holt moja smola....Označenie za neaktívneho zaváňa DISKRIMINÁCIOU....Tí čo nebodujú sú čo?Menejcenný? Asi by sa Ten kto to navrhol mal nad sebou zamyslieť...alebo mu sláva stúpla do hlavy natolko že na nás Nedovidí??? Bol by som vďačný každému...kto bude na danej konferencii aby sa nad Tým ZAMYSLEL.....
Tibor Balogh (23.12.2012, 08:49)
Naozaj nad týmto navrhom mali vsetci navrhovatelia zamysliet, ved polovica OZ na slovensku nesplna pocet 70 lietajucich clenov.......Štastné a Veselé !!!!!
Zdeňek Adamík (23.12.2012, 09:19)
Každá změna STANOV by měla být platná až po (od) datu jejího odsouhlasení a zápisem MV SR.
Jozef Boka (23.12.2012, 19:24)
Osobne si myslím, že 10 členov na ZO a 5 na nasadzovanie je dostatočné na kontrolu každého z nás. Aktívny chovateľ je ten, ktorý nasadí na závod a je čelnom SZ CHPH. Navrhovatelia, ktorí si o sebe myslia viac zabudli na to, že keď chovateľ nasadí a neboduje (teda nie je aktívny podľa nich) treba jeho nasadené holuby odrátať z celkového počtu nasadených holubov. Percentá vám robiť nebudeme a vylepšovať koeficienty.
Július Krško (24.12.2012, 10:21)
Pán Boka moja reč, máte úplnú pravdu.Ak má byť neaktívny člen čo nasádza holuby a neboduje, tak tie holuby nemajú čo hľadať v počtoch ako nasadené, nakoľko chovateľ nezískal s nimi body. Zase začína prevládať chamtivosť, nadvláda a neľudskosť. Neviem kam to vedie, ale k dobrému nie!
Ernest Kováčik (24.12.2012, 11:47)
Pán Krško : Neviem možno ( že môj mozog slabšie pracuje ) ale ja ako od 9 rokov - a dokonca , som bol aktívne do zranenia vrcholovom športe , Ale neviem že prečo musí každý holub Bodovať : Napr: Anglickej futbal, vieme koľko je mužstvá , alebo Talianskej , či Budes Lige . A sa stane že niektoré mužstva , vôbec nebodujú , za 50 zápasov boduje 12 bodov , a odstúpi o triedu nižšie . Môj koníček mám rád a od 9 rokov ,ich chovám , a veľa rokov , je závod , že nasadím , aj 70 kusov , a keď som , gumičkoval, nerobil som si starosť za každú cenu vyhrať ,veľa krát ,( som pre zaneprázdnenosť nečakal,! ) aj teraz to mám elektrické , A veľa krát zabudnem len dať do zástrčky , - alebo neotvorím otvor , lebo odchádzam ráno 04 hod, a môže mi kuna sadnuť ..... Na behu Maraton ide koľko bežcov , a veľa nedobehne do ciele . A čo . Napríklad : niekto sleduje preteky AUT -JEDEN Vyhrá , a sú pretekári ktorý roky nebodujú , ani ich nepoznáme , a nikto ich neprenásleduje . Prečo pri holubároch je --je za každú cenu bodovať ! --- a bodovať .Ja si myslím že úspech aj to , že z Týždňa na týždeň nasadzujeme tie iste holuby , ( KEĎ človek je neprepracovaný , tak má čas si lámať hlavu na sprostostiach )))))) Každý by sa mal radovať svojho úspechu ,- a neradovať sa na úspechu druhých ,A treba vedieť aj prehrávať a aj vyhrávať . Zaplatí členské , zaplatí koš . a čo ešte chcete od nich ????? je to dobrovoľný šport či nie ??????? Možno že niečomu nerozumiem podľa Vás!!!
Július Krško (24.12.2012, 12:59)
Ernest, naše panstvo chce zmeniť stanovy PP a to: Ak chovateľ nasádza na každý pretek holuby, ale nezíska ani bod, tak sa bude považovať za neaktívneho člena. Toto prináša riziko pre ZO s malým počtom členov, že na konci sezóny bude ZO vyradená z výsledkovej listiny pre malý, respektívne nedostatočný počet členov podľa stanov PP.
Jozef Šadlák (24.12.2012, 14:26)
Na konferenciu dreba delegovať chovaťelov čo povedia svoj názor a nie iba pritakávať...
Miroslav Rusnák (24.12.2012, 17:27)
Hokej Kanadske bodovanie koľko hračov neboduje a sú členmi mužstva. Takže páni každy nasadený holub je členom mužstva hoci naziska žadny bod.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené