Propozície TS Nitra

Alexander Hlavatý (23.11.2012, 12:37)
Pozdravujem všetkých chovatelov, ktorých zaujíma činnost v testovačkách. Nakoľko TS Nitra je našou Zväzovou testovačkou - jej činnost podlieha riadeniu, kontrole zväzu a mali by tvorcovia propozícií brat do úvahy návrhy minimálne členo Valného zhromaždenia a kedže sa jedná aj o hospodárenie s finančnými hodnotami Zväzu, mali by sa propozície schvaľovat minimálne na Valnom zhromaždení a podobne ako podmienky MS by mali platit 4roky. Pečo týmto sposobom reagujem? Už na dvoch Valných hromadách som sa snažil zakomponovat do propozícií účast na dražbe holubov aj tých chovateľov ktorých holuby doleteli na 31 a vyššom mieste. Raz sa to nedalo, pretože bude MS a na druhý pokus o mojom návrhu sa nedalo hlasovat. Z predchádzajúcich skúseností na dražbách sa viaceré holuby po 31 mieste vydražili za vysoké sumy /aj viac ako 200eur/, a chovateľ, ktorý tam dal to najlepšie vyšiel naprázdno.... Takýto prístup k svojim členom sa mne nepáči a myslím si že by sa s tým malo niečo urobyt. Moja pripomienka má význam len vtedy ak nájde podporu v širokej chovatelskej verejnosti. Ak sa Vám to ako účastníkom TS páči takto ako to je teraz, tak to beriem na vedomie a už sa tým nebudem zaoberat. Som zvedavý a čakám na reakcie.
Miroslav Luhovy (23.11.2012, 13:11)
Mňa by zaujímalo,či je bod 6. v propozíciach TS definitívny vzhľadom na blížiace sa možné personálne zmeny po zjazde ?
Štefan Nochta (23.11.2012, 13:52)
Tiež zdieľam ten názor, že chovateľ by mal mať podiel na všetkých dražbách a nie len na prvých 30ks. Nakoniec tak to funguje v každej TS!
Zdeňek Adamík (23.11.2012, 17:08)
Mi se zase nelíbí, a mělo by se to změnit, že o úpravě odměn (výher) se může rozhodnout až 5 dní před finálovým závodem. Otázka: ocenění je pochopitelně podmíněno naplněním kapacity TS. O tom jak je naplněná kapacita bude jasno v poslední den příjmu holoubat. To budete počítat na kuličkovém počítadle, že to bude trvat až několik měsíců?

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené