Založenie NS strediska MDKS na Velkej Mani

Igor Barbírik (19.11.2012, 19:33)
Vážení športoví pritelia,už dlhší čas máme záujem o vytvorenie nasadzovacieho strediska MDKS v Mani ako p.Melichárek s p.´Černým ku ktorému im gratulujem.Velka Mana sa nachádza v strede štyroch OZ ,Ako je NR,ŠU,LV ,NZ.Chovatelia ktorí by mali záujem o takéto nasadzvacie stredisko a pretekanie v MDKS sa môžu prihlásit na e-mail barbirikigor@centum .sk , alebo na tel.č. 0903 700 293 Po prihlásení záujemcov by sme dohodli termín stretnutia.
Štefan Nochta (20.11.2012, 06:11)
Takéto oznamy určite potešia, najmä ak organizátor je húževnatý a vynaloží maximálne úsilie na to aby vytvoril vo svojom okolí NS. Už niekoľko chovateľov z NZ a ŠU si vyskúšalo preteky v MDKS v NS Čalovec a môžem potvrdiť, že veľmi úspešne, no žiaľ boli aj takí, čo to po dvoch pretekoch vzdali, teda zastavili sa na polceste. Mám za to, že to bolo iba chvíľkové zlyhanie za cieľom úspešne obstáť v ťažkých maratonskych pretekoch a že v budúcom roku s plným odhodlaním úspešne absolvujú tieto preteky. Tu nastupuje koordinátor, aby váhajúcich členov zomkol do pevného a elitného združenia a aby títo chovatelia dokázali úspešnosť v tak náročných pretekoch cez noc, ako má MDKS . Ja verím p. Barbírik, že Vaša snaha bude úspešná a podarí sa Vám vytvoriť NS s dostatočným počtom členov a holubov, držím Vám palce. Škoda, že ste sa nezúčastnil výstavy MDKS v Seredi ako p. Melichárek, na každej výstave MDKS totiž zasadá Výbor , ktorého ste sa mohol zúčastniť a predložiť svoje plány, mal by ste to o niečo ľahšie, ale dá sa to aj takto, veď Výbor MDKS bude zasadať aj v Nitre na CV a pomoc zo strany funkcionárov Vám určite bude poskytnutá. Ešte raz držím palce a mám radosť z toho, ako sa postupne naše rady rozrastajú.
Ján Bučo (20.11.2012, 09:16)
Srdečne pozdravujem, Samozrejme sme otvorení každej takejto aktivite a v prípade potreby som Vám plne k dispozícii pán Barbírik. Kontakty nájdete na stránke MDKS, alebo zavolajte na 0907847774 či napíšte e-mail na janbuco@gmail.com . Letu Zdar! Jano Bučo

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené